Şimdi Ara

Konu dışı başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fx5200 u usbden gucu nasıl verebılırım acil lazım suan fanını calıstırdım ama usb aygıt gozukmedı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• saygılar cevaplayanlarada tesekkurler

Konu dışı başlık
  • agp gırısını nereye baglıyosun derdın fanı calıstırmaksa powerden elektrık alırsın usb ıle ugrasmaya gerek yok anlamadım ben bu ısı
  • pegasus ben usb ekran kartı projem için uyduruk bir ekran kartı aldım ama ben pc ye baglamak ıstıyorum verim almasamda olur ama o 2.ekran kartını görsem bile yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

agp gırısını nereye baglıyosun derdın fanı calıstırmaksa powerden elektrık alırsın usb ıle ugrasmaya gerek yok anlamadım ben bu ısı

pegasus kardeşim benm leptobum var ve usb den çalıştırmaya uğraşıyotum
  • valla cok zor bır ıse kalkmıssınız basarabılırsenız ne mutlu sıze agp verı yolunu usb ye cevırıp gereklı yazılımı yapacaksınız kolay gelsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne Ca Ti

pegasus ben usb ekran kartı projem için uyduruk bir ekran kartı aldım ama ben pc ye baglamak ıstıyorum verim almasamda olur ama o 2.ekran kartını görsem bile yeter

Bu yaptığınız şey mümkün değil maalesef.İkinci el bölümünde sanırım 1 yıl önce denk gelmişti Desktop ekran kartını notebooka bağlamak için alet satıyordu.Sanırım 220 TL idi.Güç kaynağı da lazım bunun için ama dediğiniz gibi çalıştırabilirseniz gerçekten çok iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU KAPATILABİLİR
    12 yıl önce açıldı
    Konu dışına konu açamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Konu Kapatılabilir
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kartı dizüstüne tanıtacak bilgin var ise o pervaneyi döndürmeye de olmalı ama

3 ya da 8 tane 1.5V pili seri bağlasan döndürür onu yau. 2 dakkalık iş. Lehim yapmayı bilecen sade, bide bakkala gitcen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 25 Şubat 2013; 19:59:49 >

• quote:

valla cok zor bır ıse kalkmıssınız basarabılırsenız ne mutlu sıze agp verı yolunu usb ye cevırıp gereklı yazılımı yapacaksınız kolay gelsın

bide bunun yazılımı var dimi vayy arkadaş one yaaaa nese uyrasmaktan bizey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

quote:

Orijinalden alıntı: Ne Ca Ti

pegasus ben usb ekran kartı projem için uyduruk bir ekran kartı aldım ama ben pc ye baglamak ıstıyorum verim almasamda olur ama o 2.ekran kartını görsem bile yeter

Bu yaptığınız şey mümkün değil maalesef.İkinci el bölümünde sanırım 1 yıl önce denk gelmişti Desktop ekran kartını notebooka bağlamak için alet satıyordu.Sanırım 220 TL idi.Güç kaynağı da lazım bunun için ama dediğiniz gibi çalıştırabilirseniz gerçekten çok iyi olur.

kardeşim bence gerekmiyor güç kaynagı agp 8x lik ekran kartı yeni çıkanlar gibi deil

• quote:

amac usb den goruntu almaksa zaten onun ıcın yapılmıs ekran kartları ı var yukarda arkadasın soyledıgı gıbı

http://www.akortek.com/donanim/ekran-karti-vga/dark-uga2048-usb-ekran-karti.html
    http://www.akortek.com/donanim/ekran-karti-vga/dark-uga30-fullhd-usb-3-0-2-0-harici-ekran-hdmi-dvi-karti.html

göruntuden ziyade biraz oyun için usb 3.0 dan verim alınır az da olsa ama adamlar güç kaynaği felan kullanmamıslar vede kolay birşeye benziyor
    dark mesela

• quote:

valla cok zor bır ıse kalkmıssınız basarabılırsenız ne mutlu sıze agp verı yolunu usb ye cevırıp gereklı yazılımı yapacaksınız kolay gelsın

arkadaşım ben agp slotunu ekran kartıyla birleştirip usb den yapsam olurmu ki
  • agp slotu ıle usb uzerınden verı alısverısını saglayacak arayuz programı yazacaksınız+ donanımı yapacaksınız temel sorun bu basarabılırım dersenız teorık olarak neden olmasın
  • quote:

agp slotu ıle usb uzerınden verı alısverısını saglayacak arayuz programı yazacaksınız+ donanımı yapacaksınız temel sorun bu basarabılırım dersenız teorık olarak neden olmasın

Çok zor yaff nese uğraşıca artık basladık nese monıtor cogaltma işi için ne yapmamıs gerekıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.