Şimdi Ara

Konu çalışırken not almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde konu anlatımını videolardan izleyip deftere not alıyorum hem tekrar yaparken de iyi oluyor ama fizikte daha çok konum var vakit de az kaldığından dolayı video izleyip not almadan video arkasına direk test çözsem kalıcı olur mu? Yoksa not almaya devam edeyim mi? Sizce hangisi daha iyi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse yok mu :(

• takipteyim
  • Teşekkürler tavsiyeleriniz için.......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oladabilir olmayadabilir bu sana bağlı biz bilemeyiz yorum yok
  • Up. Aynı dertten muzdaripiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kalan konularına ve 1 konuyu ne kadar zamanda hallettiğine bağlı bu. Örneğin daha 15 konun varsa direkt videoları izleyip soru çözmelisin. Ama 5-6 konun varsa ve hızlıca ilerliyorsan biran önce konuyu izle, not çıkar, tekrar et, soruları çöz, belli periyotlarla yine tekrar et yapabilirsin.

Aradaki oranı sen kur yani. Seni senden daha iyi kimse bilemez.
  • Galiba dinleyip direk test çözücem zaman kalırsa internetten özet falan okurum tekrar yaparken inşallah kalıcı olur teşekkürler

• hocam sene başından beri not alarakmı çalışıyorsunuz bende mezuna kalınca en baştan öyle yapmayı düşünüyorum konuların kalıcılığı açısından
  • Bence konuya göre değişir.Mesela modern fizikte not tutmamak intihar olur :(
  • Sene başından beri çok çalıştığım söylenemez ama calisirken konu hakkında pek bi fikrim yoksa evet not alıyorum zamanın sıkıntı olmadığın zamanlarda not alıp çalışmak en iyisi bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.