Bildirim
KONU ANLATIM KİTABINA GEREK VAR MI?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
biyoloji notları konu tekrar ederken baya yardımcı oluyor ama konu özet kitapları genelde işlevsiz oluyorlar onun yerine kapsamlı bir pdf bulsan daha iş görür
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up
Kimya için aydın yayınlarının ders işleyiş modülleri, biyoloji için de biyoloji portalı sitesinin pdflerine bakabilirsiniz hocam. Ben de kullanmıştım gayet iyi yazılı kaynaklardan bence bunlar. Fizik için de umut öncül ile özcan aykın izleyebilirsiniz youtube üzerinden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehan_45 -- 22 Ekim 2023; 14:17:14 > -
Apotemi TYT Fen Özet mükemmel bir kitap.
Biyo icin en iyisi meb kitabi ben calisirken dr.biyo izleyip onun anlattiklarini meb kitabinin ustune not aliyodum sonrasinda meb kitabindaki onemli detaylarin altini ciziyodum tekrar yaparken hem meb okuyodum hemde izledigim videodaki anlatimlarida hatirlamis oluyodum
gerek yok. meb kitapları da gayet güzel anlatıyor onlardan çalışın hocam
-
tyt icin bir seye gerek yok bence
İnternette konu anlatım eksikliklerinizi kapatabilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X