Şimdi Ara

Konu Acılma Yeri Yanlıs Olabilir ama Gta San Andreas Ekran Kartı yetersiz dio :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben Gta San Andreas'ı daha önce kendi bilgisayarımda oynadım gecen gün pc'ye format attım ama bu seferde ekran kartı yetersiz o yuzden oyun acılmıor dior anlayamadım sorunu bilen varsa yardım edebilir mi :'(

• Ekran kartı driverını güncellersen açabilir
  • Bi deneyim
  • dene..sonrada sorun devam ederse hatada bir resim eklede bakalım neymiş...
  • Ekran kartın nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Ekran kartın nedir ?

İste ekran kartının ne oldugunu bilmiom ama oyunu daha önce yükledim oynadım :) Annemler dogum günüm'de pc'yi hediye ettikleri icin hicbir özelligine bakamadım :) Gta San Andreas'ı türkce yapınca aynen söle bi hata verio xD

ekran katın cok dandik oldugundan oyun acılmıyor xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeeLMyHiT

quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Ekran kartın nedir ?

İste ekran kartının ne oldugunu bilmiom ama oyunu daha önce yükledim oynadım :) Annemler dogum günüm'de pc'yi hediye ettikleri icin hicbir özelligine bakamadım :) Gta San Andreas'ı türkce yapınca aynen söle bi hata verio xD

ekran katın cok dandik oldugundan oyun acılmıyor xD

ekran kartının ne oldunu bilmiyon he afeirn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bisi buldum ama doru mu bilmiorum ekran kartı radeon x1550 series bu olabilir mi acaba?
  • Driver'i güncelledim hala aynı uyarı audia card'lı bi uyarı verio sıkıldım artık ya
  • Sorun ses kartında sanırım denetim masası > ses efekti ve aygıtlarına giriorum orda da ses aygıtı yok dio. Aygıt yöneticisine giriyorum orda da soru isareti yok bunu netcez :(
  • Sorunu hallettim ilginiz icin tsk. ederim. Ses kartını yüklemedigim icin calısmıomuz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.