Arkadaslar ben Gta San Andreas'ı daha önce kendi bilgisayarımda oynadım gecen gün pc'ye format attım ama bu seferde ekran kartı yetersiz o yuzden oyun acılmıor dior anlayamadım sorunu bilen varsa yardım edebilir mi :'(
Ekran kartı driverını güncellersen açabilir
Bi deneyim
dene..sonrada sorun devam ederse hatada bir resim eklede bakalım neymiş...
Ekran kartın nedir ?
quote:
Orjinalden alıntı: *Furious*
Ekran kartın nedir ?
İste ekran kartının ne oldugunu bilmiom ama oyunu daha önce yükledim oynadım :) Annemler dogum günüm'de pc'yi hediye ettikleri icin hicbir özelligine bakamadım :) Gta San Andreas'ı türkce yapınca aynen söle bi hata verio xD
ekran katın cok dandik oldugundan oyun acılmıyor xD
quote:
Orjinalden alıntı: FeeLMyHiT
quote:
Orjinalden alıntı: *Furious*
Ekran kartın nedir ?
İste ekran kartının ne oldugunu bilmiom ama oyunu daha önce yükledim oynadım :) Annemler dogum günüm'de pc'yi hediye ettikleri icin hicbir özelligine bakamadım :) Gta San Andreas'ı türkce yapınca aynen söle bi hata verio xD
ekran katın cok dandik oldugundan oyun acılmıyor xD
Bisi buldum ama doru mu bilmiorum ekran kartı radeon x1550 series bu olabilir mi acaba?
Driver'i güncelledim hala aynı uyarı audia card'lı bi uyarı verio sıkıldım artık ya
Sorun ses kartında sanırım denetim masası > ses efekti ve aygıtlarına giriorum orda da ses aygıtı yok dio. Aygıt yöneticisine giriyorum orda da soru isareti yok bunu netcez :(
Sorunu hallettim ilginiz icin tsk. ederim. Ses kartını yüklemedigim icin calısmıomuz :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme