Bildirim
kontörlü hat kaç lira?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kontörlü hatlarda sadece kimlik
hat fiyatları bulunduğunuz yere göre değişir. -
mesela sizin bulunduğunuz yerde kaç liradır? kontörlü hat almak -
burada 20 knt hat 9 lira burası samsun -
8-10 lira arası değişir 20 kontörlüler.nüfüs cüzdanı fotokopisi yetiyo hattı açtırmak için.. ayrıca piyasada açık hatlarda var ,bunlara hiçbişi gerekmiyo tak kullan yani.bunalrın fiyatlarıda 20 kontörlüler 5 lira, 100 kontörlülerde 13-15 lira arası değişiyor... -
az önce baktım
100 kontörlü, turkcell hazır karta 18 ytl dedi.
iyi mi fiyat?
zarfın üzerinde şöyle yazıyor
bu hat en az 6 ay önce iptal edilmiştir.
ben ilk defa kullanacam da bilmiyorum hiç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 7 Temmuz 2008; 18:33:27 > -
ben 2 ay kadar önce 20 kontörtlü hattı 7 ytl ye almıştım...kontöre zam geldi şimdi...bence 100 kontörlü hat için iyi fiyat... -
İzmitte 20 kontor yüklü 5 ytl idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 7 Temmuz 2008; 20:03:34 > -
100 kontörlü hat 20 lira
20 kontörlü hat 12 lira
sadece kimlik fotokopisi gerekiyor.
Elimizde 35 ve 36lı numaralar var.Yer abone merkezi -
izmirde turkcell 20 kontörlü hat ücretsiz evet evet ücretsiz.İzmir/Çankaya dan dayım almıştı geçen gün kimlik fotokopisi yeterli kardeş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 7 Temmuz 2008; 21:03:28 > -
quote:
Orjinalden alıntı: alicans35
izmirde turkcell 20 kontörlü hat ücretsiz evet evet ücretsiz.İzmir/Çankaya dan dayım almıştı geçen gün kimlik fotokopisi yeterli kardeş.
Nasıl ya olur mu öyle şey al kullan 20 knt bide al nasıl olsa beleş yok ya yalandır o -
quote:
Orjinalden alıntı: alicans35
O nasıl oluyor yahu.. -
Ücretsiz derken sadece kontor parası veriyorsunuz galiba ? -
quote:
Orjinalden alıntı: kanoute
az önce baktım
100 kontörlü, turkcell hazır karta 18 ytl dedi.
iyi mi fiyat?
zarfın üzerinde şöyle yazıyor
bu hat en az 6 ay önce iptal edilmiştir.
ben ilk defa kullanacam da bilmiyorum hiç
nasıl oluyor bu, 6 ay kontör yüklenmeyip iptal olan hatları mı satıyorlar ? E o zaman benim 1 yıl önce kapanan 536 lı hattımı tekrardan satın alabilir miyim? Bununla ilgili yapabileceğim birşey var mı ne bileyim ankarada varsa genel merkezlerine falan gitmek, dilekçe vermek...vs -
20 kntürlü 5 liraya aldım iki hafta önce
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- faturaya yansımadan ek paket alma
- faturaya ek alınan telefon borcu kapatma vodafone
- turkcell kapsama haritası
- türk telekom hat kapatma
- aradığım kişi yurtdışında ise
- telefonum arama yapmıyor ağda kayıtlı değil diyor neden
- gizliden arama
- vodafone mobil imza
- e sim nedir
- mobil veri açılmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X