Şimdi Ara

Kontör Karşılığında MS Points Alabilecek Var Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sadece maestro kartım var onunla da ne Paypal, ne de Xbox Live kullanabiliyorum. Kaç haftadır uğraşıyorum bir türlü başaramadım valla. 20 TL karşılığında bana 800 MSP alabilecek var mı acaba?

• hocam iyi geceler garanti bankasında hesabınız varsa Sanal kredi kartı mevcut .kredi kartınız olmasa dahi kullanabilirsiniz.şuan limitleri vatanbilgisayar'a kaptırdık :) ama benim dışımda kesinlikle yardımcı olan çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Maalesef sadece Akbank Neo ve İş Bankasından hesabım var. Ama ne yazık ki ikisini de hiçbir şekilde kullanamıyorum. Paypal'daki bakiyemle GittiGidiyor'dan MSP alabilir miyim acaba kredi kartı gerekmeden?

Edit: Biraz önce GittiGidiyor'dan almaya çalıştım bakiyem 15 TL ama bunun üzerine ekleme yapacağım. Bakiyemin yetmediği bir şeyi almaya kalkıştığımda kredi kartı sormuştu ama 10 TL değerinde bir şey denediğimde ödeme ekranını atlatabildim. Sanırım bu şekilde olabilir değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamGod -- 8 Ocak 2013; 0:04:47 >
  • eğer acilse gittigidiyor üzerinden yada sanalpazar gibi sitelerden alabilirsiniz.galiba artık paypal'da tüm banka kartları kullanılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Maalesef sadece Akbank Neo ve İş Bankasından hesabım var. Ama ne yazık ki ikisini de hiçbir şekilde kullanamıyorum. Paypal'daki bakiyemle GittiGidiyor'dan MSP alabilir miyim acaba kredi kartı gerekmeden?

Edit: Biraz önce GittiGidiyor'dan almaya çalıştım bakiyem 15 TL ama bunun üzerine ekleme yapacağım. Bakiyemin yetmediği bir şeyi almaya kalkıştığımda kredi kartı sormuştu ama 10 TL değerinde bir şey denediğimde ödeme ekranını atlatabildim. Sanırım bu şekilde olabilir değil mi?

evet türkiye içinde paypal bakiyeni kullana biiyorsun
  • Arkadaşlar öncelikle herkese teşekkürler yardımcı olan arkadaşlar çıktı. GittiGidiyor'dan sipariş vermeyi başardım şimdilik key gelmesini bekliyorum. Ne kadar sürede gelir acaba? Hepinize teşekkür ederim.
    Aldığım yer şurası:http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-live-800-microsoft-points-us-amerika-71700406

Edit: Kod elime ulaştı. Durumu benim gibi olan varsa güvenerek alabilir. Hepinize tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamGod -- 8 Ocak 2013; 11:22:39 >
  • D&R da MS Live kartlari satmaya basladi sanirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArthasSin

D&R da MS Live kartlari satmaya basladi sanirim

Hocam söylediğin için teşekkür ederim hakikaten varmış. Ben de tam Gold üyelik almayı düşünüyordum.
    www.dr.com.tr
    D&R - Kültür Sanat ve Eğlence Dünyası
    http://www.dr.com.tr/kategori/Oyun-Konsol/Oyunlar/Odeme-Kartlari/grupno=01323

• dikkat etmek lazim tr deki point ve live satisi biraz tuzluya geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ArthasSin

D&R da MS Live kartlari satmaya basladi sanirim

EU hesapta çalışırmı ki acep ?
  • Peki normalde 800 ms kaç tl'ye geliyor cihazdan alırsak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Peki normalde 800 ms kaç tl'ye geliyor cihazdan alırsak ?

Xbox üzerinden alırsan 800 points 10 dolar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.