Şimdi Ara

Kontağı kapattım. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
3
Favori
31.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
346 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Araç satışları 2017 ye göre arttı.

    Trafiğe çıkan araç sayısı da, trafikten kaydı silinen araç sayısına oranlar daha fazla arttı. Yakıt kullanımi da arttı.



    Özetle,

    Kontak kapatan pek yok gibi



    Şöyle bir durum var, alım gücü düştüğü için golf alan polo, passat alan golf, polo alan I20 vs.. Şeklinde alına modeller düştü..

    100 bin tl altına doğru dürüst bir arac kalmadı gibi birşey..yakıt, kasko, trafik ayrı dünya..



    Ama bunlar sonucu değiştirmiyor. Tüketim artıyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superegoid S kullanıcısına yanıt
    Tam da benim düşüncemi yazmışsınız.
    Mecbur musunuz kardeşim bunlara oy vermeye. Yok kötünün iyisi yok oyum boşa gitmesin.. Gitsin yahu gitsin. Boşu dolusu senin için fark eden ne? Namuslu ahlaklı vatandaş için oyu boşa gitmiş gitmemiş önemi yok. Gerçekten kafana yatan partiye baraj kaygısı olmadan verin oyunuzu. Sorun hesabınızı sandıkta.
  • Allizzwell27 A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bunu satmayacam yanına bir katlanır düşünüyorum
  • yorumların hepsini okumadım ama kesin içerlerinde benim arabam az yakıyor yada yaaa kardeşim bu devlet vergi almazsa nasıl olucak diye söylenenler olucaktır. ben böyle bir şey görmedim kardeşim herkes kesesinden boğazından kısıp bir şekilde araba alıyor ama bu arabaya benzin koymak için deli gibi vergi veriyor bu vergileri indirseler 1.2siymiş 1.6sıymış çoğu araba az yakar arabalarda suç yokki benzin mazot 6tl nerdeyse ben ayda yada 2haftada bir arabaya binerim oda toplasan 150-200km yapmıyorum ama kardeşim bu kadar benzin parası insana koyuyor yazıktır günahtır.
  • ben ne yapayım bazen 15lt'yi görüyor ortalama
  • Bazı evlerde 2 araç var bizim insanımız çok zengin. Bu böyle sürer gider benzin isterse 100 tl olsun.. bence acil ihtiyaç yoksa araba almayalım aldırmayalım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen doğrusunu yapmışsın hocam Motorine 2 günde 30 kuruş zam geliyor. ÖTV MTV KDV dayanmıyor. Trafik desen o biçim(İstanbul). Her yerde park sıkıntısı var. Ülke resmen bağırıyor burada araba kullanmayın diye.Hindistan veya Çine bakın her yerde motor var işi çözmüş hepsi. Bu zamanda en iyisi 150 200 cc'lik ortalama motorlar.Ne fazla yakıyor ne vergisi batıyor ne de moral bozuyor Dert yok tasa yok. Alması kolay sürmesi keyifli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skandalek



    Alıntıları Göster
    Ahhh zamanında ne güzel filmler ne güzel oyuncularımız vardı. Şimdi TV'ler çöp, insanın bakası gelmiyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yosunkaya

    Arabayı sattım şimdi AT alacağım kendime vergi yok birşey yok. At , avrat , ahır istiyorum, silaha karşıyım silah olmaz. Avrat tamam da at ve ahır kaldı. Nallara lastik çaktırırım her yere gideriz püfür püfür. Evet kafam güzel oldu ekonomik nedenler sayesinde doğrudur :)
    Samanımız ithal geliyor ama
  • Mercedes-AMG C 63 S
    aynı araba TR fiyatı:862.000 LİNK
    aynı araba US or EURO :73.000 LİNK

    welcome




  • DHBSC55 kullanıcısına yanıt
    Yapmayın abi gozunuzu seveyım aglayasım gelıyor
  • Bu oyunu bu kurallarla oynamayı kabul eden insan kaybedince ağlamamalı. Enerji bağımlılığı üzerine kurulu bir oyunda kaybeden elbette sen olacaksın.



    Otomobiline benzin bulamıyor diye bir insana üzülecek değilim. Bol bol yürüyüş yapın. Toplu taşıma kullanın.



    Gerçi sistem baştan aşağı kokmuş. Minibüsler leş. Taksiler leş. Ben olsam heryere metro yaparım ama sistem kokuşmuş yapılmıyor. Tramvay bile kaldırıldı eskiden çoktu. Taksiler Minibüsler iş yapsın diye sanırım. Enerjide bağımlılık çok kötü. Güneş enerjisiyle çalışan metro yapılsa ulaşımda bağımlılık kırılsa benzin fiyatı öyle bir düşer ki hem de attan düşmüş gibi. Ama kokuşmuş dediğim gibi.





    İnsanlar direnmeyi düşünce üretmeyi değişim yaratmayı beceremiyor. Sadece zavallı gibi ağlamayı biliyor. Dünyanın zengini olsanız bu bağımlılık sizi de kokuşmuş yapıyor. Milyon doların olsa benzin bulamıyorsan araba gitmez. Türkiye gibi ülkelerdeki sistemden kokuşmuşluk o kadar yoğun ki kokudan sokakta gezemiyorsunuz bile. İnsanlar dejenere olmuş yozlaşmış o yüzden bağımlılıktan kurtulup asaletini geri kazanmayı bilmiyor. Mecbur forum köşelerinde binlerce liralık arabam yatıyor diye ağlamasını biliyorlar. O arabayı alırken sürekli benzine bağımlı olacağını biliyordun. Sözleşmeye imza attın oyunun kurallarını kabul ettin. Ne ağlıyorsun dejenere organizma?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skandalek

    Bu da ben





    Ankara da bunu yapamıyorum, öyle hayvani yokuşlar varki pedal dönmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav tum halk bisiklet sporuna basladı avrupa cidden kıskanacak bak yapmayın soyle seyler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: J3yPRinCe

    LPG pahalanmıyor şükür :D lpg candır :) bu arada neden lpg zam gelmiyor?

    yoksa devletimiz bizi mi düşünüyor hadi canım!
    Durup dururken eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdün, LPG zammını unutmuşlardı😂, yarın zam gelirse sorumlu sensin 🤑.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak başkan bıle bisiklete biniyor abden bir adım ondeyız deıyecektım kı luks makam aracına bindi ve gitti...

  • insallah daha cok zamlanir iki serit gidis iki serit donus yolda tek sira park etmis araclar var ben de sol seride gectim hizimi arttirdim.bisiklet kullaniyorum 40 km saat hizla gittigim halde arkamdaki arac bana arkadan korna caliyor zaten sehirici hiz 50 km ve ileride kasis var.bence mustehak 10 lira olsun gene farketmez.Arabalar pahalandi diye burada yazariz dururuz ama sokakta adam kasisten 50-60 ile geçer elindeki arabaya deger vermez.hic acımıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede araç kullanmak tekel ürünleri tüketmek bildiğiniz resmi haraç vermektir bu kadar net. Araç kullanmayı 2007 de sigarayı ve alkolü 2011 de bıraktım. Artık hem sağlıklıyım hem param cebimde hemde suriyelilerin bakımı için para vermemiş oluyorum...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzinle mazotla uğraşılmaz az kaldı. ilkçağlara ortaçağlara dönme zamanı en iyisi bu. hem bahar de geldi doğal Sunrooflu yakıt sıkıntısı da yok





  • Merak etmeyin eğer olurda topluca araç kullanmama gibi bir eğilim olursa devlet baba yakıttan aldığı vergiyi karşılamak için mtv ye yüzde 500 zam yapar olur biter. Devlet her şekilde....

    Ama zaten olmaz o iş isterse litresi 50 TL olsun. İnsanlar çoğu zaman araç kullanmaya mecbur. Gerek şehir içi gerek şehirlerarası insan gibi toplu ulaşıma yatırım yapılmadı 70 yıldır. Bol bol karayolu. Böylece hem devlet vergiden kazanır hem araç satışı ve vergisinden hem de uluslararası şirketler bizi daha iyi öper.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.