Şimdi Ara

Konşuk Honda Ölüme Davetiye Çıkarıyor!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.change.org/p/honda-t%C3%BCrkiye-kon%C5%9Fuk-motor-honda-kon%C5%9Fuk-honda-%C3%B6l%C3%BCme-davetiye-%C3%A7%C4%B1kar%C4%B1yor

Garantiden Komple Motor yapılmış cbr250r motorum 2 bin kmde blok patlattı. Desteklerinizi bekliyorum.

• güncel...
  • change.org yalan dolan sadece email adresi toplamak ve reklam için tuzak. Ne kadar çok kişi girip imzalarsa change.org 'a para kazandırıyor. Hakkınızı bu şekilde kampanyalarla değil hukuki yollarla aramalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 2 Aralık 2015; 16:06:19 >
  • hukuki süreç başladı..
  • güncel
  • güncel
  • desteklerinize ihtiyacım var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanıt?
  • Prochnow kullanıcısına yanıt
    Zorunda mıyım? Ayrıca ben desteklemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet zorundasın eğer birine "sen katilsin, şerefsizsin, hırsızsın, insanların bilgisini satıyorsun" diyorsan kanıtlamak zorundasın aksi taktirde bu bir suçtur ve ağır yaptırımları vardır. Ama zaten böyle bir cevabı veriyorsanız bunu anlayacak kapasitede ve yaşta olduğunuzu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Kanıt?

olayı ben yaşadım. kanıt olarak görüntüler yetiyor sanırım. daha yeni konşukta reflektiyeye girdi motorsikletim.
    2 bin kmde tüm bakımları yapılmışken blok patlattı. herhangi bi aracın 0 lanması sonrası 2 binde blok patlatması abest iken , bunun harici normalde patlaması bile zordur.
  • cras kullanıcısına yanıt
    Gecenin 3'ünde ayık kafayla yazmazsan böyle bi yorum çıkar asdkgflfdg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Evet zorundasın eğer birine "sen katilsin, şerefsizsin, hırsızsın, insanların bilgisini satıyorsun" diyorsan kanıtlamak zorundasın aksi taktirde bu bir suçtur ve ağır yaptırımları vardır. Ama zaten böyle bir cevabı veriyorsanız bunu anlayacak kapasitede ve yaşta olduğunuzu sanmıyorum.

oha ben öyle mi demişim iyi bak. Sitenin avukatı gelmiş çok korktum şimdi. yaşımı merak ettiysen 43, anlama kapasitesi eksik olan biri varsa o da ben değilim.

kanıt mı buyrun bu da imzalayan bir kişiden mesaj:
    "güzel bir site, olumlu hareketleri var ama eğer bir kere e-imza attıysanız, mail kutusu tecavüzü başlayacaktır. artık öyle bir hal aldı ki, okumadan silmeye başladım."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 7 Aralık 2015; 0:23:49 >
  • Mesajlar şu tarzda "... senin yardımına ihtiyacımız var ... yerinde şu sıkıntı oldu" ve hiçbiri reklam değil. Ayrıca mail'de bi kere basarak üstteki abonelikten çık'a basınca her şey sona erecektir fakat tek unuttuğum nokta insan kendi gibi arkadaş ister ve arkadaşınız da sizden farklı değil daha öz eleştiri yapamayıp ağzından salyalar saçarak saçmalayan birisi.
  • Prochnow kullanıcısına yanıt
    "İnsan kendi gibi arkadaş ister" de nedir bilmiyorum benim arkadaş istediğimi de nerden çıkardın. İnternette başka bir siteden bulduğumu alıntı yaptım ne tanırım ne de bilirim. Kanıt kanıt dedin örnek olarak buldum koydum.
    Sayemizde konuyu güncel tutuyoruz farkında mısınız bilmiyorum belki konuyu açan arkadaşın işine yarar en azından.
    Özetle isteyen imzalar istemeyen imzalamaz ben kendimce doğru bulmuyorum ve uyarımı yaparım, sen de imzalar destek verirsin hepsi bu; uzatmaya gerek yok, benim için konu kapanmıştır.
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.