Bildirim
KONSOL + TV ÖNERİSİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
2.el bölümünü bir araştırmanı öneririm , tv monitör tv olsun dediğin , alacağın monitörü hem pc de monitör olarak hemde xbox da oyun içinse o zaman , hmdi dan bağlayarak monitör olarak da kullanabilirsin , aynı şekilde xbox'ı da hdmi dan bağlayarak oyun için kullanırsın.
Yalnız monitör olarak da kullanacağın için ve yakında bakman gerektiği içinde fazla büyük bir ekran almanı önermem sonradan sıkıntı oluyor.
2.el bölümünde 280-350 TL ye uygun bir xbox bulabilirsin , aynı fiyatlara yakın bir şekilde de iyi bir 2.el monitör almanı tavsiye ederim toplamda 500-600TL civarına ikisini de alabileceğini düşünüyorum. -
ya geçen bir arkadaşta gördüm. HD görüntü veriyordu çok büyük birşey değildi yani küçük birşeydi . bana link atarsan sevinirim . -
Hdmi çıkışı var ise pc dn hd görüntü alırsın zaten , link istersen sana link olarak 2.el bölümünü vereyim sen oradan ilanlara bak , bütçene göre seçebilirsin.
En uygun fiyat dediğin için ikinci el almanı öneririm.
http://forum.donanimhaber.com/forumid_262/tt.htm -
xbox
102 '' sony bravia -
dayım aldı kampanyadan nx720 46" 3d led her halt var + 200 tl playstation 3 skype felan 3.200 oldu :D Ben öğrenciyim gitarımı satıp almayı düşünüyorum -
kardeş ben sana kendi kullandığım şekli söyleyim ben hd çözünürlüklü vga girişi olan 22 inç bi monitör kullanıyorum çok memnunum ama tv olarak kullanılmıyor monitörüm tv kartı ile pc den olur o iş ama küçük bi monitör işini görmez ben 22 inç yeter diyordum şimdi yetmiyor çünkü move ve kinect oyunlarını rahat oynamak için biraz uzaklaşmak gerekiyor bu kezde görüntü küçük kalıyor illa tv ve monitör olsun hemde hd çıkışı olsun dersen çok maliyetli olur ama küçük alırsan da verim alamazsın söyleyim -
kinect felan gerek yok ben sadece hani konsollara özgü oyunları hd oynamak istiyorum (mortal kombat) guitar hero vs :D 22 inç yeter bana önerirseniz 400 tl ve aşağısı çok sevinirim -
Samsung 226BW ikinci el olarak 200 tlye bulunabiliyor ve çok iyi bir görüntü kalitesi var, Hdmi girişi yok ve sadece monitör, ama 22'' olması ve görüntü kalitesi için tercih edilebilir, fakat bn olsam 2 ay daha geç alırım biraz daha para biriktiririm ve uygun fiyatlı bir Lcd tv veya en kötü ihtimalle TV özelliği olan Lcd monitör alırdım, şu an marka olan 32'' Lcd'ler bile sıfır 700-800e alınabiliyor. Taksit seçeneklerini de düşünmek lazım sonuçta TV bir kere alınır ve yıllarca kullanılır. -
kardeş ben 10 11 ay önce aldım arkadaşın dediği gibi hd çıkış yok ama çözünürlük hd konsolu vga kablo ile bağladım sonuç mükemmel markası benq g2222hdal çok memnunum 22 inç görüntü net 21.5 oluyor 218 tl ye aldım 12 taksite 0 üstelik bence bi bak normalde 18w yakıyor enerji modunda 13w ben çok memnunum -
ben şu heveslerimin kurbanıyım iphone 4 aldım sıktı, laptop ini book ultrabook elektro gitar sıktı wii aldım güzeldi fakat hdmi yoktu o yüzden onu sattım . şimdi xbox almak istiyorum. sony türkiyede çok pahalı diye düşünüyorum -
http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/samsung-lt22a300ew-led-tv--56-cm,-1920x1080,-2x-hdmi,-usb,-lt22a300ew/productdetails.aspx?I_ID=58552 2 xboxu buna bağlayabilirmiyim ? hdmi kablo ile
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X