Şimdi Ara

Konserve Yiyecek tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olayı özetliyorum... Öğrenci evi, mutfak felaket, yemek yapmaya üşeniyorum, tavuk döner, kebap vs gibi ekmeğe sarılı siparişlerden gına geldi.. Konserve yiyecek deneyeyim dedim, ne kuru fasulyenin tadı birşeye benziyor ne sarmanın, tuhaf bir suyun içine koymuşlar boğazımdan geçmiyor yiyecek onun tadı yüzünden.

Evet DH, siz olsanız ne yapardınız, tavsiyelerinizi bekliyorum

• ton balığı
  • Ekmeğe sarmak yerine lavaşa sarmayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandasian

Ekmeğe sarmak yerine lavaşa sarmayı dene.

beni bitirdiğin andır...

bu arada coco, ton balığı öyle kuru kuru iştahı yatıştırmıyor, neyin yanında nasıl tüketeyim bir tavsiyen var mı, çok severim ton balığını, iyi bir yol biliosan degerlendirebilirim
  • garnitürlü tonbalığı mısır ve turşu al bide mayonez ha unutmadan sandviç ekmeği mayonuzi sandviç ekmeğine sür ton balığıyla mısırları karıştır ekmeğe doldur üzerinede turşu koy ama az koy sonra yardır panpa
  • Bim'deki barbunya'yı severek yiyorum la ben :) evde pişse yemem anasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

garnitürlü tonbalığı mısır ve turşu al bide mayonez ha unutmadan sandviç ekmeği mayonuzi sandviç ekmeğine sür ton balığıyla mısırları karıştır ekmeğe doldur üzerinede turşu koy ama az koy sonra yardır panpa

şöyle bir düşününce iyice acıktırdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konserve ton balığı yenir mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: South7

quote:

Orijinalden alıntı: Sandasian

Ekmeğe sarmak yerine lavaşa sarmayı dene.

beni bitirdiğin andır...

bu arada coco, ton balığı öyle kuru kuru iştahı yatıştırmıyor, neyin yanında nasıl tüketeyim bir tavsiyen var mı, çok severim ton balığını, iyi bir yol biliosan degerlendirebilirim

ekmek arası + cola
  • quote:

Orijinalden alıntı: South7

quote:

Orijinalden alıntı: kick down

garnitürlü tonbalığı mısır ve turşu al bide mayonez ha unutmadan sandviç ekmeği mayonuzi sandviç ekmeğine sür ton balığıyla mısırları karıştır ekmeğe doldur üzerinede turşu koy ama az koy sonra yardır panpa

şöyle bir düşününce iyice acıktırdı

tadı çok güzel bana dua ediceksin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.