Şimdi Ara

KONİCA MİNOLTA dijital fotoğraf makinesi almak doğru tercihmi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba teknosa da konıca minolta dıjıtal fotograf makınesı gordum gorunusu prof bır makıne ama kararsız kaldım kullanmıs olan varsa bana fıkır verebılırmı ?

• Gördüğünüz makinanın modelini söyleyecekmisiniz yoksa biz mi tahmin edelim? :)
  • Teknosadan Z20 modelini aldım 1 haftayı geçti epey resim çektim.Memnun kalırsın.Özellikleri ile piyasadaki fiyatına göre en iyi makine olduğunu düşünüyorum.
  • arkadaslar modelını bende bılmıyorum ben sadece konıka mınolta marka olarak kullanılabılır bır makınamı onu ogrenmek ıstedım onceden kullanmıs olan vardır belkı ..okey..
  • tabiki iyi bir marka özellikleri ve fiyatı tatmin ediyorsa neden olmasın?
  • Fotoğraf makinesi markaya göre değil, modelin özelliklerine ve çektiği kareye göre alınır. (bir de fiyat).

Konica Minoltanın da güzel modelleri var. Örneğin şu sıralar dimage z5 e gözüm çok takılıyor ama türkiyeye henüz gelmedi sanırım.
  • canondan vazgeçmeyimmmmmmmmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir üstadın da belirttiği gibi fotoğraf çekme bir meleke işidir. Bilginizi doğru ışık ve yeteneğinizle birleştirdikten sonra 3 aşağı 5 yukarı, orta seviye makinalar arasında bariz farklar beklenemez.

Daha sonra istek ve zevklere göre profesyonel seviye makina ve lenslere geçilebilir. Belli bir bilgi seviyesinden sonra canonmuş nikonmuş fujiymiş kodakmış pek de farketmez bana kalırsa...

konica minolta da iyi bir marka, özellikle eski minoltaların hala hastaları mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arctic -- 28 Nisan 2005, 3:14:57 >
  • digital compact ta canon ve nikon abicim.ama yukarda da dendiği gibi çok bariz bir fark yok.
    minolta z 20 benimde çok tuttugum bir makina.bide sesli video olsaymış.
    bence z10 ve z20 de fiyatına değer özelliktedir.
    bu arada bir uyarı vereyim:yüksek optik zoom arayan arkadaşlar ya titreşim önleyicili alın ya da tripod.çünkü ben 4x optikle bile baş edemiyorum.çok titriyor...z10 ve z20 yüksek zoomlu ve titreşim önleyici yok.
    ilgilenen arkadaşın dikkatine
  • konica minoltanın a200 modelini tavsiye ederim
  • video çekimi nasıldır
  • konica e50 tavsiye ederim
  • Z20 güzel. Kısa bir seredir kullanıyorum ama memnunum. Gece çekimlerinde yakın mesafede iyi. Uzak mesafe kötü. Titreşim önleyici genelde SONY lerde var. Sony fiyatları da oldukça cazip. Canon ve Nikona göre. Tavsiye ederim al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.