Şimdi Ara

Kondom almaya utanıyorum. [EDİT2: ALMAZ OLSAYDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
1
Favori
8.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sınırı aşmayalım konu kapanmasın. Kondom almam lazım ama almak utanıyorum. Eczaneden alamam çünkü adını söylemem lazım, marketten alırsam da kasiyerin bana tip tip bakacağı korkusundan alamıyorum. Öneri verin beyler. Kargoyla alsam uzun sürer gelmesi

EDİT:

Beyler sonunda almayı başardım Gittim bime kasa doluydu sıra vardı orda başka şeylere bakıyor gibi yaptım o arada da kondomları kesiyordum ne çeşit var diye, sonra sıra boşalınca hızlıca aldım bi tane kondom kutusunu ters çevirip verdim kasiyere. O da kapalı genç bir kız Fiyatını söyledi verdim parayı, para üstünü verirken eli mi titredi naptı bozukları yere düşürdü, ay çok özür dilerim dedi, rica ederim dedim topladım paraları çıktım, arkamda yaşlı teyze vardı sırada. O olmasa belki kız yardım ederdi paraları toplamaya. Neyse beyler sizin için küçük benim için büyük bir adım oldu bu. Özgüvenimi tazeledim

Kondom almaya utanıyorum. [EDİT2: ALMAZ OLSAYDIM]

EDİT2:

Beyler bugün kullanayım dedim, günümü mahvetti, söve söve bir hal oldum, lanet gitsin böyle işe. takmaya çalışıyorken yeminle damarları patlatacaktım, yanlış anlamayın öyle büyük bir cinsel organım da yok, küçük hatta ama takarken falan aşırı sıkıyor, kan gitmeyecek sandım. Bilmiyorum belki ilk defa kondom kullanıyorum diye böyle. Ayrıca poşet gibi yeminle. Takınca dış bağınızla ilişki kesiliyor, dokununca elini bile hissetmiyosun. Geciktiricili yazmış birde, lan benim cinsel organımı sıka sıka büzüştürdün, indirdin, kangren yapacan. Nasıl ereksiyon olup da işimi yapayım ben, bu şekilde geciktiriyor tabi. Lanet gitsin valla. Bimden bile soğudum. Ne ümitlerim vardı, hepsi birden çöp oldu gitti. Almayın aldırmayın!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Computerce -- 18 Ağustos 2016; 16:41:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kondom Almaktan Utanma: Bilmeniz Gerekenler

Kondom almaktan utanmak yaygın bir endişe olsa da bu endişeyi yenmek ve cinsel sağlığınızı korumak için gerekli adımları atmanız önemlidir.

Neden Kondom Almaktan Utanılır?

• Toplumsal damgalanma: Toplum, prezervatif kullanımını utanç verici veya ahlaki açıdan yanlış olarak görebilir.
    • Korkulan yargılama: Kişiler, başkalarının kendilerini yargılamasından veya alay etmesinden korkabilirler.
    • Gizlilik endişeleri: Bazıları, başkalarının kondom satın aldıklarını bilmesini istemeyebilir.

Utancın Üstesinden Gelmek İçin İpuçları:

• Kendinize karşı dürüst olun: Prezervatif almaktan utanmanızın nedenlerini anlayın.
    • Kendinizi başkalarıyla karşılaştırmayın: Herkesin farklı olduğunu ve herkesin kendi endişelerine sahip olduğunu unutmayın.
    • Güvendiğiniz birine konuşun: Bir arkadaşınız, aile üyeniz veya sağlık uzmanınız sizi destekleyebilir ve utanç duygularınızı azaltmanıza yardımcı olabilir.
    • Çevrimiçi kaynaklara başvurun: Prezervatif alma konusunda utançla başa çıkmanıza yardımcı olacak çeşitli çevrimiçi destek grupları ve kaynaklar mevcuttur.
    • Kendinize karşı nazik olun: Kendinizi yargılamayın veya utanmayın. Cinsel sağlığınızı korumak sizin hakkınızdır.

Kondom Almanın Önemi

Prezervatifler, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonları (CYBE) ve istenmeyen gebelikleri önlemede son derece etkilidir. Cinsel aktiviteye girdiğinizde her zaman prezervatif kullanmak:

• HIV, klamidya, bel soğukluğu ve diğer CYBE'leri önlemeye yardımcı olur.
    • İstenmeyen gebelikleri önler.
    • Cinsel partnerinizin cinsel sağlığını korur.

Gizli Kondom Satın Alma Seçenekleri:

Prezervatif almaktan utanıyorsanız, çevrimiçi eczanelerden veya marketlerden gizlice satın alabilirsiniz. Ayrıca, bazı eczaneler kondomları gizli bir şekilde teslim etme seçeneği sunmaktadır.

Sonuç:

Kondom almaktan utanmak yaygın bir endişe olsa da cinsel sağlığınızı korumak için bu utancı yenmek önemlidir. Yukarıdaki ipuçlarını takip ederek, utanç duygularınızı azaltabilir ve kendinizi ve partnerlerinizi koruyabilirsiniz. Unutmayın, cinsel sağlığınızı korumak sizin hakkınızdır ve bundan utanılacak bir şey yoktur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros jet kasadan geçir

• Allah analı babalı büyütsün o zaman

• Boyle durumlar icin en iyi önerim internetten promosyonlu almak ve evin bir köşesinde stok yapmak,güzel siteler var hemen kargo yapıyorlar en az 10 kutu sipariş ediyordum

• Hepsiburada.com'dan al 1-2 günde gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

Boyle durumlar icin en iyi önerim internetten promosyonlu almak ve evin bir köşesinde stok yapmak,güzel siteler var hemen kargo yapıyorlar en az 10 kutu sipariş ediyordum
    iki güne geliyo netten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bime gidiyorsun bayağı bi çiklota vb şey alıyorsun arasına onuda sıkıştırıyorsun çok utanıyorsan.Ya da normal bir birey gibi alıyorsun kasadan geçiriyorsun ha eğer kasiyer çok tip tip bakarsa şikayet et müdürüne bitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

Bime gidiyorsun bayağı bi çiklota vb şey alıyorsun arasına onuda sıkıştırıyorsun çok utanıyorsan.Ya da normal bir birey gibi alıyorsun kasadan geçiriyorsun ha eğer kasiyer çok tip tip bakarsa şikayet et müdürüne bitsin.
    benzinlikten al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-376631953

benzinlikten al

Alıntıları Göster
    marketten al utanılacak bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5966A6FE1

marketten al utanılacak bişey yok.

Alıntıları Göster
    Turbo sana kargolar adam parada kazanmıs olur

Kargo max 10 lira tutar
  • Onu markete insanlar alsın diye koyuyorlar. Neyinden utanıyorsun belki evlisin?

• Taktigi veriyim kardes faydalanirsin belki, migros yada carrefourdu hatirlamiyorum gidiyosun kasanin oradan sakizlarin yaninda oluyor zaten aliyosun caktirmadan sonra alisverisine devam ediyosun cikarken de o makina gibi olan ekspress kasalarda oduyorsun sadece cihaz goruyor kondom aldigini. Yanlis bi islem yaparsan guvenlik yardima geliyor o ayri

• quote:

Orijinalden alıntı: Helalinden 10

Taktigi veriyim kardes faydalanirsin belki, migros yada carrefourdu hatirlamiyorum gidiyosun kasanin oradan sakizlarin yaninda oluyor zaten aliyosun caktirmadan sonra alisverisine devam ediyosun cikarken de o makina gibi olan ekspress kasalarda oduyorsun sadece cihaz goruyor kondom aldigini. Yanlis bi islem yaparsan guvenlik yardima geliyor o ayri
    sotede bim,şok,a101 tarzı marketlerden al.yada yakın ile git yıllık kondom al hem sen rahatla hemde biz.
  • Ne utanican aga kasaya oyle bi giris yapiccaksin ki kasiyer utanacak asil... Ne guzel is yapiyosun gurur duyman lazim asil, utanilacak bise yok

• Alip getireyim hocam

• Kondom almaya utanan kizla o isi yapamaz zaten ergen git masturbasyon yap

• Bana 20 lira verin ben alayım.

• Kasiyerden utanan adamlar nasıl seks yapar la?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. 3D Waffle

Alip getireyim hocam

olum :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.