Şimdi Ara

Konami yeni Contra'yı duyurdu: Operation Galuga

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Nintendo Direct sunumunun bir parçası olarak, yayıncı Konami ve oyun stüdyosu WayForward Technologies nişancı oyunu Contra: Operation Galuga'yı duyurdu. Orijinal Contra'nın yeniden uyarlaması olacak oyunun fragmanı ise oyunculardan övgü dolu yorumlar aldı.



    Ayrıca Bkz.Immortals of Aveum beklentilerin altında kaldı, işten çıkarmalar başladı



    Yeni Contra ne zaman çıkacak?



    Contra: Operation Galuga, geliştirilmiş grafikleri, güncellenmiş müzikleri ve daha dinamik oynanışıyla 1987 tarihli klasik oyunun (ilk olarak atari makinelerinde piyasaya sürülmüş ve 1988'de NES'e geçiş yapmıştı) "tamamen yeniden tasarlanması" olarak tanımlanıyor. Yeni seviyeler, düşmanlar, boss'lar, mekanikler, yeniden tasarlanmış silah sisteminin yanı sıra hikaye modunda iki kişilik ve arcade modunda dört kişilik co-op özelliği de duyuruldu.





    Konami'nin "Contra'nın gerçek mirası şimdi başlıyor" diye lanse ettiği Contra: Operation Galuga, 2024 yılının başlarında PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, S ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. Yenilenmiş oyunun fragmanının ise oyunseverlerin büyük çoğunluğu tarafından beğeniyle karşılandığını da berlitelim.




    Kaynak:
    https://store.steampowered.com/app/2235020/Contra_Operation_Galuga/







  • Güzel duruyor fiyatı çok abartı olmaz ise almak isterim.

  • Yaz kızım, oyunun fiyatı 1800 lira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel oyun. Bizi eski Atari Salonu günlerine götürsün yeter😎

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mustafa mario ucak oyunu gelsin yenileri of offf

  • Zamanında bu tarz oyunlar popülerdi ve severek oynardık ama bunun sebebi yaklaşık olarak ekmek fiyatında olmasıydı. Yani cidden şu oyunlara kimsenin 50-60 dolar vereceğini sanmıyorum. 5-10 liraya da satmazlar zaten diye tahmin ediyorum. Haliyle pek satacağını sanmıyorum , zaten türünün en iyiside değildi. 8 bitlik Atari zamanında oynardık bunları , 16 bitlik Sega devrinde bile eskisi gibi tutulmadı. Playstation zamanında ise tarih oldu , şimdiki neslin ilgisini çekeceğini pek sanmıyorum. Bizim gibi moruklar ise bu türe para vermez : Streets of Rage 4 mesela mantıklıydı; cebime bile aldım ama gerçi steam versiyonunu iade ettim. Sebebi silah tutuşu ve koşup vurma olayını bozmaları. Ama fiyatı ve özüne yakın olması sebebiyle gideri vardı. Cadillac and dinosour , Punisher, double dragon gibi oyunlar hala remake olursa tutulur ama bu tarzın tutacağını sanmıyorum. Cepten , Metal Slug falan oynuyorum hala bu arada ama Contra oynamıyorum. Contra tarzı oyun arayan olursa Broforce ve Huntdown oynasın şeker gibi oyunlar, indirimde de çok ucuzlar!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 17 Eylül 2023; 14:39:26 >




  • Eskiye sadık kalmaları hoş görünse de, eskinin eskide kalmasını tercih ederim.


    Güncelleyeceklerse şöyle vurdulu kırdılı Serious Sam tarzında (GOW oyun stilindeki değişim örnek verilebilir) bir oyun yapılabilir.

  • Zamanında oynadık sevdik ama geçti artık. Nasıl ki gow muhteşem olmasına rağmen soft reboot'tan sonra çağ atladıysa contraya da böyle çağ atlama lazım. Mesela co-op doom tarzında bir oyun olsa böyle elden ring bossları tadında bosslar olsa filan ne biliyim güzel olurdu :D

  • Çok iyi beee.

    Kesin oynarım, merakla bekliyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.