Şimdi Ara

KONAMI: MGS4' ün Xbox 360' ta olması 'spekülasyon'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  KONAMI: MGS4' ün Xbox 360' ta olması 'spekülasyon'

İnternetteki "Metal Gear Solid 4" ün Xbox 360' ta da çıkacağını belirten iddaaları takiben, yayıncı Konami, tartışmada yüzü asık olarak durmayı reddetti.

Xboxliveaddicts' i de içeren sayıca internet sitesinde, Konami' nin epik "stealth" oyununun Micorosft' un konsolu için çıkacağının onaylandığı iddaa ediliyordu.

Digital Spy
    , Konami'ye, bu internetteki haberlere karşı tepkisini öğrenmek için gittiğinde, şirket iddaaları ne yalanladı ne de onayladı,ve bunların tamamen "spekülasyon" dan ibaret olduğunu söyledi.

Kaynak ;

http://www.digitalspy.co.uk/gaming/a58680/mgs4-xbox-360-speculation-says-konami.html

OTACON' un notu: Benim düşüncem Kojima onay vermedikçe oyun xbox 360' a çıkmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 4 Haziran 2007; 2:04:13 >

• ----->

kojima ihanet etmez sonye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DefCon33 -- 4 Haziran 2007; 2:47:02 >
  • parayı veren.....
  • her şeyin bir fiyatı vardır
    quote:

Orjinalden alıntı: HuKe

parayı veren.....
  • Konami Xbox360 versiyonu üzerinde çalışsa bile YUSUF ederler SÖYLEYEMEZLER.
    Söyledikleri anda PS3'deki MGS4 satışlarının müthiş düşeceğini biliyorlar...

MGS4 PS3'e çıkar , aradan 3-5 ay geçer Xbox360'a duyrulur. Benim düşüncem bu.
  • inşallah çıkar oyunu ps3 çıkışından daha sonra duyururlar sanırım(çıkarsa)
  • Arkadaşlar adamlar 'spekülasyon' yani 'söylenti' demiş.. Kesin bir dille inkar etmelerine gerek var mı allaşkına yav, zaten 250 bin kere inkar ettiler hatta daha ağırını söylediler Ne insanları ne de kendinizi boşuna umutlandırıp harap etmeyin, yazıktır

Snake eater çıkmayacak dendi ve çıkmadı ps2'den başka yere... Anlayın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 4 Haziran 2007; 11:17:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100 sorudan 99 unun cevabı paradır :D
  • insanların umutlarına manı olma adventure :) bu ara sen adventure oyunlarına bayılıyorsundur demı :)
    quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Arkadaşlar adamlar 'spekülasyon' yani 'söylenti' demiş.. Kesin bir dille inkar etmelerine gerek var mı allaşkına yav, zaten 250 bin kere inkar ettiler hatta daha ağırını söylediler Ne insanları ne de kendinizi boşuna umutlandırıp harap etmeyin, yazıktır

Snake eater çıkmayacak dendi ve çıkmadı ps2'den başka yere... Anlayın artık

• quote:

Orjinalden alıntı: wnchstr

inşallah çıkar oyunu ps3 çıkışından daha sonra duyururlar sanırım(çıkarsa)

Senin için ne fark eder ki?Sen her halükarda oynayacaksın
  • engingüzelsoy,

Yok hocam olur mu öyle şey, aksine ben boşuna umutlanan insanları uyarıyorum. Evet adventure oyunlarıın hastasıyım.. Son zamanlarda oynayacak vakit bulamıyorum o da ayrı meseleya neyse, kıl bi durum.
  • Çıkarsa 1 yıl sonra subsistence gibi bir paket ile çıkabilir 360'a, diğer türlü mümkün görmüyorum.
  • Kojima' nın vicdanı sızlar, belki eski MG oyunlarını XBLA ya verir, o da XBOX360' a yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 4 Haziran 2007; 13:40:41 >
  • kojimaya herkes yığılır öyle birşey olursa kojima hata yapmaz
  • foruma az takıl o zamn oynarsın şaka bır yana bende adventure hastasıyımdır. ama bunda 8 sene once falan her gun bır adventure cıkarken şu an pıyasada cok nadır guzel var. su an broken sword un en son cıkanını oynuyorum baya ıyı
    quote:

engingüzelsoy,

Yok hocam olur mu öyle şey, aksine ben boşuna umutlanan insanları uyarıyorum. Evet adventure oyunlarıın hastasıyım.. Son zamanlarda oynayacak vakit bulamıyorum o da ayrı meseleya neyse, kıl bi durum.

• Valla forum elimin altında hocam, işim bilgisyarla olunca haliyle takılıyorum. Ama zaman kaybı da olduğu doru bazen...

Sorma yav, grim fandango, monkey island serileri, neverhood, broken sword serileri, blade runner, in cold blood, fear effect, runaway, tony tough, ve bilimum lucas arts serileri falan muhteşemdi. Şimdikiler sarmıyor pek. Özellikle yeni tarz 3 boyutlular. Sherlock holmes, martin mystere, broken sword falan sarmadı pek açıkçası. Secret files tunguska fena değildi ama işte eh diyebilirim ona da..

Yani uzun lafın kısası nerde o old school oyunlaaar nerde bugünküler.. En sonunda ben yapacam bitane

Indy fate of atlantis ve eski police questleri de unutmayalım, kızdım kendime. Adını saymayı unuttuğum tüm baba oyunlara selam ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 4 Haziran 2007; 14:39:44 >

• quote:

.. En sonunda ben yapacam bitane

Beni de al...
  • Gel
  • uydurmasyon haberler . artık sony mgs 'yi de kaptırırsa microsoft'a ne kaldı geriye . ne oynuyacaz ps3'de . ama birçok oyun yapımcısı şirketlerin sadece tek bir konsol'a oyun çıkarmanın eskisi gibi üretimi kurtarmadığını, bu yüzden birden fazla platform'a sıcak baktıklarını birçok makalede okumuştum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

quote:

Orjinalden alıntı: wnchstr

inşallah çıkar oyunu ps3 çıkışından daha sonra duyururlar sanırım(çıkarsa)

Senin için ne fark eder ki?Sen her halükarda oynayacaksın

mgs gibi bir oyununu herkesin oynamasını isterim..Allah herkese 2 konsolada sahip olma imkanını nasip etsin inşallah.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.