Gerizman göbek ha vay be :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (875. sayfa)

-
-
Şu B. White alamadım içimde hala ukte, herkeste övüp övüp duruyo :D sabah tam ayılmadan etkinlik yazısını okumadan daldım Havertz’i almış bulundum 😭 sağ bekte Costacurta oynatıyorum defansif olarak çok iyi ama hücumcu bindiren bek seviyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen :) Trending kart, savunma yönü iyi, iş yapıyor.
-
Tebrik ederim şu kadro ile çıkmak beceri ister.
Ben showtime kartları ile küfür kıyamet çıkabildim..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben Pasör olarak kullanıyorum, alışınca Oynaması çok zevkli kart. :)
-
Teşekkür ederim, show time'da olsa kolay iş değil Türkiye internetinde bende tebrik ederim.
-
Standard gerizman kartı çıkartım basıp sendeki kart gibi olurmu bu aynı oyuncunun farklı kartlarının farkı ne trend kartların stilimi farklı hocam overal haricinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 7 Ağustos 2024; 22:35:2 >
Sözleşme yenileme kartları karşılığı ne verileceği ortaya çıkmış. Daha önce verilmiş 100 Destansı ve Göze Çarpan oyuncu paketi içinden kart açacağız.
@blackpraque
Sözleşme Yenileme (60 Gün)/Sözleşme Yenileme (10 Gün)
・ Sözleşme Yenileme (60 Gün)
Sahip olduğunuz her Sözleşme Yenileme (60 Gün), 1 Tesadüfi Anlaşmaya dönüştürülecektir. Bu Tesadüfi Anlaşma, daha önce yayınlanan 100 Destansı ve Göze Çarpan oyuncunun bulunduğu bir Kutudan rastgele bir oyuncu ile sözleşme imzalamanıza olanak sağlayacak.
・ Sözleşme Yenileme (10 Gün)
Sahip olduğunuz her 6 Sözleşme Yenileme (10 Gün), yukarıda açıklanan 1 Tesadüfi Anlaşmaya dönüştürülecek.
*Gereken sayıdan daha az sayıda Sözleşme Yenilemeniz (10 Gün) varsa bunlar yine de 1 Tesadüfi Anlaşmaya dönüştürülecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 8 Ağustos 2024; 9:12:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Efootball 2025 olarak gelmiyor konami hiç bir geliştirme olmadan 4.0.0 sürüm falan ne yapmaya çalışıyor aptal konami hiç bir mod yok arcade Sega oyununa hiç mi calismiyon gelistirmiyon efootball devri tamamen bitti fc 25 satın alıp yola devam beleş diye millet essek oyunu oynuyor bokun içi bir oyun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid_06 -- 8 Ağustos 2024; 9:13:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu oyuna neden kariyer ya da full offline maç gibi şeyleri inatla getirmiyorlar anlamadım ki, kim istedi bunlardan beleş oyun olsun ama her şeyi kısın diye? Hayır pes 21 19 falan da alamıyorum her yerde fiyatları uçmuş gitmiş.
peki bundan sonra sözleşme yenilemeleri sadece GP ile mi yapılacak ?
yoksa sözleşme yenileme sistemini komple kaldırıyorlar mı ?
-
-
Standart kart hücumcu gö kaldırmaz hocam, basarsan diğer özellikleri çok düşer. en fazla oos oynatılır.
Eyvallah hocam demekki olay buymuş benimkide sorumu boşunamı her oyuncunun farklı kartı var öyle olsa herkes basar kart çıkarmaya ne gerek var :D
-
Selamlar
Costacurta varken inanin oraya baska oyuncu koyasiniz gelmiyor. Arnold gibi biri olsa değerde White ağır kaliyor. Hep orta kafa oynuyordaniz tabiki o ayri. Havertz gayet güzel kart
Bu kadro ile gayet başarılı sonuç. Tebrik ederim.
Levo ağırlığıyla gebertmiyor mu :) Ispanya etkinliğinde oynatiyorum defanslara karşı baya hantal kalıyor. Nasıl kullaniyorsunuz?
Merkezdende oynuyorum çoğu zaman ama ofansif bekler hücuma çeşitlilik katıyor bazen sıfıra iniyorum. Havertz fena kart değil ama 103 Rumme varken bide yedeklerde 102 Haaland ve Lewa varken kadroya girmesi zor haliyle, ama etkinliklerde oynatıyorum Havertz’i
Teşekkür ederim, Forumda oyunu iyi bilenlerdensiniz sizden tebrik almak güzel.
top çevirme oyununda iyi katkı veriyor. Sırtı dönük ve hava toplarıyla. :) Div3-Div2 seviyesinde etkili, Fakat daha yükseğe oynayanlar için hiç katkı vermez.
Estafurullah hocam.
Top çevirme hiç oynayamam sabir yok sanırım. Evet devamli Lig 1 de zor olur. Ama olay keyif almak o tarz seviyorsanız gayet başarılı.
iyi oyunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X