Yine önceki Peslerde olan ortaklaşa online lig seçeneği yok!Bravo Konami,herkes parayla paket açarken şimdi kim ortaklaşa online ligi tasarlasın!! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (700. sayfa)

-
-
Bende telefonda oyun güncelledi. Oyun açılmıyo iptale basın deneme maçı yapın diyo basıyoz aynı ekran başa dönşyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme gelmiş, şu an iniyor. İlk ve en büyük değişiklik nedir diye soran olursa oyunun logosu değişmiş. 🥳🥳🎉🎉
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sadece mobil için mi bilmiyorum
E FOOTBALLER on Xtwitter
🌨️L'eFootball Stadium sous la neige 🌨️ #eFootball2024https://twitter.com/E_footballeur/status/1699225851219382720 -
-
SecardenYT on Xtwitter
A continuación un hilo detallando lo que sería el nuevo modo "My League", el cual PROBABLEMENTE llegará a eFootball 2024, sino por defecto sería en eFootball 2025. Va el hilo 👇https://twitter.com/SecardenOk/status/1699052409257902236?t=XMNby8QBTRpQndhNRZF1Kw&s=08 -
Maç içi grafikler aynı. Oyuna yağmur gelmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dersi ben vermedim birader..yapılan ironiyi anlamayan adama, bana "özellikle bilerek yazdığım kelime üstünden" eleştiride bulunan birine yine yazım üstünden yaptığı hataları gösterdim.. iki noktayı da özellikle koyuyorum.. onun gibi ek le bağlacı bilmediğimden değil.. bütün cümlelerim 2 noktayla biter..sen niye ombudsman edasıyla konuya dahil oldun anlamadım..ama sende hep bi çok bilmiş bir eda vardı zaten..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 6 Eylül 2023; 8:20:51 >
-
Kibarca yazacağım ve sana ilk ve son kez yazacağım.
İddia ettiğin gibi "çok da" yazılmaz, benim yazdığım ve Türk Dil Kurumu'nun belirlediği gibi "çokta" yazılır.
İşin gücün artistlik.
Yazımların yanlış, noktalamaların yanlış, Türkçen yanlış.
Zaten tavrın, üslubun baştan sona yanlış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 6 Eylül 2023; 8:24:32 > -
Birader nedir yahu? Sanki asker arkadaşıyız, yaşıtız.
Cümleler .. ile bitmez.
Bir üst mesajda yazıldığı gibi.
"Yazımların yanlış, noktalamaların yanlış, Türkçen yanlış. Zaten tavrın, üslubun baştan sona yanlış."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 6 Eylül 2023; 8:29:3 > -
Antrenmana girip kadrolara baktım. Onlar hala daha güncellenmemiş. Muhtemelen yarın ufak çaplı bir güncelleme daha olur yada oyun bakım sonrası açılırken veri indirir.
-
Özellikle "birader" birader.. çünkü dahil olmadığın bir tartışmaya cebren dahil olmaya çalıştın.. derdin Türkçe falan değil, derdin "ortamın bilirkişisi" olmak..
Yaşıt falan da değiliz..
Ben siz diye hitap ederken siz hala birader yazıyorsunuz. Böyle seviyesiz bir tavır ile kendi kendinize vardığınız bir sonuç ile beni itham etmeye devam edebilirsiniz.
-
Steam 15GB güncelleme boyutu.
Windows Store ve Xbox 46GB
Bu adamlar bizi sevmiyor
-
yaw bu oyunda herşeyi anladım ancak bu GB boyutu nasıl bu kadar yüksek çıkıyor halen anlayamıyorum.
-
Dosyaların paketlenmesi ile alakalı. Tek tek güncellenmiyor. Paketin içeriği değiştiğinde tüm paket yeniden indiriliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konami ücretli sürüm çıkartmış.
eFootball™ 2024: Leo Messi Edition
Messi, the living legend, is joining your team. Introducing the special boosted edition of "eFootball™" - No better time to start playing eFootball™ than now!
・ eFootball™ 2024 core game
・ Epic: L. Messi (2022 Argentina) x1 (In-game player) *Player with Booster "Technique +2"
・ Highlight Player Cards x10 (In-game players)
・ Exp. 4,000 Training Program x11 (Player development items)
・ 300 eFootball™ Coins (In-game virtual currency)
Xbox ve PS 359TL
www.xbox.com
eFootball™ 2024: Leo Messi Edition ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-tr/games/store/efootball-2024-leo-messi-edition/9ndpk8ls983ghttps://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0101-CUSA26996_00-EDITION000000001
-
-
Menü fena olmamış, oyun aynı olsa da görsel değişiklikler önemli.
Finesse shotu kaldırsınlar yada nerf getirsinler, oyunun başka sorunu yok zaten
Bu arada steamde 'anti-cheat' programı gelmiş, inşallah bu gamepad macrosuyla finesse yapan ve oynanmamış maç çocuklarının önüne geçer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 6 Eylül 2023; 11:19:57 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X