< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

Popüler Konular listesinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Bu remzi kamalak denen rezil geçen yaz server geliyo kesin diyerek etkileşim kasmıştı hani :D halâ ne yüzle buralara çıkıyo diyecemde yüz yok ki ar damarı çatlamış paçalarından akıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
arkadaşlar 2 hafta önce bu oyundaki kasmaları donlamarı nasıl çözerim derken QoS ayarınından bu sorunun çözüldügünü ögrendim modemim keenetic de bu özellik mevcut youtubda buldugum videoda Bufferbloat bahsediliyor bu işlemi yapmadan test yapın diyor test yaptım baştan C çıktı sonra videoda bahsedilen bilgileri girerek yaptım sonra Bufferbloat testinde A+ çıktı 2 haftadır oyunda en ufakl takılma yaşamadım 20 nin üzerinde maç yaptım tek maglubiyet aldım oda rakip çok saglamdı rakip bulamama sorunuda kalktı imkanı olanlar denesin derim testin linkini ve video linkini bırakıyorum buraya Just a moment... https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?srsltid=AfmBOorQrQd-5BSeYG9lYUJOdVPTiY2J2Dv5qTT1wIRy6Ms3j5of0OIA#keenetic #modem #router #bufferbloat #ayar #ping #problem #çözüm https://www.youtube.com/watch?v=AdKSNqEkjbQ&list=WL&index=30 |
|
hocam valla eline sağlık iyiki paylaştın denedim kendi modemimi buldum nette baktım benim ayarlar F cıkıodu şimdi A cıktı daha oyunda deneyemedim ama iyileşir heralde baya sağolasın |
|
Bu kadroaya sahip bir rakip geldi karambolden kendi kalesine gol attı belki maç sonu momentum aleyhine diye düşündü ama ne benim oyuncular kafa topu alabildi ne hız olarak üstünlük kurabildi kendi 50-60 metre arkası dönük paslar attı. Büyük operasyon çekiyor oyun. ![]() ![]() ![]() |
|
Benzer güçte iki rakip de bana denk geldi dün. Herifin en güçlü oyuncusu 101 defansı sıradan oyuncular. Maçta ne pozisyon bulabildim ne de 2 pas yapabildim. Hadi dedim mesela oyuncusuna sprint basmıştır iyi de bu defa da örneğin pas yeteneğinden kısması lazım veya bitiricilik veya fiziksel temas. Yok abi sıradan kart kanatçıları bir yardırıyor ben Lizarazu yanında hacı murat gibi kaldı. Defansı orta sahası resmen bunalttı. Paslar da dediğin gibi her türlü hedefe gidiyor. Momentumu dibine kadar yaşadığım maçlar oluyor hem bana hem rakibe yönelik ancak o iki maç momentumla veya oyun becerisiyle açıklanamazdı.Net bir şeyler döndü...Şimdi bazı arkadaşlara beceriksizliğime bahane buluyor gibi gelmiştir😂 ancak bu durumu yaşayanlar tam olarak ne demek istediğimi anladı. Bu iki maçta olay momentum değildi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Buna benzer bir Japon geldi, sanki farklı oyunlar oynuyor gibiydik 3 tane çaktı, nasıl akıcı oynuyor, server olmadan oyun oynadığımızı zannediyoruz başka dünyalardayız, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Çakır finale kalmış. Bakalım tüm finalistler Türkiye milli takımı kullanırken, çift vuruş ve japonik kullanmadan neler yapabilecekler. eFootball™ Türkiye Kupası Final aşamasında bize katılın!
Tarih: 28 Mart 2026 Cumartesi
🏆 Konsol Yarı Final
🏆 Mobil Yarı Final
🥇 Konsol Büyük Final
🥇 Mobil Büyük Final
__________________________________________________________________________________________________________________________
Watch the eFootball™ Türkish Cup Finals live!
Date: Saturday, 28th March 2026
🏆 Console Semifinals
🏆 Mobile Semifinals
🥇 Console Grand Final
🥇 Mobile Grand Final
#efootball #efootballTürkiyeKupası #efootball2026 #bechampions #esports #football #soccer #konami #finals https://www.youtube.com/watch?v=fsh50aOCwTg |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Standart oyuncularla oynayınca çok kötü oynuyorlar. Ekstra hiç bir şey yok. Az hata yapan kazanıyor gibi görünüyor. Barış ile Dürtme şut golü attı mesela. Onun dışında hiç bir çalım yok. Sadece pas için sık sık super cancel. |
|
|
Pesbyçakırla oynadım. Maç 2-2 giderken benim takım salak saçma hatayla verdi maçı. Kadrosu zengindi tabi. Benim takım gücü 3170 civarı... Çok da ekstra bir numarasını görememiştim. Ama sonuçta yenildik mi yenildik... - Kaynak: forum.donanimhaber.com < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|