Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU] (1385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: msty85 , complete_ , lancelot344 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.690
Cevap
250
Favori
1.175.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 1...692...1382138313841385
Sayfaya Git
Git
Giriş

PES tarihinin şanındandır ağlamak. PS1 zamanında kol bozuk ile başlamıştık. Hatta Ps2 zamanında A serisi kol, H serisi kol muahbbeti vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 28 Mart 2026; 23:18:52 >

O saatten sonra istedikleri gibi ağlayabilirler  yani offline modlardaki gibi çift vuruş vs yapabildiğinizi, imleci istediğiniz gibi değiştirdiğinizi düşünsenize gerçekten çok heyecan verici.

gerçi lag olayı yine olacaktır. Server ları var diye İtalyanlarda vs gecikme olmuyo değil yani yayınlardan görüyoruz. Ama her şekilde mevcut durumdan iyi olacaktır bizim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 28 Mart 2026; 23:55:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orkun Nihat İlhan Semih çok iyi oldu.

İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt

Etkinlerde oynatıyorum sadece tuncay dan çok daha fazla verim aldım ilhana göre. Bana göre İlhan potw den farksız oynatamadım hiç.

Nihatın hepsinden iyi gelmesi lazım bomba şut bekliyorum

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt

Ben de İlhan'dan hiç verim alamadım. Semih'ten memnunum ama.

İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Araplara server ne zaman açıklandı ve ne zaman açıldı bunu hatırlayan var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bazı oyuncular bağlantıdan aşırı etkileniyor, hantalsa, çok hareket etmiyorsa, ortalarda yoksa, Arap sabunları 98 camavinga ile bile orta sahayı ele geçiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 29 Mart 2026; 8:23:53 >
  • Konami sunucu açacağı zaman Arabistan ve öncesinde diğer bir ülkede (tam hatırlamıyorum Filipinler yada oralarda bir ülke) efootball X hesabında hemen paylaşmıştı. Bizim sunucu ile ilgili tek bir paylaşım yok. Resmi hesapta yok diyelim, efootball Türkiye hesabında bile yok. Sanki dolandırılıyoruz gibi hissediyorum.

Bu sadece süreç hakkında bilgi veriyor bence ve kısa zamanda olmayacağını gösteriyor. Onun dışında ilhan mansız’ın okuduğu metin çok net. Sesinizi duyduk diyor ve tepki çeken ilk açıklamaya işaret ediyor. Ama zaten ha deyince olacak bişey değil bu en az 1 sene zaten. Şimdiden resmi hesaptan bağıra çağıra duyurmaya gerek duyulmamış olabilir.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.