Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1005. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
20.859
Cevap
212
Favori
877.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10031004100510061007
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet öyle oldu maalsef geçen seneden kalan 101 lik epiklerin bile çoğu yetersiz kaldı.

Demek istediğim arkadaşın kadrodan yine de her şekilde free olarak daha iyi bi kadro kurulabilir gp ile satılan baya oyuncu var kadrosunda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni bugumuz,düşük ov epicsiz kadro kur,herkesi yen!!Hayırlı olsun!2 tane aynı şekil rakip geldi ve kaleci Cech en basit kafa vuruşlarını bile içeri aldı.Adamın profiline baktım,2.klasman oyuncusu.Oyun,normale dönmezse 5.klasmana düşeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 6 Aralık 2024; 22:10:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan market diye sevindik 3-4 tane beceri için miydi yenilenmesi 34 gün bi de. Gerçi en büyük hediyeyi beceri olarak görüyor o yüzden vermemesi normal.

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    Bana iyi geldi ya, Epik kaleci cikmiyordu hic o yuzden Simon, Ter Stegen falan oynuyordum onlara gore epey farkli tabi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Blackkk kullanıcısına yanıt

Hocam oyun oynamak hobim fakat bugüne kadar hiçbir oyuna para harcamadım :)

Bende ücretsiz oynayan tayfadayım, Zietler hoca gitmesi kötü oldu şimdilik Scaloni'yi deneyeceğim benim oyunuma en yatkını o gibi..

Diğer önerilerinizi deneyeceğim (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

• crespo61 kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapıyosunuz lüzumu yok oyuna para harcamanın biz girdik çıkamıyoruz kumar gibi oluyo bi süre sonra.

• palamut987 kullanıcısına yanıt

Xbox cihaz olsa yardımcı olurdum hocam, CD yeri de bozuk diyorsun tek şansın hesap bulmak o da imkansıza yakın bir şey.

• Türkçe spikeri denemek için e futbolu geri yükledim maalesef beğenmedim. Gol olurken heyecan yok ve yapay zeka destekli konuşmalar var gibi içten değil yani. Şu grafikleri pes 2021 seviyesinde yaparlar ve rastgele seçimli maçlar geri gelirse geri yüklerim. Pes 2021'e devam.

• Haftalık gelen yan kartlara kuruş harcamayın cp li kartları satıyorlar, seviyesi 102-103 farketmez oyun anında esas puanları ile oynuyorlar,etkinlikleri sıfır, biriktirip şansınızı epiclerde deneyin.

• ps4 pes hesap arıyorum, 18/19/20/21. herhangi biri herhangi bir hak. görün duyan satan varsa haber versin lütfen.

• Bu tusubasa modunda normal tam maç yapabiliyor muyuz yoksa hem kısa en hızlı golü at yarışması mı sadece tusubasanın özel şutları varmı?

Spiker oldukça kötü gerçekten ilk kez resmi bir oyunda türkçe spiker olması aslında çok güzel ama...spikeri geçtim yorumcu diye birini oturmuşlar google translate daha kaliteli heyecanlı sunardı.

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Bende başladım öyle oynamaya. Daha çok keyif alıyorum resmen. Klasman 4 te bir maç daha alırsam 3 e çıkacağım bakalım.

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

• palamut987 kullanıcısına yanıt

Yazılım sürümünüz uygunsa bu işlerden anlayan birilerine jailbreak yaptırıp istediğiniz oyunları yükletebilirsiniz. Onu da araştırın.

• fatih_aky kullanıcısına yanıt

Bende oyunun verdigi kadroyla hem de oyunculari fullemeden bile sadece tek yenilgiyle 3.klasmana cikmistim

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

• 1.5 sene sonra oynayayım ne değişmiş diye türkçe spider çok amatörce olmuş oyundaki her şey neden kütük gibi hissettiriyor anlamıyorum.

pas atıyorsun gitmiyor, şut çektiğini anlamıyorsun, dripling desen..

bizim ligdeki takımlarda eklenmiş master league hala yok konami gerçekten akıl almaz işler yapıyor ama garip bir şekilde bu oyun oynanmaya devam ediyor.

iyisi mi pes 21 bulup onunla oynamak.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Pes 21 eFootball’a göre çok daha kütük oynanışa sahip dönüşler felan, hatta tepki süreleride pes21 de daha yavaş. Esnek oynanış çalım atabilme çok daha iyi bence şuanki oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastbloodRed -- 8 Aralık 2024; 0:54:53 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

cihazı kardeşim kullanıyor. netflix youtube kurmuşlar multimedyasını da çok kullanıylrlar. kırdırınca internete bağlanamazlar. topu bana attı abim, yeğenine söz versin bulacan diye. hediye etrim başıma iş açıldı.

• Galatasaray maçı izlerken denk geldi, bein’de efootball reklamı vermiş konami.

Madem farkındalar tr potansiyelinln, bağlantı sorunlarını da çözsünler.

• PS4 Pes 20-18 Pro Evolution Soccer 18/19/20 pri/sec/komple hesaplarından herhangi birini arıyorum. Psnden kaldırılmış. satan veya satıldığı yeri bilen var mı?

• paslar tam bitmiş halde oyunda direk rakibe atıyorlar tüm topları berbat hale geldi güncellemeden sonra.

• 
Sayfa: önceki 10031004100510061007
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.