Şimdi Ara

KONAK- 30 EKİMDE SİNEMALARDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fragman 1

Fragman 2

Tür : Gerilim
    Gösterim Tarihi : 30 Ekim 2009
    Yönetmen : Cem Akyoldaş
    Oyuncular

Funda Çetin , Almeda Abazi , Kerem Fırtına , Sevil Uyar , Paşhan Yılmazel , Damla Debre , Ogün Kaptanoğlu , Öykü Akay , Melahat Abbasova , Gökhan Çelebi
    6 üniversiteli arkadaş, hocalarının verdiği kültür mirası projeleri ödevi için aynı gruba düşerler. Çeşitli mekanlar vardır, Truva, Göreme, Pamukkale gibi. Bazıları buraları seçerken hocaları özellikle bu 6 kişilik grubu Safranbolu projesinden sorumlu tutar.

Safranbolu’ya gelirken arabaları bozulur, karşılarına yardım edecek biri çıkar ama güven vermeyen biridir. Az konuşur ve bakışları bir tuhaftır.

Aksilikler rezervasyonlarının iptal edildiğinin öğrenmesi ile devam eder ve kalacak yer nerede ise yok gibidir.

Buldukları boş bir Konak’a yerleşirler ya da adeta bu Konak’ta kalmaları için birileri tarafından yönlendirilirler. Baştan her şey güzeldir ama saatler gece yarısına yaklaştıkça sıra dışı şeyler olmaya başlar.

Sizce neler olur dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 15 Kasım 2009; 1:17:30 >

• Fragmanları fazla beğenmedim.Konuda sanki yabancı filmlerden arak.Yok işlediğin günahların bedelini ödüyorlar filan boş zamanım olursa belki izlerim
  • Bu ne lan.
  • Çöp olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Çöp olur.

Aynen.
  • Afiş - Konu - Fragman = 0
  • yerli teksas katliamı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senaryo da mehmet akif turgut var arkadaşlar
    kurtlar vadisi ve ekmek teknesi ninde senarislerinden

bende kaçırılmaması gereken bir film
    ben çıktıgı gün gidicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konsol_dünyası -- 5 Ekim 2009; 19:29:26 >
  • yinede izlemek gerek..
  • nasıl bir korku filmi bekliyorsunuz?
    o arak bu arak?

Amerika bile eski filmlerin yeniden çevrimini yapma başladı konu sıkıntısından.
  • Nasıl bu kadar önyargılı olabiliyorsunuz?
    O kadar şaşırtıyorsunuz ki bazen
  • Amerikalıların Dvdsini bile almadığı filmleri ilah yapıyoruz.

Bu kadar önyargı normal yani.
  • BEKLEYELİM GÖRELİM
  • arkadaşlar filimin senaristi sevdigim bir abimdir
    filimden konu açıldıgında ise
    öyle diger korku gerili filimlerindeki gibi aa burada bu olacak diye bişi yok herşey tamamen gerçekçi öylecin yok peri yok hayal kahramanı yok herşey gerçegine uygun olarak esinlenmiş bir film çok güzel anlattı mehmet akif hocam saolusun bu filme ben gidecegim çünkü farklı oldugu her halinden belli hemde yabancı bir filim degil %100 yerli %100 türk kendi insanlarımız
  • Afiş sanki başka bir yerden aklımda kalmış.Başka bir filmin afiş benziyor.

Edit:Fragman yazmışım afiş yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsession -- 13 Ekim 2009; 15:13:01 >
  • Afişinden belli hangi kalite film olduğu,beş para etmez
  • ya ne kadar kolay ve güzel bir şeyi görmeden 5 paraetmez diyip kestirip atmak
    yazık bir flim için ne kadar emek harcanlılıyor ne kadar masraf yapılıyor (bu zamanda) ama böyle bazı kişiler çıkıyor hiç bişi bilmeden yorum yapıyorlarya
    bir şey herkes begenmek zorunda degil ama kimsenin bir emegi kötülememesi gerekli afişe bakarak bir filme yorum yapılmaz yapandasinema sever olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolword

ya ne kadar kolay ve güzel bir şeyi görmeden 5 paraetmez diyip kestirip atmak
    yazık bir flim için ne kadar emek harcanlılıyor ne kadar masraf yapılıyor (bu zamanda) ama böyle bazı kişiler çıkıyor hiç bişi bilmeden yorum yapıyorlarya
    bir şey herkes begenmek zorunda degil ama kimsenin bir emegi kötülememesi gerekli afişe bakarak bir filme yorum yapılmaz yapandasinema sever olamaz

Hangi Türk yapımı gerilim güzel oldu ki?5 para etmediği benim yorumum illa bana katılacaksın diye bir durum mu var kardeş?Ayrıca laflarına dikkat et böyle bazı kişiler falan filan sen kendi yoluna bak,bu benim görüşüm

• sizinle seviyesiz bir tartışmaya girmek istemiyorum ama lütfen benimle muatap oldugunuzda kardeş kelimesini kullanma anamızayrı babamız ayrı
  • Bu ne ya,
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.