Arkadaşlar benim komşum süperonline kullanıcısı bende de işte dizüstü var wireless ile onun internetinden faydalanmak istiyorum tabii bağlanırken şifre istiyor komşuya sordum şifreyi bilmiyorum ben dedi pek anlamıyor pcden bende anlamam yani onun wireless şifresini nasıl öğreneceğiz?
Para verip ortak olmayacaksan komşun tabikide şifreyi bilmez, helede kotalı internetse hiç bilmez(vermez)
quote:
Orijinalden alıntı: sayaras
Para verip ortak olmayacaksan komşun tabikide şifreyi bilmez, helede kotalı internetse hiç bilmez(vermez)
yok sınırsız. harbiden bilmiyor yani safa yatmıyor.pcden anlamayız biz.
quote:
Orijinalden alıntı: akalom
quote:
Orijinalden alıntı: sayaras
yok sınırsız. harbiden bilmiyor yani safa yatmıyor.pcden anlamayız biz.
modeme önce kablo ile bağlan oradan görebilirsin ancak bu şekilde internet paylaşımı yasal değil.
Modem pirelli ise tarif edeyim
quote:
Orijinalden alıntı: akalom
Arkadaşlar benim komşum süperonline kullanıcısı bende de işte dizüstü var wireless ile onun internetinden faydalanmak istiyorum tabii bağlanırken şifre istiyor komşuya sordum şifreyi bilmiyorum ben dedi pek anlamıyor pcden bende anlamam yani onun wireless şifresini nasıl öğreneceğiz?
arkadaşlar kendim çözdüm 192.168.2.1 linkine giriyorsunuz oradan kullanıcı adı admin şifreye ttnet yazıyorsunuz açılan sayfada solda wireless ayarları var oradan şifreyi değiştiriyorsunuz oley be yaptım yaşasın kablosuz internet seviyorum sizi hadi çüs
Konunun başında superonline demişsiniz ttnet airties modemden çözmüşsünüz
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Boone
Konunun başında superonline demişsiniz ttnet airties modemden çözmüşsünüz
meğer ttnetmiş biz onu bile yanlış biliyormuşuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme