Şimdi Ara

Komşunun internet kablosunu kestim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba panpalar.İnterneti ortak kullanıyoruz modem sahibinden kabloyla.Bir komşumuzdaki çocuk paso oyun indiriyormuş.Sabah akşam.Birkaç kez uyardık.Hızlandı indirmeyi bıraktı.Herhalde yine başlamış çok yavaş internet.CS de ping tavan.Çok sinirlendim.Dün gece saat 2 sularında kalktım.Evleri hemen yanımızda.Duvardan taklayla atlayarak bahçelerine geçtim.Ordan kabloyu takip ederek kestim.İyi yapmış mıyım?

• Birazdan bir konu görürüz Komşum internet kablomu kesti... diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: .EmRe_GS.

Merhaba panpalar.İnterneti ortak kullanıyoruz modem sahibinden kabloyla.Bir komşumuzdaki çocuk paso oyun indiriyormuş.Sabah akşam.Birkaç kez uyardık.Hızlandı indirmeyi bıraktı.Herhalde yine başlamış çok yavaş internet.CS de ping tavan.Çok sinirlendim.Dün gece saat 2 sularında kalktım.Evleri hemen yanımızda.Duvardan taklayla atlayarak bahçelerine geçtim.Ordan kabloyu takip ederek kestim.İyi yapmış mıyım?

Dikkat et komşu da senin pipini kesmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcanil

Birazdan bir konu görürüz Komşum internet kablomu kesti... diye

HEAD SHOT

• interneti kesilen çocuğun kalaylama yapmadığından eminmisiniz:DDDD

• Gidip konuşsan bir daha konuşsan daha iyi olurdu sanki.
  • Yıl olmuş 2011.Hala CS oynayan var

Şaka şaka bende oynuyorum Bağımlılık yaptı lanet olası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

interneti kesilen çocuğun kalaylama yapmadığından eminmisiniz:DDDD

Tamam.

• eğer gerçekse konuşsan iyi olurdu.Ama şaka ise gerçekten çok güldüm özellikle takla kısmına devam bu hikayenin devamı GELSİN
  • Devamı gelecek.Kestiğimi söyleyeceğim.Evlerimiz de yakın.Büyük çatışma olabilir.
  • quote:

Devamı gelecek.Kestiğimi söyleyeceğim.Evlerimiz de yakın.Büyük çatışma olabilir.

eğer şaka ise devamını hemen getir lütfen çok beğendim
  • bence bu işin sonunu kan götürecek gibi :DD
  • BU İŞİN SONUNDA BİRİSİNİN KESTANESİ ÇİZİLİR
  • bokunu çıkardın ama
  • quote:

Devamı gelecek.Kestiğimi söyleyeceğim.Evlerimiz de yakın.Büyük çatışma olabilir.

Söylemeden önce şunları yapsan iyi olur:

b 4 3 öçöçöçöçöççöçöççööçöçç o 2 o 4
  • quote:

Nerdesin? Takviye birlik ister misin?
  • quote:

Merhaba panpalar.İnterneti ortak kullanıyoruz modem sahibinden kabloyla.Bir komşumuzdaki çocuk paso oyun indiriyormuş.Sabah akşam.Birkaç kez uyardık.Hızlandı indirmeyi bıraktı.Herhalde yine başlamış çok yavaş internet.CS de ping tavan.Çok sinirlendim.Dün gece saat 2 sularında kalktım.Evleri hemen yanımızda.Duvardan taklayla atlayarak bahçelerine geçtim.Ordan kabloyu takip ederek kestim.İyi yapmış mıyım?

Niye takip ediyorsun ki gördüğün yerde kesseydin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.