Merhaba panpalar.İnterneti ortak kullanıyoruz modem sahibinden kabloyla.Bir komşumuzdaki çocuk paso oyun indiriyormuş.Sabah akşam.Birkaç kez uyardık.Hızlandı indirmeyi bıraktı.Herhalde yine başlamış çok yavaş internet.CS de ping tavan.Çok sinirlendim.Dün gece saat 2 sularında kalktım.Evleri hemen yanımızda.Duvardan taklayla atlayarak bahçelerine geçtim.Ordan kabloyu takip ederek kestim.İyi yapmış mıyım?
Birazdan bir konu görürüz Komşum internet kablomu kesti... diye
quote:
Orijinalden alıntı: .EmRe_GS.
Merhaba panpalar.İnterneti ortak kullanıyoruz modem sahibinden kabloyla.Bir komşumuzdaki çocuk paso oyun indiriyormuş.Sabah akşam.Birkaç kez uyardık.Hızlandı indirmeyi bıraktı.Herhalde yine başlamış çok yavaş internet.CS de ping tavan.Çok sinirlendim.Dün gece saat 2 sularında kalktım.Evleri hemen yanımızda.Duvardan taklayla atlayarak bahçelerine geçtim.Ordan kabloyu takip ederek kestim.İyi yapmış mıyım?
Dikkat et komşu da senin pipini kesmesin.
quote:
Orijinalden alıntı: ozcanil
Birazdan bir konu görürüz Komşum internet kablomu kesti... diye
HEAD SHOT
interneti kesilen çocuğun kalaylama yapmadığından eminmisiniz:DDDD
Gidip konuşsan bir daha konuşsan daha iyi olurdu sanki.
Yıl olmuş 2011.Hala CS oynayan var
Şaka şaka bende oynuyorum Bağımlılık yaptı lanet olası
interneti kesilen çocuğun kalaylama yapmadığından eminmisiniz:DDDD
Tamam.
eğer gerçekse konuşsan iyi olurdu.Ama şaka ise gerçekten çok güldüm özellikle takla kısmına devam bu hikayenin devamı GELSİN
Devamı gelecek.Kestiğimi söyleyeceğim.Evlerimiz de yakın.Büyük çatışma olabilir.
quote:
Devamı gelecek.Kestiğimi söyleyeceğim.Evlerimiz de yakın.Büyük çatışma olabilir.
eğer şaka ise devamını hemen getir lütfen çok beğendim
bence bu işin sonunu kan götürecek gibi :DD
BU İŞİN SONUNDA BİRİSİNİN KESTANESİ ÇİZİLİR
bokunu çıkardın ama
quote:
Söylemeden önce şunları yapsan iyi olur:
b 4 3 öçöçöçöçöççöçöççööçöçç o 2 o 4
quote:
Nerdesin? Takviye birlik ister misin?
quote:
Niye takip ediyorsun ki gördüğün yerde kesseydin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme