Bu sabah çekiç sesleri ile uyandım 8:30 da,gece genelde 4-5 arası yattığım için tabi biu durum beni çok öfkelendirdi.Sinirlenip bağırıp çağırmaya başlayınca da anam "birşey diyemezsin tadilat yaptırıyorlar".Gerçekten birşey demeye hakkım yok mu?Karşı komşum da bu yaz 1 ay boyunca abartısız tadilat yaptırdı evi baştan sona .Onun gürültüsünü çektik ,işin garibi kimse de gelip komşum şu tarihler arasında tadilat yaptırmayı düşünüyoruz demedi.Bu tür durumlar belli bir yasaya yönetmeliğe bağlı değil mi?Şu an tam odamın altında matkapla iş yapılıyor,uyumayı geçtim normal duramıyorum yerimde sinirimden.Düşünceleriniz nedir.
mahallede gece 4-5 te yatanlar kaç kişi?
gece 11-12 de yatıp sabah 8 de kalkanlar kaç kişi?
bunları cevaplarsan yorumum çoğunluğa uymanla alakalı olacak
quote:
Orijinalden alıntı: akrepyusuf
quote:
1-Istatistik tutmuyorum 2-Demokrasiyi yanlış anlamışsın
quote:
Orijinalden alıntı: Revolucionare
quote:
1-Istatistik tutmuyorum 2-Demokrasiyi yanlış anlamışsın
beni çok pis vurdun küstüm
seninki gene iyi tadilat belli bir süresi var sonra bitiyor ya ben ne yapayım aşağıda kaçak tekstil dükkanı açılmış 1 buçuk yıldır kürtçe müzik açıp bas bas inletiyorlar etrafı beledıyeye şıkayet ettım geldi baktı komşular rahatsız oluyor dedi sonra gitti hiçbişey yapmadı az once gene kıs sesi dıye gıttım geldim bıktım bunlardan ya en sonunda polise şikayet edeceğim.
Bizim yan tarafta Almancılar var birde onları düşün çoğu sarhoş Genelde çok rahatsız etmezler ama gece bazen aşırı ses yapıyorlar duvara vuruyorum susuyorlar ama sabahın 8'inde tadilat nedir bence bir konuş.
quote:
Orijinalden alıntı:
Cevap burda verilmiş aslında.Tadilat bu gece yapılacak hali yok.İnsanlar gece 4 te yatan var mı diye düşünecek haller yok.