Şimdi Ara

Komşuların doğalgaz sayaçlarinda ki kredi bakma hastalığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankarada yaşıyorum. Ön ödemeli dogalgaz abonesiyim. Fakat ne hikmetse bazen kapıdan bakıyorum. Millet geçerken gözü bi sayaca takılıyo yetmiyo kac metreküp gaza kadar bakıyorlar? Sizde durumlar nasıl? Ne icin bakıyorlar ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulkenin genel sorunlarindan biri, baskalariyla kiyaslama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 31 Mart 2016; 2:03:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabı çok basit.

Türk milleti olarak Röntgenciliğe , Teşhirciliğe ve Narsisize çok meraklıyız.

Hatta Dünya birincisiyiz
  • Mr. Punk kullanıcısına yanıt
    Ben yetecek kadar alıyorum. Gereksiz almaktansa millete bakıyorum bazen alıştım onlar gibi :). O sayaçlarda 500 bin metreküp,250 bin metreküp.. Ama evler buz gibi. Yani ne kadar çok kredi olursa zenginim imajımı veriliyor?

• mustizmir kullanıcısına yanıt
    Hocam hayır yani. Bakma sayaca kapıya falan çek git demi. Gelen bakiyor giden bakiyor :)) misafirliğe diger komsulara gelenler dahi bakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enrique Iglesias07 -- 31 Mart 2016; 2:08:40 >
  • Enrique Iglesias07 kullanıcısına yanıt
    Ölücüdür onlar, ucuzken alıp depo etmişlerdir

• Depolama bitti diye biliyorum. Mart ayı üst limit 700 tl şubat ayı 500 tl idi. Olabilir dediginiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enrique Iglesias07 -- 31 Mart 2016; 2:11:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka başına gelen var mi? Bu durumu

• Merak başka bir şey değil. Bizde öğrenciyken ev kiralarken hep bakardık apartmanın sayaçlarına, doğal gazın bağlandığı tarih aşağı yukarı belli sayaç belli metreküp belli hemen bi aylık ortalama alıp ucuzsa + özellik olarak evin hanesine yazardık . Tabi bunu akıl etmemizi sağlayan güzide bir evde aylık 700-700 doğal gaz ödememizide unutmamak lazım. Millette o nedenle bakıyordur ben ne yakmışım bunlar ne yakmış diye ama komşunuz bakıyorsa o biraz saçma olmuş.

• Constantine kullanıcısına yanıt
    Oturduğum yerde Kim kime o da belli değil zaten.

• karta para yukleyip dogalgaz kutusuna mi takiyorsunuz? eger boyleyse inanilmaz sacma ve cagdisi bir uygulama.
    karti calip kendi kutusuma takma olayini.nasil engelliyorlar

• İstihbarat

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    Ciddi mi yazdınız?

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    Hocam her kullanıcının kendine ait bir kartı vardır. Ona para yüklenip sayaca yükleniyor. Siz olayı cok yanlış anlamışsınız. Merkezi sistem olan yerde oturduğunuzu düşünmekteyim.

• işsiz dedikoducu milletin yaptığıdır.
  • Ben öyle gözlerini kartal gibi süzerek bir şeye bakan birilerini daha görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Constantine

Merak başka bir şey değil. Bizde öğrenciyken ev kiralarken hep bakardık apartmanın sayaçlarına, doğal gazın bağlandığı tarih aşağı yukarı belli sayaç belli metreküp belli hemen bi aylık ortalama alıp ucuzsa + özellik olarak evin hanesine yazardık . Tabi bunu akıl etmemizi sağlayan güzide bir evde aylık 700-700 doğal gaz ödememizide unutmamak lazım. Millette o nedenle bakıyordur ben ne yakmışım bunlar ne yakmış diye ama komşunuz bakıyorsa o biraz saçma olmuş.

o değil de durup bakanlar bile var.. acaba kaç metreküp gazı var diye :D
  • sizin gibi düşünmeye başladım ..
  • bu ne la, internet kafeye gidip süreli açtıran çocuklar gibi.

bizimki sınırsız

• slmngngr S kullanıcısına yanıt
    ne güzel merkezi sistem olan bir evde yaşamak.. ama olay para değil insanların bakışları binada herkesin kafasına göre kombiyi yakmaları ya da yakmamaları düşünün artık gerisini.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.