Şimdi Ara

komşu modemine reset nasıl atılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben komşumun kablosuz internetinden giriyorum internete haliyle modem komşumda bazı paylaşım sitelerinden ard arda indirme yapmak için modeme reset atarız bilirsiniz. e haliyle ben atamıyorum.
    eğer benim bilgisayarımdan (sanmıyorum) ama ip değiştirme gibi bir şansım olabilrimi böyle bir program, taktik var mıdır?

• Apartmanın elektriğini aç kapa.
  • yok sanırım komşuya bağlısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Apartmanın elektriğini aç kapa.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan90

arkadaşlar ben komşumun kablosuz internetinden giriyorum internete haliyle modem komşumda bazı paylaşım sitelerinden ard arda indirme yapmak için modeme reset atarız bilirsiniz. e haliyle ben atamıyorum.
    eğer benim bilgisayarımdan (sanmıyorum) ama ip değiştirme gibi bir şansım olabilrimi böyle bir program, taktik var mıdır?

modem airties ise (benim paylaştığım arkadaş da yapıyor iş yerinde olduğum zamanlar) varsayılan ağ gecidi ip sinden modem arayüzüne girip bi karıştır yeniden başlatma olacak içinde ordan yapabilirsin sorun yok her modemde vardır ama airties modemlerde modem arayüzüne girdikten sonra araçlar kısmına tıklıyorsun ve gelen ekranda yeniden başlatma butonu çıkar ordan yapabilrsin. (tabi bunu yaparken diğer kişilere sor yoksa çıldırtabilirsin adamları) ben evdeyken izin vermiyorum mesela.

• hocam modem in arayüzüne bağlanacaksın bunun için modem markasına gore değişmekle beraber coğunluk olarak; 192.168.1.1, 192.168.2.1 ya da 10.0.0.1 iplerinden birini gireceksin ve şifre kullanıcı adı soracaktır onu değiştirmemişse komsun genelde "admin, root, DSL, ttnet ya da 1234" gibi kombinasyonlardır değiştirmişse tahmin edemezsin komsudan isteyeceksin .. menuye girdikten sonra ise genelde araçlarda olur "yeniden başlat" bölümü vardır ona tıklayacaksın ama untmadan sakın fabrika ayarları deme :)
  • aynen öyle
    tabi komşunun sana modemin şifresini vermesi gerek.
    ve sürekli yeniden başlatmak da çok iyi bir şey değil bence
    ayrıca birinin sürekli senin modemini günde en az 10 kere yeniden başlattığını düşünsene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

onu çok gerekli durumlarda modemin kitlendiği zamanlarda yapıyorum her indirme işleminde şalteri kapatırsam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: skamber

hocam modem in arayüzüne bağlanacaksın bunun için modem markasına gore değişmekle beraber coğunluk olarak; 192.168.1.1, 192.168.2.1 ya da 10.0.0.1 iplerinden birini gireceksin ve şifre kullanıcı adı soracaktır onu değiştirmemişse komsun genelde "admin, root, DSL, ttnet ya da 1234" gibi kombinasyonlardır değiştirmişse tahmin edemezsin komsudan isteyeceksin .. menuye girdikten sonra ise genelde araçlarda olur "yeniden başlat" bölümü vardır ona tıklayacaksın ama untmadan sakın fabrika ayarları deme :)

nasıl gireceğim ki modemin arayüzüne daha açık yazarsanız sevinirim
  • Yasak olmasaydı bir site verirdim sana istediğin siteden premium indirebilirdin ama yasak
  • quote:

quote:

onu çok gerekli durumlarda modemin kitlendiği zamanlarda yapıyorum her indirme işleminde şalteri kapatırsam :)

yakalanırsın umarım bu yaparken
  • quote:

kesin denemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

Yasak olmasaydı bir site verirdim sana istediğin siteden premium indirebilirdin ama yasak

özel mesaj at :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

yakalanırsın umarım bu yaparken

inşallah inşallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.