Şimdi Ara

Komşu Kızına Aşık Oldum (Çok Ciddi Konu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
6.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 Aydır Oturduğumuz Bir Mühitte EVi Taşırken Kıza Aşık Oldum Ama Öyle Böyle Bir Aşk Değil Servise Binerken Hep Gözüm Onların Balkonunda gözlerimi Alamıyorum.Annesiyle Benim Annem Çok Samimi Ama Ben Kıza Hİç Yaklaşamıyorum.Onu Görünce İçim İçime Sığmıyor Çok Büyük Bir Duygu Size Anlatamam.
    Size Sorum Ben Bu Kızla Nasıl Tanışıcam Ve Nasıl Arkadaş OLucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AAC33DBF -- 11 Şubat 2014; 16:28:34 >

• Seviyorsan git konus
    Saka bir yana , kiza açılma Sakin , once kiZla tenis , arkadas ol , muhabbetin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi ciddi okuyordum. Ta ki "servisie binerken" diyene kadar...
  • Sagol Hocam.
  • La kaç yaşındasın boşver. Başka kız mı yok? Annengilin arası bozulmasın, yarın bir gün ayrılırsın. Boşver. Elin kızını üzme, anneni düşün. Kızı üzsen onlar birbirinin yüzüne bakamaz.
  • ana okulu servisi mi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

ana okulu servisi mi hocam

Düşünsenebi Aziziyeden Erzuruma Yürüyerek Gidebilirmisin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

La kaç yaşındasın boşver. Başka kız mı yok? Annengilin arası bozulmasın, yarın bir gün ayrılırsın. Boşver. Elin kızını üzme, anneni düşün. Kızı üzsen onlar birbirinin yüzüne bakamaz.

Haklısın Hocam
  • quote:

La kaç yaşındasın boşver. Başka kız mı yok? Annengilin arası bozulmasın, yarın bir gün ayrılırsın. Boşver. Elin kızını üzme, anneni düşün. Kızı üzsen onlar birbirinin yüzüne bakamaz.

en mantıklı cevap.Kaldı ki sen o kızla sonsuza kadar çıkamazsın,illaki uyuşmayacaksınız,sonra bir gün ileride bunu anlayınca,ayrılmak isteyeceksin,aranız bozulcak komşu kızıyla komşularınızla.Her ne kadar bozulmasa bile,aranızda bir soğukluk olarak hissedeceksiniz.Ama aşıksan kızı tanı ama fazla yaklaşma,eğer uyuyorsa ilerletirsiniz.Uymuyorsa başlamadan bitirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardning

Seviyorsan git konus
    Saka bir yana , kiza açılma Sakin , once kiZla tenis , arkadas ol , muhabbetin olsun.

kızla futbol olsa olmaz mı niye hep sosyete sporu olur ki zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Lord

quote:

Orijinalden alıntı: Hardning

Seviyorsan git konus

kızla futbol olsa olmaz mı niye hep sosyete sporu olur ki zaten

mobildeydim , iphonelar düzeltiyor yazıları biliyorsundur kızla tanış yazıcaktım tenis diye düzeltmiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapaksız Logar

quote:

en mantıklı cevap.Kaldı ki sen o kızla sonsuza kadar çıkamazsın,illaki uyuşmayacaksınız,sonra bir gün ileride bunu anlayınca,ayrılmak isteyeceksin,aranız bozulcak komşu kızıyla komşularınızla.Her ne kadar bozulmasa bile,aranızda bir soğukluk olarak hissedeceksiniz.Ama aşıksan kızı tanı ama fazla yaklaşma,eğer uyuyorsa ilerletirsiniz.Uymuyorsa başlamadan bitirin.

Banada Doğu Cevap Gibi GEldi Ama BeniM Durum Kötü Ya Neyse Önerilere Her Türlü Açığım Konu Upp

• erzurum diyonla erzurum, çekip vururlar adamı ne diyon sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

erzurum diyonla erzurum, çekip vururlar adamı ne diyon sen

erzurum mu?Erzurumdan kız alınmaz arkadaşım o ne la?Çeker vururlar.Ama bak erzincandan alabilirsin çok kral adamlardır erzincanlılar.Bir adam vardı sürekli erzincan konusu açıyordu neydi lokummuydu ölüm müydü

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

erzurum diyonla erzurum, çekip vururlar adamı ne diyon sen
    yav he he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AAC33DBF -- 11 Şubat 2014; 20:28:11 >
  • hayatta bir kural var ki hepimizin içini acıtan eğer birine aşık olursan o sana aşık olmaz. Bu ters orantıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

hayatta bir kural var ki hepimizin içini acıtan eğer birine aşık olursan o sana aşık olmaz. Bu ters orantıdır.

+1111111....... Adam Haklı Beyler
  • Şimdi sen cool takılıp kızdan hoşlanmamış gibi yapacaksın ki sudan sebep bahanelerlede kızla konuşmaya çalışcan etrafını takma, uygun yer zaman mekan seç ki başarı oranın artsın facebook unu bul ilk önce..
  • her kelimenin baş harfini büyük yazan insan; sizden daha kaldımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

her kelimenin baş harfini büyük yazan insan; sizden daha kaldımı?

Cümle başına büyük harfle başlanır :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.