Şimdi Ara

Komple Fırın Boya Fiyat Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
171.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

    Sizin tercihiniz tabi ki hocam da komple boyattığınız bir arabayı yarın öbür gün nasıl satacaksınız
    bu kafadan kurtulmak lazım, ne yapacak millet araba satacak diye çizik dolu arabayla mı gezecek ? Araç boyandığında değeri düşen satışı zorlaşan tek ülke sanırım biziz.
  • Böyle boya takıntısı olmayan kullanıcıları seviyorum. Yollarca tertemiz biniyor araçlarına.

    Diğer yandan her tarafı ezik-güneş yanığı olan araçla dolaşan var "satarken boyalı derler" diye.

    hayırlı olsun. Kırmızı başkadır
  • Araç çok güzel olmuş. Usta iyi bir iş çıkarmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: başaran94

    bu kafadan kurtulmak lazım, ne yapacak millet araba satacak diye çizik dolu arabayla mı gezecek ? Araç boyandığında değeri düşen satışı zorlaşan tek ülke sanırım biziz.

    Alıntıları Göster
    Ben boya takıntısı olan olan birisi değilim hocam malesef ülkemizin gerçekleri ortada

    15-20 yaşında bir araç değilse komple boyatmaktansa çiziklerle gezmek daha mantıklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Lınc

    Arabayı sıfır aldık. İkinci el değil, yani ilk sahibi biziz. Kilometresi orjinal. Genel olarak şehiriçi trafiğinde günlük 10 km'lik mesafede kullanıldı, taş çatlasın 3-4 kere uzun yola çıkmışızdır. Yani kilometresinin düşürülme gibi bir ihtimali yok.

    @EmreGLC

    Annem de ben de acemiliğimizi bu araçta attık, yani debriyajı biraz hırpalamış olmamız normal diye düşünüyorum.

    @Mand1ra_Hekimi

    Aracın fotoğrafları mevcut, boya öncesi ve sonrası.@mr.big 'in de dediği gibi, biz içimize sinmesi için boyattık, tertemiz, sağı solu çizik göçük derdimiz yok. Biraz da göz zevki. Aracı uzunca bir süre satmayı düşünmüyoruz, zira araç halen 38.000km'de ve işimizi hayliyle görüyor. Ha oldu ya satacak olduk, kimseye yalan dolan söyleyecek halimiz yok, kaldı ki aracın kazası da yok. Alacak olan kişi istediği ekspertize götürüp baktırabilir.
    Bu arada bu benim şahsi görüşüm, belirtmek istiyorum, o da şudur; ülkemizde ikinci el piyasasındaki durum az çok belli. Komple boyalı araç görünce millet genelde kazalı vs. gibi düşünüyor, şahsen düşüncem şu, aracın şasisinde herhangi bir oynama olmadığı sürece kapı,vs. değişmiş olsa, boyanmış olsa benim için herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Yani şöyle diyeyim, olur ya gittiniz denk gele aracın tamponunu bir yere vurdunuz kırdınız,tampon değişti, sonuçta yeni aldığınız tampon sıfır parça, yani değişen parçada gidip de aracınıza hurda takmıyorsunuz sonuçta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F996CAA7D -- 3 Mayıs 2018; 22:30:40 >




  • Güzel iş çıkarmış usta.İsmini dükkanını paylasirsaniz belki işi düşen olur.Bu arada bende de aynı araç var ama gri renk.Kirmizi ayrı bir güzel duruyor.Baski balata olayı hem trafikle hemde sürüş alışkanlığı ile alakalı olarak erken de bitebiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetltn kullanıcısına yanıt
    @ahmetltn

    Baskı balata için dediğinize katılıyorum. Dediğim gibi hem iki kişi araçta acemiliği attık, şahsen yarım debriyajı da bazen fazla kullanıyorum. Kilometre değil de yıl olarak bakarsam eğer 12 yıl sonra aracın baskı-balatasını değiştireceğiz, yani aracı daha fazla kullanıyor olsaydık süre daha da kısalacaktı. Bu arada usta Zonguldak'ta Tezel Oto Kaporta Boya.
  • 12 yılda hiç km yapmamissiniz.Arac yattı mı bir süre? Bu arada ben parça alimlarimi Nipar otodan yapıyorum.Yerleri İstanbul Bostancı da.Su ana kadar bulamadığım hiç bir parçası olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

    Ben boya takıntısı olan olan birisi değilim hocam malesef ülkemizin gerçekleri ortada

    15-20 yaşında bir araç değilse komple boyatmaktansa çiziklerle gezmek daha mantıklı

    Alıntıları Göster
    Neyi mantıklı şuan ortalama 30 bin lira olan bir aracın arıza yapmadan yürütme maliyetleri 5 sene için 30 bin tl yapıyor. Kuruş hesaplarını bırakın artık. Satana kadar ki araba içine binerken yıkarken ki o zevki bile yeter. Dünyaya çıplak geldik çıplak gideceğiz. Başkaları için ömrünüzü harcamayı bırakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @Breath of Horus Fotograflardan cok anlasilmasa da Boyada Portakal kabugu formu var, cok iyi bir iscilik gibi durmuyor, Zaten disindan birsey anlasilmaz, kapi ici ve donuslerden anlasilmasi gerekli, tam boya yapildigindan eminmisiniz ? Tum parcalarin teker teker sokulup kat kat yapilmasi gerekliydi. Tum araba 2 gune de biter 10 gune de, ustanin arabanin uzerinde ne kadar calistigini sorgulamak lazim.


    http://www.stmcoatech.com/boya-hatalari-7-portakallanma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextMove -- 4 Mayıs 2018; 9:22:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracanız çok güzel olmuş, boyanın yıllık cilasını bakımını yaptırın uzun süre canlı ve yeni görünümünü koruyacaktır. Araçlar artık ateş pahası b segmenti için 100binler normal kabul ediliyor. Aracınızın tasarımı güzel ve ünlü bir tasarımcının elinden çıkmış. Kormetal carre cms gibi yerli ve uygun bir jant takarsanız çok güzel bir görünüme kavuşur. Kmsi çok güzel temel bakımlarını yaptırıp uzun süre binmeniz dileği ile.
  • @ahmetltn
    Şöyle, aracı ilk annem aldı işe gidip gelmek için, haftanın 5 günü yaklaşık 9-10 km yaptı günlük. yani haftada 50-55 km.10 sene kadar bu şekilde kullanıldı, birkaç kez uzun yola çıktık, son 2 yıldır pek kullanmıyoruz. Arada sırada sağa sola gidileceği zaman kullanılıyor o da haftada 1-2 kez.
    Parça olarak debriyajı set olarak internetten sipariş verdim ertesi gün elime ulaştı.


    @NextMove
    Boyanın üzerinde cila olmadığı için biraz mat duruyor, lakin portakal kabuğu formu yok, yani yakından bizzat kendim baktığım için bunu söyleyebilirim. Ciladan sonra bakacağız.

    @Batistuta

    İyi dilekleriniz için teşekkürler, gerçekten şu an araç fiyatları ateş pahası, yani elimizdekini değiştirme gibi bir şansımız yok. Jant bu zamana kadar hiç düşünmedik ama ileride belki takabiliriz.




  • Telefonunuzun ışığını boyaya açılı tutarak anlayabilirsiniz, sizin demek istediginiz sanirim opak-metalik boya farki ben sizin yansimanizdan cikardigim izlenimi gördüğüm kadarıyla aktardim.

    Tabi sizin test edip gördüğünuz daha dogru olabilir. Link verdim yukarida bakabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextMove -- 4 Mayıs 2018; 18:23:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @NextMove
    Linke tıkladığımda gelen ekran buKomple Fırın Boya Fiyat Hakkında
    Lakin sitede biraz dolanınca dediğiniz durumu buldum, şu resimde yansımalarda farkedilebiliyor. Komple Fırın Boya Fiyat Hakkında

    Fabrika boyası gibi bir boya olmasını beklemiyorduk zaten, ki cila yapıldıktan sonra çok da fazla bir problem yaratacağını düşünmüyorum. Şu an dediğim gibi, araç boyandı, cila vs. atılmadı. Bu arada boyanın sökülecek olduğunu yazmıştım, boya sökülmemiş, sanırım ben yanlış anladım ustayla ilk konuştuğumda. Renk değiştirmek isteseydim eski boyanın sökülmesi gerektiğini söyledi, yeni boyayı aracın şasisindeki boya kodunu kullanarak oluşturmuş. Bilgisayarlı boya dedikleri olay sanırım. Fakat dediğim gibi, biz aracın eski çizik göçük halinden memnun değildik, içimize sinmesi için boyattık. Usta biraz boya güneş görsün, bir hafta 10 gün sonra gel cilasını atalım, cilayı attıktan sonra boya iyice oturur dedi. Haftaya götürüp yaptıracağım cilayı, bakalım. Ama dediğim gibi, yansımalarda sanki pütürlü gibi görünse de aracın boyasına yakından baktığım zaman herhangi bir şey farkedilmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F996CAA7D -- 4 Mayıs 2018; 22:17:42 >




  • Direk link calismiyor ancak Google uzerinden portakallanma smcoat yazarsaniz site direk çıkıyor.

    quote:



    ONARIM:

    • Portakallanma çok belirgin değilse, P1200 ile zımparalanıp Pasta ve Polish uygulanarak, yüzey düzgün ve parlak bir hale getirilir.

    • Portakallanmanın fazla olması durumunda, P800 ile zımparalanıp tekrar boyanmalıdır.






    P1200-P1500- p2000 kalınlığındaki su zimparasi cok hafiftir daha once ufak tefek boya deneyimlerimden cam gibi boya atmisligim vardir. Fabrikadan bile daha iyi atılır, unutmamak lazim ki en luks araclar bile sadece el ile boyanarak yapilir.



    Detay icin



    https://forum.donanimhaber.com/kasa-boyama-rehberi--10728183



    Komple Fırın Boya Fiyat Hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextMove -- 5 Mayıs 2018; 6:11:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aracınızı güle güle kullanın. Boya fiyatları genelde işçiliğe göre söküp takılan, ayarlanan, macunlanip zımpara yapılan parçalara göre astar vs. Fiyat değişikliği olur.

    Sizin aracınızda çok fazla iş ve aceleniz olmadığından fiyat uygun olmuş .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NextMove kullanıcısına yanıt
    Aracı cilaya götürdüğümde ustaya durumdan bahsedeceğim.Eğer ki zımparayla boyanın üzerinden geçebilirsek onu da yaptıracağım. Cila sonrası fotoğrafları yine konuya eklerim.
  • Fiyat uygun hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de aynı sebeplerle aracımı dün ustaya teslim ettim. Tanıdıktı uygun fiyat verdiğini belirtti bende güvendim bıraktım aracı. Araca yapılacaklar şunlar, Arka tampon iki yerden kırık olduğu için tamiri yapılacak komple boyanacak, sağ arka kapı sacında dalgalanma var düzeltilip komple boyanacak, sağ ön kapı komple boyancak, sağ arka ve ön çamurluk boyancak, Ön kaput da yumruk kadar göçük var onarılıp komple boyancak, ön tampon komple boyanacak. Yan marşpiyeller boyanacak. Kısaca boyanmayan kısımlar tavan, arka kaput, sol kapılar. Toplam fiyat 2750tl. Sizce fiyat nasıl arkadaşlar ?
  • üstadım merhabalar usta hakkında telefon konum vs atma sansın varmı benımde fıat lınea aracım hakkında komple boya dusuncem var aracım hasar kayıtlı fakat 80.000 de henuz kullanmak amaclı almıstım zaten barı gozume hos gozuksun yardımcı olursan sevınırım
  • Hocam ustanızın adı ve adresini rica etsem.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.