Şimdi Ara

komple beyaz eşya yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 ay sonra evleneceğim. istanbul doğubankta peşin fiyat ile
    bosch 24760 çamaşır makinesi 1300 ytl
    bosch 69m08 bulaşık makinesi 1480 ytl
    bosch 74d050 fırın 1000 ytl
    bosch 82485 süpürge 430 ytl
    sharp 69 nf plazma buzdolabı 1650 ytl dediler.
    gümüş renkli istediğim için böyle bir sistem önerdiler. fırın hariç hepsi yurtdışındanmış. özellikle candoğan ve afacan beyler sizce nasıl? değişim yapmalı mıyım? peşin 6000-7000 verebilirim.
    teşekkürler...

• İyi akşamlar. Öncelikle gayet güzel ürünler seçtiğinizi belirteyim. Çamaşır makinesi 8 kg yıkama kapasiteli, 14 farklı leke çıkarma programı, çamaşırın yüküne göre deterjan miktarı tavsiyesinde bulunma gibi özelliklere sahip. Bulaşık makineniz de 14 kişilik yıkama kapasiteli, 44 desibel, düşük enerji ve su tüketimi, çatal-bıçak sepeti, hijyen opsiyonu, yoğun yıkama bölgesi gibi özellikleri mevcut. Fırında da geniş iç hacim, hızlı ön ısıtma ve gaz kesme emniyeti gibi özellikleri var. Süpürgeniz de iyi bir tercih. Filtrasyonu kuvvetli.
    Buzdolabına gelince, seçtiğiniz Sharp, fiyatına göre gayet iyi özelliklere sahip. Bunun yanında aşağıdaki ürünleri de inceleyebilirsiniz:
    http://www.basarionline.com/index.php?p=show&pid=69&k_id=14&kn=Buzdolab%FD
    http://www.electrolux.com.tr/node35.asp?ProdID=39774
    Şimdiden hayırlı olsun, mutluluklar dilerim.

• Seçtiğiniz modeller gayet güzel. Fiyatlar da çok iyi.
    Ancak fırında o modele boşuna 1000YTL vermeye hiç gerek yok. O fırının birebir aynısı Profilo olarak da var. Herşeyleri aynı, Profilo'nun düğmeleri de gri renk, görünüşü daha şık yani. Profilo'nın fırınını doğubank'ta 750-850 arasına rahatlıkla bulmanız mümkün.
    http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=10&intProductID=913

Bulaşık makinesinde de seçtiğiniz model üç sepetlidir. Çatal bıçaklar en tepedeki sepete yatırılarak dizilir. Size kullanışlı gelip gelmeyeceğini mutlaka dikkate alın, sonra bulaşık yerleştirmek eziyete dönüşmesin. Eğer çatak bıçakları yatırarak dizmek sizin için pratik olmayacaksa SMS53M08EU modelini seçmenizi öneririm.

Seçtiğiniz modeller çok iyi, şimdiden hayırlısı olsun.

• öncelikle cevap verme nezaketinde bulunduğunuz için tşk ederim değerli üstadlar.
    açıkcası fırın kafamda soru işareti oluşturmuştu yerli bir fırın için 1000 ytl verilir mi diye. bahsettiğiiz profilo fırını değerlendireceğim. buzdolabı konusunda siz olsanızsharpı mı elektrolüxümü yoksa samsungu mu alıdınız. parayı biraz daha arttırabilirim. marka bağımlılığım yok. heps bosch olsun diye bir düşüncem de yok. ilginiz için tşk. saygılarımla...
  • Buzdolabında en sağlamı Samsung'dur ama inox modeli yok.
    Electrolux olacaksa sadece END5298X veya ENB5298X olabilir.
    Sharp da bence yeterli. Spotçuda inceledim, gayet güzel bir dolap.
    Üçü de iyidir ama tercih sıram yukarıdaki gibi olurdu.
    Bulaşık çamaşırda ise Bosch en ideali.
  • buzdolabı olarak general electric ptx-570 de alabilirsin fiyatı da 1 700 ytl peşin 2000 ytl taksit 570 lt hacmi var bence gayet güsel ürün
  • Arcelik neden almıyorsunuz? Avrupada satılan her 2 TVnin biri türk malı, ayrıca her 10 buzdolabinin 3ü türk malı, ülkemizde bu kadar iyi markalar varken boschdan, sharptan bahsetmek yersiz bence. Gerci boshunda türkiyede üretimi var ama ben herzaman arçelik tercih ederim. Hayırlı olsun, düğün mutluluklar dlerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyaz Eşya Seti Önerisi
    geçen ay açıldı
    Beyaz Eşya Önerileri
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu fiyatları görünce gerçekten çok şaşırdım bende kısa bir süre sonra eve çıkacağım ve benimde beyaz eşya almam gerekiyor ancak bu dediklerinin her birinin ayrı ayrı 500 er ytl olarak hesaplıyordum ne kadar pahalıymış.. iç fiyat araştırması yapmamıştım ama şok oldum gerçektende. allah yardımcın olsun. ödemesi de zor!
  • bu ürünleri doğubankta tanıdık esnaf arkadaş verdi. indirimli olduğunu ufak bir piyasa araştırması yaptımda anladım. ama gerçekten ev eşyalarını düzmek çok zor. allah sadece bana değil tüm evlenecek olanlara yardım etsin. 1.5 ay sonra evleneceğim. muhtemelen gelecek hafta gidip bahsettiğim çamaşır bulaşık süpürgeyi alacaım. buzdolabında afacan ve candoğan üstadlarımın önerisi doğrultusunda buzdolabında sharpın yanında samsung, g electric, elektrolux; fırında da sieemens düşünmeye başladım.
    ithal ürün almamın nedeni beyaz eşyada servis-arıza- memnuniyetsizlik üçgeninde olmak istemiyorum. bir kere alıp, başının ağrımaması daha iyi bence.
    saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinT

bu fiyatları görünce gerçekten çok şaşırdım bende kısa bir süre sonra eve çıkacağım ve benimde beyaz eşya almam gerekiyor ancak bu dediklerinin her birinin ayrı ayrı 500 er ytl olarak hesaplıyordum ne kadar pahalıymış.. iç fiyat araştırması yapmamıştım ama şok oldum gerçektende. allah yardımcın olsun. ödemesi de zor!

Bu fiyatlar üst model ürünlere ait. 8 kg çamaşır mak yerine 6 kg alırsanız; daha az programlı çamaşır ve bulaşık makineleri alırsanız; yukarıdaki fiyatlar yarıdan aşağı düşer. Herbirini 500 e alabileceğiniz bir sürü model-marka var. Üzülmeyin..
  • Ben de beyaz eşyalarımı tamamlamaya çalışıyorum, önerilerinizi de okudum. Benim tercihlerim ise:
    * Buzdolabı: Samsung RT 62 KAMT
    * Çamaşır makinesi: Siemens WM12S760TR 8 Kg Çamasır Makinası
    * Bulaşık makinesi: Bosch SMS53M08EU (veya Siemens SN25M830EU)
    * Süpürge: Elektrolux Ergotwintech™ XXLTT 14

Bir fırınım kaldı seçemediğim. 1000-1500 ytl arasında olup gri/gümüs renkte olan multi fonksiyonlu bir fırın var mı önerebileceğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CBeLL06 -- 7 Ağustos 2008; 11:08:05 >
  • Seçtiğiniz buzdolabı çok güzel bir ürün. Fırında ise belirttiğiniz fiyat aralığında aşağıdaki ürünü önerebilirim. Multifonksiyonlu, gaz emniyetli ve paslanmaz çelik'tir:
    http://www.evimizinherseyi.com/index.php?page=urun_detay&kat=22&alt_kat_id=145&id=6094&PHPSESSID=...
    [edit: düzeltme]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 7 Ağustos 2008; 11:30:25 >
  • Buzdolabında aynı modelleri yazmamışmıyız zaten :S Baktım da internetten başında rt 62 kamt değil mi sizin de bahsettiğiniz model?

quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

Seçtiğiniz buzdolabı çok güzel bir ürün. İsterseniz mutfakla takım olması açısından gri renk olan 62KAMT modeline de bakabilirsiniz. Fırında ise belirttiğiniz fiyat aralığında aşağıdaki ürünü önerebilirim. Multifonksiyonlu, 1 gözü Wok ocak, gaz emniyetli ve paslanmaz çelik'tir:
    http://www.evimizinherseyi.com/index.php?page=urun_detay&kat=22&alt_kat_id=145&id=6094&PHPSESSID=...

• quote:

Orjinalden alıntı: CBeLL06

Buzdolabında aynı modelleri yazmamışmıyız zaten :S Baktım da internetten başında rt 62 kamt değil mi sizin de bahsettiğiniz model?

quote:

Seçtiğiniz buzdolabı çok güzel bir ürün. İsterseniz mutfakla takım olması açısından gri renk olan 62KAMT modeline de bakabilirsiniz. Fırında ise belirttiğiniz fiyat aralığında aşağıdaki ürünü önerebilirim. Multifonksiyonlu, 1 gözü Wok ocak, gaz emniyetli ve paslanmaz çelik'tir:

Çok pardon, haklısınız, ben onu UDEW olarak okudum:S (algıda seçicilik)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CBeLL06

Buzdolabında aynı modelleri yazmamışmıyız zaten :S Baktım da internetten başında rt 62 kamt değil mi sizin de bahsettiğiniz model?

quote:

Çok pardon, haklısınız, ben onu UDEW olarak okudum:S (algıda seçicilik)

Tekrar teşekkür ederim

• Arkadaslar benim kafam karıstı yaklasık 6 saat tir ınceliyorum daha ne alacagıma karar veremedım yenı ev kuruyorum ne onerirsınız
    Aklımdan tek geçen hepsının bır marka olması yardım lutfen
  • arkadaşlar;
    geçen hafta bosch çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve fırın aldım.
    çamaşır makinesi WAS24760TR
    bulaşık makinesi SGS65M02EU
    fırın HSV695020T modelini aldım. hepsini 2800 ytl 2 taksitli aldım. önce gümüş-gri istiyordum. sonra beyaza karar veridm. dün servis geldi kurdu; özelliklerini anlata anlata bitiremedi. tam manası ile kullanınca yorum almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim. buzdolabı sharp veya samsung rt69 udew düşünüyordum. ama hanım siemens istiyor. siemens KD49NA70NE modeli nofrost buzdolabı uygun mudur sizce? sessiz çalışması benim için önemli.
    süpürge olarak da siemens VS59E22 modelini düşünüyor eşim. sizce uygun mu?
  • kesinlikle siemens almayın ikinci hatta üçüncü sınıf bir dolap.kendi ürettikleri ürünü bile tamir edemeyen servise sahip bir firma bir de utanmadan değişim önerirler.
    bahsettiğiniz dolap 2200 civarında gözüküyor.o fiyata alcağınız çok kaliteli dolaplar.
    whirlpool arc 4440ix 3+4 yıl garanti
    general electric ptx 570 5+5 yıl garanti
    electrolux end 5298x A+ enerji sınıfı
    frigidaire(whitewestinghouse üretimi çok kaliteli bir dolap markası)gltq23v7gw-beyaz
    gltp23v9gs-çelik kapı A+ enerji sınıfı 1620 dolar fiyatı var.580 litre 7 yıl sistem parçalarına garanti veriyorlar.

o paraya amana bile alırsınız.kendileri buzdolabı dünyasının mercedesi olurlar.fazla söze gerek yok.top of the line quality markadır.amerikan uşakları öyle diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _sude_

arkadaşlar;
    geçen hafta bosch çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve fırın aldım.
    çamaşır makinesi WAS24760TR
    bulaşık makinesi SGS65M02EU
    fırın HSV695020T modelini aldım. hepsini 2800 ytl 2 taksitli aldım. önce gümüş-gri istiyordum. sonra beyaza karar veridm. dün servis geldi kurdu; özelliklerini anlata anlata bitiremedi. tam manası ile kullanınca yorum almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim. buzdolabı sharp veya samsung rt69 udew düşünüyordum. ama hanım siemens istiyor. siemens KD49NA70NE modeli nofrost buzdolabı uygun mudur sizce? sessiz çalışması benim için önemli.
    süpürge olarak da siemens VS59E22 modelini düşünüyor eşim. sizce uygun mu?

Çok güzel modeller seçmişsiniz, tüm bunları berbat bir buzdolabıyla bozmayın bence. Yukarıdaki yazan arkadaşa aynen katılıyorum. Siemens-Bosch-Profilo'nun yerli no-frostlarından uzak durun.

• siemens buzdolapları konusunda tüm modelleri için geçerli mi bu söylediğiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.