Şimdi Ara

KOmpakt Makina Alacağım.Tavsiye İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Abime Kompakt Makine Alacağız.Büyük İhtimalle ebay den alacağız.300$ dolar seviyelerinde kompakt bir makine önerebilirmisiniz.videosu önemli o yüzden kaliteli video çekmesi lazım.Resim kaliteside geride kalmasın.Keskin ve renkleri bozmadan çekerse iyi olur.taşınabilirliği açısından kompakt makina alacağız.bi türlü dslr yada like makina almaya ikna edemedim

• video önemliyse panasonic tz7 ve tz10 lara bak derim. İki model hakkında konu başlıkları var. incelersin. bende tz10 var. gece de gündüzde harika videolar çekiyorum. Ayrıca sıkıştırılmış bir formatta çekiyor ve az yer kaplıyor videolar.

buradanda alabilirsiniz, gayet güvenilirdir.

http://forum.donanimhaber.com/m_40482904/tm.htm

Orijinalden alıntı: Emphire

başka tavsiyelerde bekliyorum.kesin olarak ne almalıyım.

video ağırlıklı olarak kullanılacak makine şuan canon sx210 var. Oda güzel makine. Bu üç modelleri incele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devecibakar -- 15 Temmuz 2010; 8:12:19 >
  • SONY Cyber-Shot DSC-WX1 ve FUJI FINEPIX F80 EXR

peki bu makinalar nasıl arkadaşlar sonyde cmos sensörü var ve 250usd fiyatı var alınabilirmi.f80 exr da 720p cekiyor performansı nasıl acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 13 Temmuz 2010; 22:36:16 >
  • tavsşye ettiğiniz makinalara bakıyorum arkadaşlar bazıları bütçemizin üzerinde ama düşünüyoruz.başka ne olabilir mesela f80exr çekimleri güzel geldi bana ve 720p video çekiyor o veya başka model önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: Emphire

tavsşye ettiğiniz makinalara bakıyorum arkadaşlar bazıları bütçemizin üzerinde ama düşünüyoruz.başka ne olabilir mesela f80exr çekimleri güzel geldi bana ve 720p video çekiyor o veya başka model önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

dediğin modelin foto kalitesi iyi bir model. yorumlar güzel. ama video çekimi bir tz10 kadar değil makinayı bilen arkadaşlarda böyle diyor. ayrıca yurtdışı alırsan bütçeni geçermi birazdaha zorlarmısın bütçeni bilemem tabi.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.