Şimdi Ara

Komik anılarınızı anlatın da gülelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu dışını canlandırmak gerekiyor karamsar konulardan çıkıp biraz gülelim.

ben başlayayım komik anım pek yoktur

1- 9.sınıfta 2 sıra önümde bir çocuk oturuyordu. kafasının arkası çıkıntılı (benimki düz) beyaz tenli (bok esmeriyim) çenesini burnu düzgün (anlatmama gerek yoktur benimkileri) neyse dil anlatım hocası ayy sen ne yakışıklısın deyip çocuğun yanaklarını sıkmıştı. acayip moralim bozulmuştu

2- 3 kişi konuşuyoruz birisi kız ama kız güzel neyse telde bir resme bakıyorduk(10.sınıf) yanımdaki bu senin kardeşin mi dedi bana bende hayır dedim kızda zaten T-E-K-in kardeşi olsaydı deyip güldü
    cevap veremedim haklı kız

3- 6.sınıfta saçımı kestirmiştim. kafamın yanları geniş arkassı düz işte çocuğun birisiyle kavga etmiştik çıkıntılı kafalı + sarışın sınıfın ortasında tipsiz diye bağırmıştı
    sonraki günlerde en yakın arkadaşlarımdan birisi bana tipsiz demişti . sonuç ne mi ? daha 6.sınıftaki benim bir dahaki berber maceramda saçlarımın döküldüğünü fakr etmiştik stresten.

4- 8.sınıfta arkadaşımla bahçede geziyorduk sınıftan 2 çocuk vardı (erkek) yanımdaki arkadaş x olsun
    x aslında yakışıklı ama kullanamıyor demişlerdi . içim içimi yemişti

5-5.sınıfta saçımı kestirmiştim. arkamdaki çocuk sen saçını kısa kestirme kafanın arkası düz deyip gülmüştü bir bok anlamamıştım o zamanda maldım

6-12.sınıftayken kimlik kartım ortadaydı işte 8.sınıfta çekildiğim fotoğraf vardı. 2 tane kız ayrı ayrı ayy bu sen misin eskiden ne kadar tatlıymışsın şimdi ne olumş deyip gülmüşlerdi

7- 12.sınıftayken çocuğun teki fotomu çekmeye çalıştı bende çekme dedim o da çok mu yakışıklısın dedi cevap veremedim

8- küçükken okulun tuvaletinin aynasında tipime bakardım bir garip gelirdi yanlar geniş ya sonradan anladım tipsizmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-E-K- -- 3 Şubat 2019; 20:54:10 >

• Dünyanın en komik fıkrası şu;
    T-E-K bir gün loser olmaktan kurtulmuş
  • Hepsini okudum hiç birine gülemedim kardeşim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BenSinan kullanıcısına yanıt
    sende yaz ona gülelim
  • ahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaha kaybol
  • Tamirciye gittim bozuk paramı tamir eder misin dedim o da mal mal baktı

• T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Hiç komik anım yok kardeşim😒

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gelin komik şey var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Otobüs durağında beklerken sol tarafıma bir kız geldi, 20 dk filan bekledik hiç konuşmadıl ufaktan bir anlamsızca bakıştık aradaki mesafeği korudum , zihnim hazırladığım evraklarla meşguldü aklımdan hiç hovardalık geçmiyordu , sonra otobüs geldi , kapının yakınında ben vardım.binmedim kapıya yaklaşıp önce onun binmesini bekledim hidrolik kapıyı sanki açmışcasına tuttum kolumun altından geçti hafif bir tebessümle teşşekkür etti , bütün bunları bilinçsizce anlık lefleks ile yaptım. 20 dk artık nasıl bir etkileşime girdiysek izah edemiyorum. Nice böyle fırsatları kaçırdım sadece küçük bir adım atmak gerekiyor ,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlara gülen açar gö'z'üne güler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün kayıta gittim. Bi belgeyi unutmuşum maille atiim dedim. Atmaz olaydım nickim göründü kadın bu ne? Bu sen misin dedi. Yerin dibine girdim kısacık hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Siz siz olun resmi işler için ayrı sosyal medya için ayrı hesap açın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.