< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
pazarlamacıları boşver daha iki gün önce kardeşimin evine Eca proteus premix aldım. bu konuya resimler attım. 1-2 sayfa geriye bakabilirsin sizi tanımıyorum aileme kombi aldım kesinlikle Eca proteus premix öneririm makine bu kalite
![]() |
|
|
| _____________________________ |
|
merhaba Liebe ecomix'i birkaç yıl önce çıplak gözle incelemiştim. paslanmaz çelik premix eşanjör + pirinç hidroblok ve tanıdık komponentler ![]() ![]() hem kağıt üstünde hem de reel de hiçte fena durmuyordu. ama üretimi nasıl bilmiyoruz. pazar payı olmadığı ve pazarlamacıların bu konuda sahada dolaşıp bastırmadığı kesin uzun zamandır ne kullanana denk geldim . kombisi bozulup parça arayana bile denk gelmedim uzun vadede sıkıntı yaşar mısın bilmiyorum. kocaman bir soru işareti res enerji üretiyor sanırım. Res Enerji Sistemleri A.Ş. - Isıtma, Soğutma ve Havalandırma https://www.resenerji.com/markalarimizbence maceraya girme. daha bilindik markalar arasından seçim yap: Baymak,Eca,DD,Alarko...vs hatta Arçelik-Beko konusunu ben açmıştım LİEBE ECOMİX 24 Kullanıcıları | DonanımHaber Forum https://forum.donanimhaber.com/liebe-premix-yog-kombi-kullanicilari--157355726 |
|
Merhaba, Kullanmakta olduğumuz İmmergas kombiyi arızasından dolayı değiştirmeyi düşünüyoruz. Buderus GB062 almaya karar verdik. Kombinin yeri değişmeyecek, balkonda kabin içerisinde bulunuyor. Kombi haricinde ne gibi masraflar çıkabilir. (Proje, Gaz firmasından onay vb. gibi) bilgilendirebilirseniz sevinirim. |
|
merhaba kombi montajı için usta işçilik ücreti: 4000 civarı. ustasına göre değişiyor 3000 isteyen de var hangi şehirdeyseniz proje çizilmeyecek ama değişim formu yaptırılacak: bu işlem için 3000-4000 civarı ücret isteniyor şehrine göre değişiyor. ilçenizdeki firmalarla görüşün eski kombiyi verirseniz. anahtar teslim kombi montajı yapan firmalar var. eski kombinizi satarak veya parçalayarak parça parça satıp yolunu buluyorlar birkaç gün önce ailem için kombi değişim yaptırdım. Eca proteus premix: 37bin kombi alt parçalar,filtre,vana,adaptör,nipel...vs 1000-1500 civarı (metal vana ,filtre istediğim için fiyat yüksek) izmirgaz değişim formu: 4000 3/4 gaz flexi 300lira (eski gaz flexi 1/2'ydi uymadı) montajı ben yaptığım için ustalık ücreti ödemedim. eski sigorta kutusunu kullandım. kombi evin içinde olduğu için dolap vs takılmadı eski kombiyi vermedik. eski kombi tamir edilecek. eğer hiçbiriyle uğraşmak istemeseydim firma ile anlaşacaktım eski kombiyi söküp bana anahtar teslim kombi montaj + onay..vs teslim edilecekti |
|
|
|
Evet 24kW yerine 28kW ve üstü takılırsa proje şart 24kW yerine 23,24,25kW gibi birbirine oldukça yakın kapasitelerde proje gerekmiyor , değişim formu yeterli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
![]() |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hocam beni hatırlarsın belki kiracı olduğum evde kombim bozulmuştu. Ev sahibine dedim oda bu kombiyi almış bende ağzımı açmadım sonucda parası ondan çıkacak diye dün gelen servis bunu getirmiş. :) Benim aklımda dediğin baymak duotec vardı ama ev sahibi yanaşmadı bu kombi sanırım nispeten daha ucuz diye tahmin ediyorum internette fiyat yok ama. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayadüsensinek -- 20 Ocak 2026; 17:1:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
![]() |