Şimdi Ara

KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ SAYFASI [ANA KONU] (1715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.338
Cevap
634
Favori
1.512.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
95 oy
Sayfa: önceki 17131714171517161717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun hocam. Valla bi kombi alıcaz, 50 tane ürünle kafalar karışıyor :) istanbul özelinde midir anlamadım kaç yere gittim herkes bosch pazarlamanın derdinde, eca proteus var mı diyorum yok ama zaten parasının ürünü değil bosch diyolar. Bosch ta hiç sevmediğim bir marka genel olarak. Bi yer bugün baymak önerdi size sorayım dedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Baymak şu an piyasada fiyat/performans kombisi, lunatecte de 5 yıl garanti var. Çok rahat değerlendiriebilecek bir kombi

pazarlamacıları boşver

daha iki gün önce kardeşimin evine Eca proteus premix aldım. bu konuya resimler attım. 1-2 sayfa geriye bakabilirsin

sizi tanımıyorum aileme kombi aldım

kesinlikle Eca proteus premix öneririm

makine bu

kalite

KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ  SAYFASI [ANA KONU] KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ  SAYFASI [ANA KONU] KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ  SAYFASI [ANA KONU] 

KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ  SAYFASI [ANA KONU]

• disintegration kullanıcısına yanıt

garantisi kaç yıl bu kombinin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt

merhaba

Liebe ecomix'i birkaç yıl önce çıplak gözle incelemiştim. paslanmaz çelik premix eşanjör + pirinç hidroblok ve tanıdık komponentler

hem kağıt üstünde hem de reel de hiçte fena durmuyordu. ama üretimi nasıl bilmiyoruz. pazar payı olmadığı ve pazarlamacıların bu konuda sahada dolaşıp bastırmadığı kesin

uzun zamandır ne kullanana denk geldim . kombisi bozulup parça arayana bile denk gelmedim

uzun vadede sıkıntı yaşar mısın bilmiyorum. kocaman bir soru işareti

res enerji üretiyor sanırım.

KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ  SAYFASI [ANA KONU]res enerji sistemleri
    Res Enerji Sistemleri A.Ş. - Isıtma, Soğutma ve Havalandırma
    https://www.resenerji.com/markalarimiz

bence maceraya girme. daha bilindik markalar arasından seçim yap: Baymak,Eca,DD,Alarko...vs hatta Arçelik-Beko

konusunu ben açmıştım

KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ  SAYFASI [ANA KONU]donanımhaber forum
    LİEBE ECOMİX 24 Kullanıcıları | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/liebe-premix-yog-kombi-kullanicilari--157355726
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Merhaba,

Kullanmakta olduğumuz İmmergas kombiyi arızasından dolayı değiştirmeyi düşünüyoruz. Buderus GB062 almaya karar verdik. Kombinin yeri değişmeyecek, balkonda kabin içerisinde bulunuyor. Kombi haricinde ne gibi masraflar çıkabilir. (Proje, Gaz firmasından onay vb. gibi) bilgilendirebilirseniz sevinirim.

merhaba

kombi montajı için usta işçilik ücreti: 4000 civarı. ustasına göre değişiyor 3000 isteyen de var

hangi şehirdeyseniz proje çizilmeyecek ama değişim formu yaptırılacak: bu işlem için 3000-4000 civarı ücret isteniyor şehrine göre değişiyor. ilçenizdeki firmalarla görüşün

eski kombiyi verirseniz. anahtar teslim kombi montajı yapan firmalar var. eski kombinizi satarak veya parçalayarak parça parça satıp yolunu buluyorlar

birkaç gün önce ailem için kombi değişim yaptırdım.

Eca proteus premix: 37bin

kombi alt parçalar,filtre,vana,adaptör,nipel...vs 1000-1500 civarı (metal vana ,filtre istediğim için fiyat yüksek)

izmirgaz değişim formu: 4000

3/4 gaz flexi 300lira (eski gaz flexi 1/2'ydi uymadı)

montajı ben yaptığım için ustalık ücreti ödemedim. eski sigorta kutusunu kullandım. kombi evin içinde olduğu için dolap vs takılmadı

eski kombiyi vermedik. eski kombi tamir edilecek.

eğer hiçbiriyle uğraşmak istemeseydim firma ile anlaşacaktım

eski kombiyi söküp bana anahtar teslim kombi montaj + onay..vs teslim edilecekti

cevap için teşekkürler.

görüştüğüm firma kombinin kw sı değişirse proje çizilmesi gerekir dedi, bu bilgi doğru mu acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zvonimir kullanıcısına yanıt

Evet 24kW yerine 28kW ve üstü takılırsa proje şart

24kW yerine 23,24,25kW gibi birbirine oldukça yakın kapasitelerde proje gerekmiyor , değişim formu yeterli

değişim formu şart mı, bunu yaptırmasak ne gibi bir sıkıntı olur? (ev kendi evim)

Daha sonradan 29.30'lara kadar düşüyor bu normal midir kombi ateşleme devreye girdiğinde yine aynı sıcaklığa çıkıyor ama 2 dakika sonra 30'larda sabit kalıyor bir süre
    Çalışma prensibi böyle midir yoksa kollektörde mi bir problem var
    Geçen kombi için servis geldi temizlik bakım için kollektördeki kireçlenme olabilir falan da dedi

Hocam beni hatırlarsın belki kiracı olduğum evde kombim bozulmuştu. Ev sahibine dedim oda bu kombiyi almış bende ağzımı açmadım sonucda parası ondan çıkacak diye dün gelen servis bunu getirmiş. :) Benim aklımda dediğin baymak duotec vardı ama ev sahibi yanaşmadı bu kombi sanırım nispeten daha ucuz diye tahmin ediyorum internette fiyat yok ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayadüsensinek -- 20 Ocak 2026; 17:1:11 >

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• cogman kullanıcısına yanıt
    Bizde de yerden isitma var, aynen sizdeki gibi çalışıyor, hatta bazen atesleme yapmadan Sirkülasyon pompasi çalışıyor. Bizde honeywell t3r termostat var, oda sıcaklığı 22-23 arasi, kombi kazan suyu sıcaklığı da 40 derece ayarli.

Şimdi hatırladım

Ne diyeceğimi bilemedim.

Kombi, beyaz eşya gibi şans işi

Güle güle kullanın

Şu an kombi 41 derecede kollektöre anlık 39 40 geliyor sonra 30 lara düşüyor

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.