Şimdi Ara

Kombi Kullanımı Hakkında Sormak İstediklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba öncelikle İzmir de oturuyorum kombim yoğuşmalı Baymak Lamber Attivo 240. Peteklerde termo vana yok klasik eski vana hepsi. Kombim arka balkonda oda termostatım ise hemen dibindeki yatak odasında. Ama ben bu odayı ısıtmada kullanmıyorum teferruat için ama teferruata katkısı oluyormu onuda bilmiyorum. Oda termostatım General HT 100 marka. Kombiyi 50 de calistiriyorum hic kapatmiyorum. Petekler gunduz hep kapali aksam gelince aciyorum burda dogrumu yapiyorum yanlis mi onuda merak ediyorum. Sadece salon ve cocuk odasınin petekleri acik ve sadece akşam yanıyor. Eve gelince ebeveyn odasindaki oda termostatini 20 ye aliyorum simdi ASIL MERAK ETTİGIM ben oda termostatini 20 ye deilde 35 a da alsam petekler yine ayni sicaklikta yanicak dogrumudur? Ve oda termostatinin bulundugu oda soguk oldugu icin isinma hic kesilmicek biliyorum yani ben Kombiyi doğru mu kullaniyorum peteklerim cok isinmiyor arkadaslarimin evinde ise elimi degdiremiyorum. Yardimci olurmusunuz. Son olarak peteklerin havasini da aldigimi eklemek istiyorum. Umarım sormak istediklerimi doğru bir şekilde ifade edebilmişimdir.

• KgnGksnn kullanıcısına yanıt
    Peteklerin daha sicak olmasini istiyorsaniz kombinin kazan sicakligini arttirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
    ------------------------------------------------------------------------
    Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.