Şimdi Ara

Kombi degisimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ankara'da oturuyorum ve Buderus gb022 kullanıyorum. Kombim arıza yaptı ve yetkili servisi cagirdim. Bakimdizliktan değişmesi gerekenler fan, hidrostat ve brulor. Fiyat ise 1585 lira. Fiyati duyunca yeni kombi arastirmaya başladım. Parçalar tamir olmuyormus

Kiracıyım ve ev sahibiyle yarı yarıya satın alacağız. Onereceginiz ekonomik modeller nelerdir.

Bir deKombi değişince yeni proje gerekir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GB022 yoğuşmalı olduğu için yeni projeye gerek yok muhtemelen. O fiyata yakın alabileceğiniz sorunsuz kombiler:

Ariston Clas Premium EVO
    Baymak Falke Condense
    Demirdöküm Nitromix
    ECA Confeo Premix
  • Bildigim kadariyla buderus kombi haricinde bir marka alirsaniz yeniden proje gerekiyor.en azindan bana mecburen bir daha proje cizdirmislerdi.kombi evin demirbasidir bence kiraci degil ev sahibi alir.kombi onerisine gelince 1500 liraya dd nitromix oneririm.

• Demirbaş konusunda ben de baya direttim. Ama kullanıma yonelik bir bozulma olduğunu be bize calisir halde teslim edildiğini soyledi. Kısa sürede çözüme ulaşmak için kabul ettim. Havalar soğuk bir an önce çözmemiz lazım

Kiracı oldugum için acaba yogusmalı almasak mı diye içimden geciriyorum. 400 500 fark var gibi. Marka diretiyorlarsa gb012 mi alsam acaba. Kafam karisik. :(

• buderus dan iyi performans alırsın zaten viessmann ve buderus genelde kombi de, yeni proje gerekli olacakdır tşkler
  • yeniden proje çizdirmenize gerek olduğunu zan etmiyorum, proje kombi türünü ya da yerini değiştirirseniz gerekli.
    örneğin yoğuşmalıdan hermetiğe veya bacalıya geçerseniz proje çizdirmeniz gerekir ,siz yine yoğuşmalı kombi alırsanız ilgili gaz kuruluşundan cüzi bir ücret karşılığında kombi değişim belgesi alıyorsunuz sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinerfru

Demirbaş konusunda ben de baya direttim. Ama kullanıma yonelik bir bozulma olduğunu be bize calisir halde teslim edildiğini soyledi. Kısa sürede çözüme ulaşmak için kabul ettim. Havalar soğuk bir an önce çözmemiz lazım

Kiracı oldugum için acaba yogusmalı almasak mı diye içimden geciriyorum. 400 500 fark var gibi. Marka diretiyorlarsa gb012 mi alsam acaba. Kafam karisik. :(

yoğuşmalı ile hermetik kombi arasında 400-500 tl fiyat farkı var ama yoğuşmalıdan hermetiğe geçmeniz durumunda 200-250 proje için vereceksiniz aradaki fark 150-200 e inecek ki onu da doğalgaz faturanızdan geri alırsınız zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cozulemeyen kombi arizasi
    16 yıl önce açıldı
    eca confeo plus kombi ariza
    12 yıl önce açıldı
    ev kombi Isi Hesaplamalari
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.