Şimdi Ara

Komando sorusu,Sevk tarihi, Birliğe erken gitme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-) Şubatta gitmek için eylülde tecili bozdurup gerekli işlemleri yapmıştım. Komando sorusuna evet işaretlemiştim. Şimdi ise vazgeçtim komando sorusunu hayır yapmak istiyorum. Bu mümkün mü? Şubeye gitsem komando olmak istiyor musun sorusunun cevabını sistemden değiştirme imkanları var mıdır?

2-) Bana verilen kağıtta sevk tarihi 1.2.2018 yazıyor. Kimisinde muhtemel sevk yazıyormuş kimisinde ise sevk yazıyormuş. Muhtemel yazanlarda sonraki döneme sarkma ihtimali varmış. Bende sadece sevk tarihi yazdıgı için sarkma ihtimali yok değil mi? Şubat diye hazırlanırken mayısa kalmayalım.

3-) Acemi birliğine sevk tarihinden 1 veya 2 gün önce gitsem yani 1 şubatta değilde 30-31 ocak gibi mesela, birliğe alırlar mı? Binlerce asker olacağı için acemi birliğine ilk gidince yapılacak olan işlemler geceye kadar sürüyormuş kalabalıktan dolayı. Bu sebeple 1-2 gün erken gidip kuyruğa kalmadan işlemleri halledeyim diye düşünüyorum. Sevk tarihinden 1-2 gün önce gitsem birliğe alırlar mı? Alsalar bile işlemlerimi yaparlar mı? Yoksa illa 1 şubatı mı bekletirler?

• Evet şubeye gidip değiştirebilirsin şubat celp için 31 Aralık'a kadar olması lazım.

Sen tecil bozdurup gidiyorsun 20 yaşına gelip askere gidecekler askerliği muhtemel olabiliyor diye biliyorum.

Sevk başlangıç ve bitiş süreleri vardır en az 3 gün olur bu süre içinde teslim olman gerekli. Kesinlikle erken gitme sevk bitiş günü en geç öğlen teslim olman yeterli.
  • Kapsamlı bilgilendirmeniz için çok teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.