Şimdi Ara

Kolumun çıkmış olup olmadığını nasıl anlarım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sol kolumda bir ağrı var. Omuzumun hemen aşağısı ve ön tarafta ağrı sanki. Koluma aynada baktım ekledim bileş anlıyamadım ama ağrısı kolumu serbest bırakınca artıyo. Şuan sol kolum dik olucak şekilde yani dirseğim yere değicek şekilde yatıyorum. Öle yapınca ağrısı azalıyor ama ayağa kalkıp serbest bırakınca artıyo. Kolumu birde hareket ettirince ağrısı azalıyor. Denedim kolumu her tarafa hareket ettirebiliyorum ama normal kolumu bırakınca çok kötü ağrımaya başlıyo fikri olan varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 6 Temmuz 2014; 3:25:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Doktora git kardeşim yarın nolur nolmaz köprücük kemiğinde sorun olabilir omuzda olabilir ters hareketten kaynaklı.Bu tur şeyler ciddiye alınmalıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıksa duramazsın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki kemiğimde çatlama olabilirmi ? Kolumu omzuma doğru bastırınca ağrısı azalıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diger koluna bakıp karsilastir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geri takabiliosan çıkmıştır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tkblack

    geri takabiliosan çıkmıştır

    Takamıyorum. Denedim ama sanırsam başka bişey var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimle çıkatmısın diye sor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar forumda sorulcak şeyler değil.Burdan tavsiye filan alsan bile bir doktora görün.İnsan sağlığı herşeyden önemli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir defa tam çıktı, öyle olduğunda kolun kesinlikle oynamıyor, omzunun felç olduğunu düşün, bitek elini hareket ettirebiliyorsun, hafif çıkıklar(günlük hareketlerde oşuyormuş ve travmatik çıkıklardan daha kötüymüş kronik olursa)
    İse kendi takabildiğin çıkıklar, bir kolunu omzunun altına al yada çıkık kolunu bi sandalyeye geçir(kol desteği gibi) sen ağırlığını verirken bir başkası da bastırsın, eğer çıkıksa şuan o koluna direnç uygulanıyor ve kaba tabirle kolun her geçen dakika yalama oluyor, acil 2 dk uzaklıkta değilse kendin uğraş evde sonra git.
    Burada anlattıklarımı bir profesörden dinledim, oynama yapmadan direkt aktardım başka pek bişey bilmiyorum.
    Sandalye işini ben yaptım, adam bi destek kullan demişti.
    Ben 2 defa kendim taktım acilden kol için bi bandaj verdiler ve bidaha olmadı
    Ama çıkık olduğunu sanmıyorum, benim kolum çıktığında eşofman + gömlek ile 1km yürümüştüm ocak ayında, taksiye binemeyecek kadar acıyordu canım, gömleğimin kolunu ağzımla tutuyordum, sen rahat gibisin bişeyin yok normal ağrı bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İçerde değilse çıkmıştır

    Doktora görün bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırık olsa duramazdın çıkıktır o
  • Yerinde durabiliyorsan çıkıktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş ağrısıdır o koluna vurmuştur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.