Şimdi Ara

Kolum soguk 41cm daha fazla artmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soguk 43olsun baska birsey istemiyorum ama olmuyor ilacsiz bir sekilde . Beslenmem cok iyi supplement kullanirim antrenmaninda hakkini veririm ama olmuyor takildim kaldim 41de ya
    Boyum 173 bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

41 cm Kol: Bilmeniz Gerekenler

Kolunuzun çevresi 41 cm ise bu, çoğu yetişkin erkek için ortalama bir ölçüdür. Ancak, kol uzunluğu kişiden kişiye değişebilir ve genetik, beslenme ve aktivite düzeyi gibi çeşitli faktörlerden etkilenir.

41 cm Kol İyi mi?

41 cm kol, sağlıklı bir yetişkin erkek için tipik bir ölçüdür. Bununla birlikte, kişiden kişiye değişebileceğini ve kol uzunluğunun genel sağlığınızın bir göstergesi olmadığını unutmamak önemlidir.

41 cm Kol Artmıyor

Kolunuzun çevresi 41 cm'den fazla artmıyorsa bu, genetik veya kas kütlenizin yetersizliği gibi çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir. Kas kütlesi kazanmak ve kol çevrenizi artırmak için düzenli egzersiz ve yeterli beslenme gereklidir.

Diğer Faktörler

Kol uzunluğunu etkileyebilecek diğer faktörler şunlardır:

• Yaş: Çocuklar ve gençler, kolları hala büyürken daha uzun kollara sahip olabilir.
    • Cinsiyet: Erkekler genellikle kadınlara göre daha uzun kollara sahiptir.
    • Aktivite Seviyesi: Düzenli olarak ağır kaldırma veya kol kaslarını kullanan diğer etkinliklere katılmak, kol çevresinin artmasına yardımcı olabilir.

Kol uzunluğunuzdan endişeniz varsa bir doktora danışmanız faydalı olabilir. Altta yatan herhangi bir tıbbi durum olup olmadığını belirleyebilir ve uygun tedavi seçeneklerini önerebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky4K

Atom karınca sakin

Hocam gercekten kasli sayilmam oyle cok birsey yok keske atom karinca dediginiz konuma geebilsem kolum soyle bir 43-44cm i gorse soguk ama yok buyumuyor artik

• 180 Boy 44.5 CM kol benim.

41.5 cm'den sonra her yıl kış ayında 1 CM attı

Senin kol ne zamandır atmıyor ? 1 Yılı geçtiyse kesinlikle bir hata yapıyorsun. Atmaması imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrslimshady

180 Boy 44.5 CM kol benim.

Senin kol ne zamandır atmıyor ? 1 Yılı geçtiyse kesinlikle bir hata yapıyorsun. Atmaması imkansız

1 yili gecti hocam ama bir ara birakmistim 1 ay falan

• quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Antrenmanını ve beslenmeni gözden geçir..

Benim 43.5 CM olduktan sonra bile 11 ayda falan 44.5 olmuştu

O seviyede bile 11 ayda attırmıştım , senin 1 yılı geçtiyse kesinlikle bir hata yapıyorsun ( AŞIRI kötü genetiğin varsa bilemem )
  • Böyle şeylerin önemi yok hocam mesela kolunuz 43 olsa ne olucak yani?
    üstteki arkadaşınkı 44 müş mesela ne oldu yani? Hiç bir kazancı yok mesela dövüş sporcusu olan biri gelse bayıltır bunu.
  • kilon kaç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

O seviyede bile 11 ayda attırmıştım , senin 1 yılı geçtiyse kesinlikle bir hata yapıyorsun ( AŞIRI kötü genetiğin varsa bilemem )

Hocam antreenman programinizi atabilir misiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam antreenman programinizi atabilir misiniz

Önkol için

Dumbell Curl

Hammer Curl -- Kafama estiği zaman reverse barbell curl yapıyorum. Hem kası da şaşırtmak için

Sehpada önkol ya da concentration curls

Bunları 5'er set yapıyorum. Tekrarlar 12-10-8-6-4

Arkakol için

Skullcrusher ( Sehpaya geçip dumbelli alnına indiriyosun , düz yattığın sehpadan )

Kickback

French Curl

Yine aynı şekilde 5'er set . 12- 10-8-6-4

KOLLARIN İYİLEŞME SÜRESİ ORTALAMA 48-72 SAAT

Iyileştikten sonra genelde hemen çalışırım. Yani EN GEÇ 3-4 günde yeniden antrenman yaparım.

Günde de 600-700 gr et yerim

• Kaslarına bu kadar değer vermek normal mi sence? Sevgilin falan olsa ok yap küçük sürprizler de kasa yapmak nedir? Bomboş adamlarsınız

• başlık sakat

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilon kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: break the cycle

kilon kaç

80 hocam

• Kolu triceps ve biceps olarak aynı gün mü çalışıyorsun yoksa büyük kas grubuyla mı. Bulk yapman lazım tekrar demek ki o kiloda olmuyorsa, büyüyesiye kadar hacimlenmen lazım. Bir 5 kilo daha almaya çalış tabi iyi bir şekilde.

Bir de tabi kullandığın ağırlıklar hareketin nizami olup olmadığı bunlar da çok önemli kol için. Millet kolu yüksek kiloyla çalışınca büyüyecek zannediyor ya özellikle bicepste, hep yanlış şeyler işte bir de daan dun hızlı hızlı yapıyorlar. Triceps ağıra girer de biceps girmez işte bunlar hep iyi ayarlanılması ve kolun çok iyi dinlendirilmesi gereken şeyler ve negatifi 3 saniye muhakkak olmalı.

İşte burdan anlatılmıyor da neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 27 Ocak 2018; 23:18:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: break the cycle

Kolu triceps ve biceps olarak aynı gün mü çalışıyorsun yoksa büyük kas grubuyla mı. Bulk yapman lazım tekrar demek ki o kiloda olmuyorsa, büyüyesiye kadar hacimlenmen lazım. Bir 5 kilo daha almaya çalış tabi iyi bir şekilde.

Bir de tabi kullandığın ağırlıklar hareketin nizami olup olmadığı bunlar da çok önemli kol için. Millet kolu yüksek kiloyla çalışınca büyüyecek zannediyor ya özellikle bicepste, hep yanlış şeyler işte bir de daan dun hızlı hızlı yapıyorlar. Triceps ağıra girer de biceps girmez işte bunlar hep iyi ayarlanılması ve kolun çok iyi dinlendirilmesi gereken şeyler ve negatifi 3 saniye muhakkak olmalı.

İşte burdan anlatılmıyor da neyse.

hocam sürekli program değiştiriyorum ama şuanki şöyle

1.gün push günü (göğüs-omuz-triceps)
    2.gün pull günü (sırt-biceps)
    3.gün bacak
    4.off
    sonra tekrar başa

• biz parçalı 40ı görsek şükredicez 37de kaldık. 41cmnin genetik sınırın olduğunu sanmıyorum, değiştir antreman stilini madem beslenmen düzgün
  • Hocam bence hareketlerin negatifine odaklan bir seti 60 saniye civarında tutmaya çalış. Tabi böyle çalışınca mecbur ağırlıklar düşüyor ama kas kaç kilo kaldırdığına bakmaz üzerine binen strese bakar. Ben bir süredir böyle yapıyorum faydasını gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

Hocam bence hareketlerin negatifine odaklan bir seti 60 saniye civarında tutmaya çalış. Tabi böyle çalışınca mecbur ağırlıklar düşüyor ama kas kaç kilo kaldırdığına bakmaz üzerine binen strese bakar. Ben bir süredir böyle yapıyorum faydasını gördüm.

anladım hocam bir deneyeyim
  • Su atom karinca diyen denyo mesajini silmeyecek kadar yürekli olsaydi keşke

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.