Şimdi Ara

Koltuklar halı yıkama makinesiyle temizlenir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
16.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 9 TL'ye satılan vanish cosla( oxy yazıyor toz olanı ) alın.Bir tasın içinde biraz sıcak suyla köpürtün oluşan köpüğü koltuk üzerinde istediğiniz yere uygulayın.Tamamına uygulamanızı tavsiye ederim zira lekenin olduğu yeri temizleyince diğer taraflar daha koyu renkli kalacak.Hem emen su derdiniz olmayacak , hem bozulacak hiçbir şeye müdahale etmemiş olacaksınız , kurutma derdinden de kurtulacaksınız.Evdeki herhangi bir hanıma danışsanız da nasıl kolayca kullabileceğinizi de gösterir. Ucuz ve pratik ben 2004 model vectrada kullanırdım hiç sorun yaşamadım.Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

kapıları açıp kurumaya bırakırken kurumayı hızlandırmak için ne yapılabilir? bunun için saç kurutma makineleri yada buna benzer bir makine var mıdır?

Türk kahvesi nemi alır.
    bir kaç yerde okumuştum.

aracı yıkatırken arka camlardan biri hafif açık kalmış. koltuk ıslanmıştı.
    akşamdan kahve koymuştum.sabah kuruydu. kahve ise nemliydi.

peçete üzerine yarım çay bardağı kadar kahve ekleyin.
    akşamdan bırakın,sabah alırsınız
  • Gayet güzel olur halı yıkama makinesiyle...

Leke kalan yerler olursa buharla temizlik süper sonuç veriyor...

Fikir verebilir...

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=145447
  • Peki arabanın ön konsolu ve kapılardaki plastik kısımları nasıl temizleyebiliriz,

ılık sabunlu bi bezle köpürtüp temizlesem sonra ıslak bezle silsem nasıl olur,

birde bazı ayakkabı cilaları var deriyi besliyor ve parlaklık veriyor bunları arabanın plastik kısımlarına çok hafif sürserm nasıl olur arkadaşlar,

Arabayı ilk aldığımız günkü hale getirmenin bi yolu var mı
  • Benim berlingo 2000 model aracım var.. Bagaj kısmındaki Döşeme lekelendi.. Baya bi lekeli.. Babam arkaya hurda felan kokuyor.. Yag Benzin onlardan kaynaklanan bir leke.. Silerek çıkartmaya çalıştım ancak pek işe yaradığını söylemek mümkün değil.....

Nasıl temizlemeyi Önerirsiniz? Halı Yıkama Makinesi İle Temizlemek Doğru Olur Mu?
  • aracımın tüm koltuklarını Fakir marka halı yıkama makinesi ile yıkadık ve sonuç mükemmel... birde iç dıi temizliği yapıldımı görenler araç sıfır mı diye sormadan edemiyorlar...

eee bu da yeter sanırım...
  • Köpüğü yaydıktan sonra halı yıkama makinesiyle sadece çekiyoruz anladığım kadarıyla, koltuğu tekrar ıslatmıyoruz, değil mi?..

quote:

Orijinalden alıntı: synax1234

9 TL'ye satılan vanish cosla( oxy yazıyor toz olanı ) alın.Bir tasın içinde biraz sıcak suyla köpürtün oluşan köpüğü koltuk üzerinde istediğiniz yere uygulayın.Tamamına uygulamanızı tavsiye ederim zira lekenin olduğu yeri temizleyince diğer taraflar daha koyu renkli kalacak.Hem emen su derdiniz olmayacak , hem bozulacak hiçbir şeye müdahale etmemiş olacaksınız , kurutma derdinden de kurtulacaksınız.Evdeki herhangi bir hanıma danışsanız da nasıl kolayca kullabileceğinizi de gösterir. Ucuz ve pratik ben 2004 model vectrada kullanırdım hiç sorun yaşamadım.Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

Peki arabanın ön konsolu ve kapılardaki plastik kısımları nasıl temizleyebiliriz,

birde bazı ayakkabı cilaları var deriyi besliyor ve parlaklık veriyor bunları arabanın plastik kısımlarına çok hafif sürserm nasıl olur arkadaşlar,

Bizim arabanın iç döşemeleri plastik aksamı falan bej renj. Ben dün sıcak su deterjan ve çamaşır suyu (domestos) nu karıştırdım köpürttüm ve süngerle bol köpüklü şekilde sildim biraz bekledikden sonra hafif nemli bir bez ile o bölgeleri tekrar sildim. Gayetde güzel temizlendi.

Ama 1-2 gün burnuna hafif çamaşır suyu kokusu gelebilir. Parfüm v.s kullanman lazım o temizlikden sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

Peki arabanın ön konsolu ve kapılardaki plastik kısımları nasıl temizleyebiliriz,

Bizim arabanın iç döşemeleri plastik aksamı falan bej renj. Ben dün sıcak su deterjan ve çamaşır suyu (domestos) nu karıştırdım köpürttüm ve süngerle bol köpüklü şekilde sildim biraz bekledikden sonra hafif nemli bir bez ile o bölgeleri tekrar sildim. Gayetde güzel temizlendi.

Ama 1-2 gün burnuna hafif çamaşır suyu kokusu gelebilir. Parfüm v.s kullanman lazım o temizlikden sonra.

cvb için sağol dostum detarjan olarak ne kullandın

• sıvı el deterjanı koyman yeterli dostum.
  • koltuk dolum sensörleri nedir ilk defa duyuyyorum.
  • tabiki sonax döşeme ve plastik temizliyicisi çok iyi lekeye sıkıyoruz bekliyoruz siliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukruhakan

koltuk dolum sensörleri nedir ilk defa duyuyyorum.

Koltuk dolum sensörü değil ''Koltuk dolumu?'' sensörü olacak.

Aslında ''Koltuk ağırlık sensörü'' dense daha iyi.

15 Kg daha ağır bir kişi yoksa yolcu koltuğunda, bu sensör hava yastığının patlamasına engel oluyor.
  • konu hort ama hortlamış artık.
    ayrıca emniyet kemeri uyarısı da veriyor koltukta oturan biri varsa
  • Ön plastik aksamları gerçekten silmek gerekiyor daha kolay birşey yok mu hemen elimizle yapsak anlamam çamaşır suyundan falan
  • plastik aksam için ıslak mendil tarzı ürünler var ve bazıları çok başarılı ayrıca kolay toz da tutmuyor.Ancak biraz pahallı tabi ki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.