Şimdi Ara

koltuk yüksekliğini en dibe vurmanin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi faydası var mı ve siz nasıl kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne tür bir faydası olabilir ki?Yolu nasıl rahat görüyorsan ve aracı en rahat nasıl kullanıyorsan o şekilde ayarlarsın...
  • Benim aracın kendisi alçak, sürüş pozisyonu ona keza alçak. Hani şuna dayanarak alçak diyorum, birincisi araçtan inerken insan bi zorlanıyor, ikincisi trafikte çoğu aracın kapı ile cam birleşim yeri benim aracınkinden yüksekte.
    Şimdi başka bir araca binince bir acayip hissediyorum. Geçen bi Fiorino park edeyim dedim, taburede oturuyorum zannettim.

Alışmışım alçaktan gitmeye, şimdi yadırgıyorum yüksek oldu mu.

Ama şu da var, yüksek sürüş pozisyonlu bir araçta da cidden bir makine kullandığımı hissediyorum, benim arabada ise daha çok süzülüyormuş hissi var.
  • dik oturmayı seviyorum. hem koltuk dik olup hem de yüksek konumda olunca da başım tavana değiyor. haliyle koltuğu en dibe alıyorum. öyle rahat ediyorum. özetle nasıl rahat ediliyorsa, nasıl arabaya daha hakim olduğunuzu hissediyorsanız öyle kullanın. ha oturuşuyla belli ben farklıyım imajı vermeye çalışan kendine güvensiz insanlar var onlara da gülüp geçiyoruz.
  • bazen kimi ablalari goruyorum. direksiyon simidinin milimle ustunden yola bakıyorlar. hayretler icinde kaliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Ne tür bir faydası olabilir ki?Yolu nasıl rahat görüyorsan ve aracı en rahat nasıl kullanıyorsan o şekilde ayarlarsın...

Yolu daha iyi hissediyor insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyum 1,87 aracım 2009 civic koltuk birçok araca göre zaten aşağıda bende dipte kullanıyorum. genelde dik otururum abimin aurise binince minibüste gibi hissettim kendimi o kadar yüksek geldi bana :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.