Şimdi Ara

Koltuğa Yapışan Sakız Nasıl Çıkartılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
47.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aracımın koltuğuna sakız yapışmış.Sakız donmamış durumda elimle biraz almaya çalıştım çıkmıyor ve bulaştı.Nasıl temizleyebilirim?Oto kuaförler çıkarabilir mi?

AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • buz ile sertleştirmeye çalışın çıkma ihtimali kuvvetli

Sonra önce elinizle üstteki tabakayı alın.

Buzu tekrar uygulayın aynı yere. Kalan sakız tekrar donunca bezle sertçe silin.

Büyük ölçüde geçecektir. Hatta kalmayabilir bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Delgado

Sınek ılacı. 2+2 4
    buz işe yarıyor...

her seferinde tırnakla(yada başka uygun birşeyle) hafiften kazıyıp, elektrik süpürgesi ile çektirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 28 Ocak 2012; 16:56:22 >

• teşekkür ederim arkadaşlar deyeceğim.
    AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/sprayway-sakiz-sokucu-090007/productDetails.aspx?productId=otm090007&categoryId=20035746

Şöyle bir ürün buldum işe yarar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSForever -- 28 Ocak 2012; 18:04:59 >
    arabayı alalı bir hafta olmamışken üç yaşındaki kızım arka koltuğa sakız yapıştırdı.buzla bir miktarını çıkarttım,koltukta birazı ve izi kaldı.sonrada sonax'a gidip koltuğu temizlettim. tamamen çıktı.
    2011 Grand Scénic Privilège 1.5 dCi 105 bg 5 kişi (Bi-Xenon + Navigasyon + Panoramik Cam Tavan) Duman Gri
  • Dolaptan buz parçaları alın kumaşa sürtün onun soğumasını sağlar ve bu sayede sürtmenin etkisiyle tırnağınızla almaya çalışın parça parça attığını görüceksin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stompanato -- 1 Şubat 2012; 1:27:14 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.