Şimdi Ara

Koltuğa Yapışan Sakız Nasıl Çıkartılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
47.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aracımın koltuğuna sakız yapışmış.Sakız donmamış durumda elimle biraz almaya çalıştım çıkmıyor ve bulaştı.Nasıl temizleyebilirim?Oto kuaförler çıkarabilir mi?

• buz ile sertleştirmeye çalışın çıkma ihtimali kuvvetli
  • Bir poşetin içine buz doldurun. Sakızın yapıştığı yere bu torbayı uzun süre tutaradak sakızın tamamen donmasını sağlayın. Tamamen donsun ama.

Sonra önce elinizle üstteki tabakayı alın.

Buzu tekrar uygulayın aynı yere. Kalan sakız tekrar donunca bezle sertçe silin.

Büyük ölçüde geçecektir. Hatta kalmayabilir bile.
  • Sınek ılacı. 2+2 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Sınek ılacı. 2+2 4
    buz işe yarıyor...

her seferinde tırnakla(yada başka uygun birşeyle) hafiften kazıyıp, elektrik süpürgesi ile çektirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 28 Ocak 2012; 16:56:22 >
  • teşekkür ederim arkadaşlar deyeceğim.
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/sprayway-sakiz-sokucu-090007/productDetails.aspx?productId=otm090007&categoryId=20035746

Şöyle bir ürün buldum işe yarar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSForever -- 28 Ocak 2012; 18:04:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde başıma geldi;
    arabayı alalı bir hafta olmamışken üç yaşındaki kızım arka koltuğa sakız yapıştırdı.buzla bir miktarını çıkarttım,koltukta birazı ve izi kaldı.sonrada sonax'a gidip koltuğu temizlettim. tamamen çıktı.
  • +artık koltuk kılıfı kullanıyorum.
  • Dolaptan buz parçaları alın kumaşa sürtün onun soğumasını sağlar ve bu sayede sürtmenin etkisiyle tırnağınızla almaya çalışın parça parça attığını görüceksin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stompanato -- 1 Şubat 2012; 1:27:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.