Şimdi Ara

Kolpaçino 3. Devre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
1
Favori
9.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şafak Sezer ile neredeyse bütünleşen Kolpaçino serisinin yeni halkası olan filmin çekimlerine Haziran ayında başlanacak ve aynı kadroyla yola devam edilecek.

Kolpaçino 3. Devre

KRM yapım tarafından hayata geçirilen filmin yönetmeni de Şafak Sezer.

• 1. film güzeldi. 2. idare ederdi. 3'üncü filmi de, kısmet olursa izleriz..
  • İlk iki filmin replikleri hala aklımda Umarım güzel film olur ganyotçu sabri reis tayfun
  • Güzel oluyor bu seri gelsin izleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah Kutsal Damacana gibi olmaz bu seri de zira beğendiğim bir seri, hayırlısı olsun.
  • Umarım bozmazlar seriyi

• Beğendiğim bir seri 3. gelsin izleriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Severek izlediğim tek türk filmi
  • geç kaldı geç ne güldürüyor ama
  • 1 güzeldi,
    2 idare ederdi,
    3 kötü olmaz umarım!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk film oldukça güzeldi fakat devamı beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Ne yalan söyleyeyim , 3. filmden bir beklentim yok maalesef. Umarım beni yalancı çıkartır
  • Şafak Sezer in tek beğendiğim serisidir kolpaçino serisi, bazı arkadaşlar beğenmemiş ama kolpaçino bomba bana ilk filmden daha komik gelmişti, iki filmde baya iyi filmler bence
  • bnede ilk filmi beğenmiştim.
  • İlk filmi begenmistim iki idare eder lakin ben bu adamdan cok sogudum muhtemelen izlemem

• bu seri on numara ya gelsin 3ü bekliyoruz
  • 50 defa izlediğim nadir Türk filmlerinden. Kim ne derse desin replikleri müthiş

"Abi yoksa 10 numara namaz kılarım yani "
  • İlk film Şafak Sezer'den beklenmeyecek derecede iyiydi. İkinci film ise ilk filmi aratacak cinsten olsa da izlenmeyecek gibi de değildi. Şöyle ilk filmin kalitesini yakalayacaksa devam filmlerine sıcak bakıyorum. Gelsin ama beklentim de pek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 30 Nisan 2015; 13:30:00 >
  • İlk 2 filmde de çok gülmüştüm şahsen öyle bir şey çıkar yine umarım, ikinci film çok güzel yerde bitmişti oradan devam ederse iyi olur
  • Çok iyi bi film ya Repliklerini gündelik hayatta arkadaş ortamında çok kullanırım
  • ganyotçu tayfun aynı kadro varsa filmde izlenir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.