Şimdi Ara

kollu kıyma makinesi kullanlar öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
10.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BAYRAMDA ETLERİ KENDİNİZ KIYMA YAPIN! PRATİK KIYMA MAKİNESİ

http://www.yakaladinyakaladin.com/t.html

bu ürünü almayı düşünüyorum iş görürmü kullanalar mesaj yazabilirmi

tavsiye edermisiniz

• zamanında çok kullanmıştım mekanik bir alet sıkıntı çıkarmaz arada bıçağını bilersen ömür boyu kullanabilirsin hem kıyma için hemde ev yapımı sucuğu bağırsak içine doldurmak için kullanılır biraz yorucu ama eğlencelidir :)

edit: bir de kullanırken sağlam bir yere monte etmek gerekir altında mengene gibi vidalı mekanizması vardır sağlamca sabitlemezsen kullanırken yorar

gerçi verdiğin linkteki bildiğin vida ile sabitleniyor sanki öyle görünüyor diğeri daha kullanışlıdır istediğin zaman sabitler istediğin zaman sökersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 1 Kasım 2011; 21:07:38 >
  • Vallaha hocam sana tavsiyem elektrikli bişey alman yönünde olacak. Bizde de vardı böyle bişey daha doğrusu dedemlerde ama yağlar sinirler falan öyle bir yapışıyorki bazen adamı sinir ediyor Sırf küspe gibi ette çekmek olmuyor köfte için az yağlı yapayım diyorsun ya da en basitindne yağsız yemek olmaz ama yok bu makine sadece löp et çekmek için. Kolu çok yoruyor.

Ben daha sonra kendime bosch marka aldım (gerçi biraz kazık yedik ama ne yapalım) sen piyasadaki ucuz modellerede bakabilirsin ama çokta dandik olmasın. İnanır mısın elektriklisi kasaplardaki makine gibi çatır çatır çekiyor gram yorulmuyorsun ve çokta güzel çekim yapıyor. Kurbandan kurbana kullanıyoruz bizde gerçi normal zamanda pek kullanmıyoruz ama gerçekten rahatlık.

Alırken motor gücüne ve bağlantı elemanlarına bak hocam. Paraya kıyarım dersen bosch al derim kaliteli oluyor gerçekten ama arzum, sinbo gibi markaların ürünleride iyi diye duydum.

edit:

Bua rada site güzelmiş hocam tav sevdiğim tarzda site değişik ürünler falan Bitenekadar.com 'u takip ederim bende ilginç bişey gelir mi acaba diye bilmiyorsan bi bak derim işine yarar bişey bulurusn belki :D
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.