Bildirim
Koleksiyoncular ve Antikacılar Bakabilir mi? [SS'li]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bende sürüyle var bundan.Antikacılar bunları kiloyla alıyor.Satmaya çalışsan 1 lira etmez malesef -
quote:
Orijinalden alıntı: Silvérlight
Bende sürüyle var bundan.Antikacılar bunları kiloyla alıyor.Satmaya çalışsan 1 lira etmez malesef
Hadi ya hatırladığım kadarıyla bir arkadaş yine forumda 30 lira gibi bir fiyata satmıştı. 1970 üretim bir parayı , bende umutlanmıştım açıkçası -
quote:
Orijinalden alıntı: D.B CoopeR
quote:
Orijinalden alıntı: Silvérlight
Bende sürüyle var bundan.Antikacılar bunları kiloyla alıyor.Satmaya çalışsan 1 lira etmez malesef
Hadi ya hatırladığım kadarıyla bir arkadaş yine forumda 30 lira gibi bir fiyata satmıştı. 1970 üretim bir parayı , bende umutlanmıştım açıkçası
Yok hocam öyle olsa ben satardım zengin olurdum.
-
bendede sürüyle 1920 den tut var öyle duruyo evde babamdan kalma vs. -
1960-2000 yılları arası 15-20 tane kağıt lira,
35-40 civarında metal lira var halen bir köşede yatıyor.
Değerini bilmiyorum para veren olsa bende satcam -
Ne kadar çok eski parası olan varmış arkadaş ya -
Osmanli paralari var bizdede -
quote:
Orijinalden alıntı: Leopard26
Osmanli paralari var bizdede
Bizimki para etmez diyorsun yani -
UP -
10 pfrennic var bendede tam okunmuyo yazı ismi yanlış olabilir -
neler varda yazamıyorum -
-
Yılını bilmiyorum ama arkadaşımın biri yabancı veya yerli para vermişti. Antikacı hacı emmi vardı ona.. Adam , yeğenim bu şimdi para etmez. Sen git bi 10 sene sonra gel dedi. sdfkljsdf -
100 kuruş bile etmez:d -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X