Şimdi Ara

Kolejle ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan lise 1 e gidiyorum meslek lisesinde lise sonu yada lise 3-4 koleje nakil aldırsam ve orda bitirsem anadolu lisesi olarak, anadolu lisesi mezunumu oluyorum yani oluyorumda yani anadolu lisesi bitirmiş gibimi olurum meslek lisesinde okuman bişey farkettiriyomu yani öyleyse 2 sene boşuna koleje para vermeden anadolu mezunu olurum eğer öyleyse hemde daha kaliteli bi şekilde üniversiteye hazırlanmak için koleje gidebilirim bu durumu izah edermisiniz ? alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: cihanfsm

Şuan lise 1 e gidiyorum meslek lisesinde lise sonu yada lise 3-4 koleje nakil aldırsam ve orda bitirsem anadolu lisesi olarak, anadolu lisesi mezunumu oluyorum yani oluyorumda yani anadolu lisesi bitirmiş gibimi olurum meslek lisesinde okuman bişey farkettiriyomu yani öyleyse 2 sene boşuna koleje para vermeden anadolu mezunu olurum eğer öyleyse hemde daha kaliteli bi şekilde üniversiteye hazırlanmak için koleje gidebilirim bu durumu izah edermisiniz ? alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim.

yazından pek bir şey anlamadım ne yalan söyleyeyim. Eğer lise 3'te bir anadolu lisesine gidersen evet oradan mezun gözükürsün bildiğim kadarıyla bir fark olmaz 4 sene boyunca orada okuyanla,büyük ihtimalle de daha iyi bir eğitim alırsın. (gideceğin anadolu lisesi'nde puan sınırı ne kadardır,senin puanın yeter mi orası da var tabi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterElodin -- 7 Ekim 2012; 18:19:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

Şuan lise 1 e gidiyorum meslek lisesinde lise sonu yada lise 3-4 koleje nakil aldırsam ve orda bitirsem anadolu lisesi olarak, anadolu lisesi mezunumu oluyorum yani oluyorumda yani anadolu lisesi bitirmiş gibimi olurum meslek lisesinde okuman bişey farkettiriyomu yani öyleyse 2 sene boşuna koleje para vermeden anadolu mezunu olurum eğer öyleyse hemde daha kaliteli bi şekilde üniversiteye hazırlanmak için koleje gidebilirim bu durumu izah edermisiniz ? alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim.

yazından pek bir şey anlamadım ne yalan söyleyeyim. Eğer lise 3'te bir anadolu lisesine gidersen evet oradan mezun gözükürsün bildiğim kadarıyla bir fark olmaz 4 sene boyunca orada okuyanla,büyük ihtimalle de daha iyi bir eğitim alırsın. (gideceğin anadolu lisesi'nde puan sınırı ne kadardır,senin puanın yeter mi orası da var tabi.)

Teşekkür ederim demekki 2 sene bile okusak 4 sene okuyandan farkımız olmuyor oranın mezunu oluyoruz ve üniversiteye daha iyi bir çalışma imkanımız oluyor gideceğim kolejde puan sınırı yok parayı bastıran giriyor teşekkür ederim cevap için.

• İyi o zaman,iş paraya bakıyorsa iki sene meslek lisesi okumak sorun olmayacaksa sorun yok başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Arabayla ilgili bilenlere soru
    9 yıl önce açıldı
    Bir soru
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.