Şimdi Ara

St. Clemens Üniversitesi Uzaktan eğitim Psikoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rahatsız ediyorum sizleri.Tedavim olduğu için Türkiye de başka şehire gidemiyorum, nette araştırdığım kadarıyla bu üni ve bölümü buldum St. Clemens Üniversitesi Uzaktan eğitim Psikoloji Sorum şu Ben bu bölümden mezun olunca özel yerlerde çalışabilecek miyim kpss girmeden ? Hastaneler de özel kurumlarda bu diplomayla çalışabilir miyim ? St. Clemens Üniversitesi Uzaktan eğitim Psikoloji bu üni de olanlar memnun mu nasıldır üni olarak ? İlginize teşekkür ediyorum.

• uzaktan eğitim kurumlarının yökte denkliği yok diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rana_Marea

Arkadaşlar rahatsız ediyorum sizleri.Tedavim olduğu için Türkiye de başka şehire gidemiyorum, nette araştırdığım kadarıyla bu üni ve bölümü buldum St. Clemens Üniversitesi Uzaktan eğitim Psikoloji Sorum şu Ben bu bölümden mezun olunca özel yerlerde çalışabilecek miyim kpss girmeden ? Hastaneler de özel kurumlarda bu diplomayla çalışabilir miyim ? St. Clemens Üniversitesi Uzaktan eğitim Psikoloji bu üni de olanlar memnun mu nasıldır üni olarak ? İlginize teşekkür ediyorum.

Aslında bunun için net bilgiyi " yök'e dilekçe ile mail atıp öğrenebilirsiniz bu sayede elinizde kesin bir bilgi olabilir. Bu söylediniğiniz üniversite bulgarsitan / sofya'da ki üniversite sanırım aynı şekilde uzaktan eğitim olarak avrupa politeknik üniversite'sinde ingilizce psikoloji bölümüde bulunmaktadır bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: Unknown91

quote:

Orijinalden alıntı: Rana_Marea

Arkadaşlar rahatsız ediyorum sizleri.Tedavim olduğu için Türkiye de başka şehire gidemiyorum, nette araştırdığım kadarıyla bu üni ve bölümü buldum St. Clemens Üniversitesi Uzaktan eğitim Psikoloji Sorum şu Ben bu bölümden mezun olunca özel yerlerde çalışabilecek miyim kpss girmeden ? Hastaneler de özel kurumlarda bu diplomayla çalışabilir miyim ? St. Clemens Üniversitesi Uzaktan eğitim Psikoloji bu üni de olanlar memnun mu nasıldır üni olarak ? İlginize teşekkür ediyorum.

Aslında bunun için net bilgiyi " yök'e dilekçe ile mail atıp öğrenebilirsiniz bu sayede elinizde kesin bir bilgi olabilir. Bu söylediniğiniz üniversite bulgarsitan / sofya'da ki üniversite sanırım aynı şekilde uzaktan eğitim olarak avrupa politeknik üniversite'sinde ingilizce psikoloji bölümüde bulunmaktadır bilginize

Teşekkür ederim Yök denkliği yok ve çok pahalı fiyat olarak..Başka yolda karar aldım en doğru kararın bu olduğuna inanıyorum Hem yeteneğim doğrultusunda hem de çok istediğim bir alana kaydım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.