Şimdi Ara

Koldaki hangi kas önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi arkadaş bana kolun arkadaki kasının ödenkinden daha önemli olduğunu söyledi o mu yanlış biliyor yoksa birbirine bak ne kadar kasım var diyerek kolunun üstündekini gösteren insanlar mı

• kol kası önemlidir tabiki
  • bilek en önemlisi
  • 2si de önemli ama kolu asıl geniş gösteren kas triceps yani arkadaki kastır
  • Önemli olan iç güzellik
  • kolun arkasındaki kasın adı triceps'dir, öndeki kasın adıda biceps'tir, daha önemli diye düşünmek yanlış olur ikisinide geliştirmek zorundasın.. tabi kolun daha kalın gözükmesini istiyorsan triceps'ini geliştirmelisin..
  • arka kol kası bişeyi iterken gereklidir, ön kol kası ise bişeyi cekerken.. duruma göre ikiside gerekli yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 21 Mayıs 2011; 19:32:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

arka kol kası bişeyi iterken gereklidir, ön kol kası ise bişeyi cekerken.. duruma göre ikiside gerekli yani.

Ön kol kasını geliştirmek için hangi hareketleri yapmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

arka kol kası bişeyi iterken gereklidir, ön kol kası ise bişeyi cekerken.. duruma göre ikiside gerekli yani.

ön kol dedigim pazu oluyor yani teknik isimlerini bende tam bilmiyorum. geliştirmek icin dambılı dirsek sabit bir sekilde kaldırıp indirmek yeterli
  • Mesajim bulunsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

ön kol dedigim pazu oluyor yani teknik isimlerini bende tam bilmiyorum. geliştirmek icin dambılı dirsek sabit bir sekilde kaldırıp indirmek yeterli

Anladım, sağol.

@Adalet
    Yerden yazıyorum. SS alındı, müzeye gönderildi.

• Öndeki kası yukarda verilen hareketle kaç ayda geliştirebilirim ? Spor salonuna gitme imkanım yok maalesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.