Şimdi Ara

KOLAY YOLDAN İSVEÇE YERLEŞME REHBERİ(EĞİTİM , ÇALIŞMA İZNİ, HERŞEY)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , bu yazıda size kolay yoldan nasıl isveçe yerleşilir onu anlatacağım. Yazacağım adımların herbiri önemlidir ve atlanmaması gerekir.

Öncelikle kılsızsak bir ağda veya epilasyon merkezine gidip kıl ekimi yaptırıyoruz, özellikle kaş ve yüz bölgesine,

Ardından ikametgahımızı güneydoğu illerinden birine aldırıyoruz ve en az 3 ay böyle gözükmesi gerekiyor,

Daha sonra isveç'e mülteci başvurusunda bulunuyoruz, isveç siyasi olarak ülkesinden baskı gören insanları kabul edip, barınma eğitim iş olanağı vermesiyle meşhurdur.

Mülteci başvuru görüşmesinde foşist TECE bize bohmir, baskı göriyik, zülum ediyler biji biji türevi şeyler söylüyoruz ve mağdurmuş gibi davranıyoruz,

Daha sonra bunlar bizi kabul edince bir de denetim yapıyorlar evlere 6 aylık süreçte, gerçekten siyasi zulüm görüp görmediğinizi anlamak için, eve geldiklerinde mutlaka evde sağda solda süs niyetine 1-2 molotof bulunduruyoruz arkadaşlar, elektriği de kaçak bağlıyoruz eve mutlaka gelenlere belli edecek şekilde, bir de şemmame çalıp oynuyoruz sevinçten halay şeklinde kabulu alınca.

Yukarıda yazdığım adımları takip ederseniz hiçbir sıkıntı çıkmaz muhtemelen kabul alırsnız, şahsen ben böyle kabul aldım mutlu mutlu da yaşıyorum 12 aydır. Sorularınız varsa cevaplamaya çalışırım ,

• Direk vatandaşı olmak daha kolay bu ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezervuar! İsveç yolcusu kalmasın!

Edit: Konuyu okumadım, adam ırkçı çıktı Rıza Baba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neutumn -- 2 Aralık 2015; 18:00:10 >
  • Şikayet ettim ip adresinden bulup sınırdışı edecekler şemmame eşliğinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faşist, lütfen.
  • Şemmamê Şemmamê Şemmamê bûkê Dotmamê dotmamê dotmamê bûkê Wî wî wî … Şemmo Qurbana te me, Şemmo

• sorusu olan varsa cevaplayabilirim arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulan ciddi sandım ne umutlarla geldim konuya :/

• Guvenemiyorumkibohdacikabilir

• Ne bu, komik mi?
  • Eksi butonu olmamasının zararları. Konuyu açan için değil. Diğerleri için bahsediyorum.

• Up, özelden bir çok soru gelmiş arkadaşlar zamanım olunca cevaplayacağım ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.