Şimdi Ara

Kol 25 santim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boy 182, kilo 53, kol santimini ölçüsü 25 çıktı evde hiçbir spor aleti yok kolumu nasıl kalınlaştırabilirim?

Evde hangi hareketleri yaparsam daha hızlı gelişir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 18 Nisan 2016; 18:04:22 >

• 2 tane dambıl al şınav dambıl 1 aya rambo
  • Spor salonuna git. Evde çok zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KutsalBakire

2 tane dambıl al şınav dambıl 1 aya rambo

Hocam dambıl alacaktım ve 5 kilo ile başlayacaktım. İnternetten 5 kiloluk dambıl fiyatı 9 tl evimin yakınında Yalı Spor var gideyim alayım dedim.

5 kg dambılı 42 tl ye satıyorlar . İnternette 9 tl olan şeyi 42 tl satmak 2 tane alsam 84 tl verecek param yok nerden alsam ne yapsam bilemedim . İnternetten de alışveriş edemem ne önerirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenghover

Spor salonuna git. Evde çok zor

Hocam zamanım yok yazın zaten gitmeyi planlıyorum . Yaza kadar biraz gelişse yeter
  • Spor salonuna gitmeni tavsiye ederim ha ben illa evde yapcam diyosan ayarlanabilir dumbell seti al. Daha sonra you tube dan kol idmanlarına bak, envai cesitte bulabilirsin.
    Ama asıl bahsetmek istedigim yemek. Cok yiyeceksin ve adam gibi gıdaları yiyeceksin. Onu da google da tek arama ile rahatca bulabilirsin.
    Ondan sonra dinlenmene bakcan
    Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim kilom 64 boyum 188. Spor yapmadan önce kolum 27 cm di. Şu anda soğuk 34,5 spor yaparken yani sıcakken 35,5 cm geliyor.

Sadece evde dambıl hareketleri ile yaptım ve beslenmeme dikkat etmedim. İstersen pm den yardımcı olabilirim. Hayatımda hiç spor salonuna dahi gitmedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    114 cm omuz ve 77 cm bel iyimi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    hangi şehirdesin? illaki ucuza satılan yerler vardır yani çık araştır sor soruştur ucuzunu bul al madem istiyosun tek çaren bu yada internetten alcan onuda alamam diyon kardeşim yapcak bişeyin yok yazda geliyo incecik kollarla çıkma sokağa çık git şimdi alda bugünden başla çalışmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhandngiz

Hocam benim kilom 64 boyum 188. Spor yapmadan önce kolum 27 cm di. Şu anda soğuk 34,5 spor yaparken yani sıcakken 35,5 cm geliyor.

Sadece evde dambıl hareketleri ile yaptım ve beslenmeme dikkat etmedim. İstersen pm den yardımcı olabilirim. Hayatımda hiç spor salonuna dahi gitmedim

64 kilo 188 boy ve 35cm kol öyle mi?

Hayır büyük bir ölçü degil ama o boy ve o kiloyla herhalde sadece koldan oluşuyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KutsalBakire kullanıcısına yanıt
    İzmir de oturuyorum ucuza satan yerler vardır, yarın gidip kemeraltının oralara bakacağım . Bulamazsam artık yapacak birşey yok

Ayrıca Yalı Spor Hatay şubesinin yaptığıda bence ayıptır toptan 3 tl gelen şeyi 42 tl insanlara satmak bana göre insanlık dışıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenghover

quote:

Orijinalden alıntı: batuhandngiz

Hocam benim kilom 64 boyum 188. Spor yapmadan önce kolum 27 cm di. Şu anda soğuk 34,5 spor yaparken yani sıcakken 35,5 cm geliyor.

64 kilo 188 boy ve 35cm kol öyle mi?

Hayır büyük bir ölçü degil ama o boy ve o kiloyla herhalde sadece koldan oluşuyorsun

İlk olarak 11 aydır çalışıyorum. Boyum tam 188 ( çıplak ayakla ) kilomda sabah aç karnına 64 kg.

Kol kasım biceps + triceps çevresi tam soğuk iken 34,5 cm geliyor.

Bu konuyu geçen gün açmıştım. ;

11 aydır düzenli çalışıyorum

Bu geçen gün açtığım konu ;

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116164786&p=1&anchorToGo=116164786#

Bu resmide şimdi çektim. İpi tam milimetrik ölçüp kola sıkı bağladığım zaman 34,5 cm geliyor. İnanmayanlara da daha nasıl açıklarım bilmiyorum. İnanmayan inanmasın önemli değil ben kendimi biliyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kol 25 santim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.