Arkadaşlar Merhaba, Ayaklarım ayakkabı içindeyken etrafa iğrenç bir koku yayıyor bir odayı kokutacak kadar ayak kokusu gibi değil, kötü ve iğrenç bir koku bu durumdan başta ben ve çalışma arkadaşlarım çok rahatsız oluyor bakımlı biriyim her gün banyo yaparım, parfüm deodrant sıkar hatta gün içerisinde çoraplarımı bile değiştiririm ama gene de kokuyorum psikolojik bir şey lise dönemimde de vardı bu durum ama daha sonra geçmişti şimdi yine başladı ve bir türlü çözüm bulamıyorum, ayakkabı aldım yeni yine kokuyor 48 kilo 36 ayakkabı numaram ayağım kokmuyor ayakkabı çıkarayım çorap ve ayakkabı ve ayağım temiz kokuyor ama ayakkabı giyince ayağım ayakkabı içinde yanıyor resmen çok terliyor hadi terlesij koku dışarı çıkmasa tamam da koku dışarı çıkıyor ve ben artık utancımdan yerin dibine giriyorim pandemide evden çalışıyorduk daha iyiydi ama şimdi her gün ofis her gün insan içine çıkıyorum utancımdan çok kötü oluyorum psikolojim mahfoldu bir psikatriye ve cildiyeye görüneceğim daha öncede gitmiştim , bir sonuç alamadım maalesef iş degistirmistim ama çalışmak zorundayım borcum var hayallerim var mali müşavir olmak istiyorum ama bu koku hayatımı ele geçirdi başına gelen bu durumla karşılaşan arkadaşlar bana ulasabilir mi? Yada çözüm önerisi olanlar çoğu şeyi denedim karbonat , lapitak, çaylı suda ayak bekletme, çamaşır suyu ile yıkama, lavanta yağı ile ayak masajı çok şey yaptım pudra sürdüm bana mısın demedi koku sanki vücuduma işlemis bu arada İk bolumunude şikayet etmişler beni kokuyor diye çaresiz kaldım etraf kokuyor havasız ayak kokuyor diyorlar çok utanç verici bir durum ? :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kokuyorum Yardım

-
-
Bu ne hocam okurken kokudan bayıldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz bir de beni düşünün , okurken mi o kokuyu duyarken mi bayılmak
Üzüldüm hocam umarım çaresini bulursunuz
Kaliteli Deodorant sık kokmaz
İnşallah bana dua edin lütfen
Baharatli ve yagli yemek yeme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaliteli deodrant sıksan da en pahalı parfümde aldım kokuyorum bu sıcakta yanıyorum resmen ayaklarım vücudum sinir stresle mi alakalı çözmemedim işe konsantre olamadım
Kan tahlili yaptırın belki oradan çözüm bulursunuz
yaş kaç
-
Baharat ve yağlı yemek çok fazla yemem ki zaten
Mutlaka yaptırıcam inşallah su kokudan kurtulurum biranönce
26
bir erkeğin ayağı nasıl 36 numara olur Hocam ya?
-
Buna mı takıldınız gerçekten ben ne anlatıyorum siz ne diyorsunuz! Lütfen gerçek anlamda yardımcı olacaklar yazabilir mi?
İyi bir cildiyeciye görün o yaşta koku normal değil hormon bozukluğu var muhtemelen.
-
Önce cildiye sonra psikiyatriye gideceğim normal değil şuan ki durumum zaten , çoraplarını gün içerisinde değiştiriyorum ama yine koku alıyorum çok fazla takmaya başladım ama ayak kokusu değil böyle değişik iğrenç bir koku gerçekten
neyden korkuyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu ne len hayatımda ilk kez bir yazıyı okurken kokusunu aldım.
arkadaş durumun kötü, 24 saat ayağımdan ayakkabı çıkarmadığım gün oldu ama yine de o ayaklar kokmadı. Kısa sürede doktora git.
-
giydiğiniz ayakkabının yapıldığı malzemeye alerjiniz falan olabilir mi? içi hava alan ön tarafı bez gibi olan ayakkabılarda da aynı şey oluyor mu?
Bu ne hocam okurken kokudan bayıldım
|
Konu sahibine kadın olma ihtimali vermediğini düşünüp 5 dakikadır gülüyorum |
bir erkeğin ayağı nasıl 36 numara olur Hocam ya? |
Baharatli ve yagli yemek yeme
|
48 kilo 36 ayak deyince nasi bi erkek hayal ettin abi ? Ben direk kadın dedim mesela 😂
|
Buna mı takıldınız gerçekten ben ne anlatıyorum siz ne diyorsunuz! Lütfen gerçek anlamda yardımcı olacaklar yazabilir mi? |
36 numara ve kadın mı yapma hocam yanarız
![]() ![]() ![]() |
giydiğiniz ayakkabının yapıldığı malzemeye alerjiniz falan olabilir mi? içi hava alan ön tarafı bez gibi olan ayakkabılarda da aynı şey oluyor mu? |
Benzer içerikler
- pttavm dolandırıcılığı
- boğazda kılçık batma hissi
- kafaya darbe aldıktan sonra kaç saat uyunmalı
- bittibitiyor güvenilir mi
- sol tarafa yatınca kalp ağrısı neden olur
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- ets2 türkiye haritası
- çay bardağı emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X