Şimdi Ara

Kog'Maw Guinsoo ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan bu item kogmaw için alınsa nasıl olur sizce görürmü ? Kogmaw alıp denemek istiyorum fakat daha önce deneyen varsa bilgilendirsin lütfen :)

• Menzillilerde vuruş başına 1 yük veriyor.8 yük yapmak zor.W ile iyi iş yapar ama zaten w için iyi pozisyon almak lazım.Her durumda kullanılmıyor.
    Uygun durumda sadece w ile iş yapacağı için guinso almaktansa her durumda kullanılacak başka itemler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten tek iş yapan buildi guinsolu olandı fakat diger adler daha iyi suan

• İşin içine menzil girince guinsoo pek iş yapmıyor be dostum. 8 yük biriktirene kadar zaten tf biter büyük ihtimalle. Ha biriktirince itemin kendisi op zaten. Ama onun yerine daha iyi itemler var o zaman 8 yük biriktirmene bile gerek kalmadan krit ile 3-4 vurucaksın zaten apc-adc'e
  • Guinsoo pek buildımda yer vermediğim bir item şu an Kog'Maw için. Öncelikle şunu söyleyeyim Kog'Maw şu an güçlü gibi gözükse de aslında oldukça güçsüz. Tamam W skilli 1 saniye 5-6 vuruş yapıyor ama seni yerine sabitliyor gelen tek CC'ye ölüsün. Değişik buildlar deniyorum şu an her ADC için en mantıklı ve en verimli geleni yazarım buraya.

• Sana bir build vericem pişman olursan gel beni bul oyunun late kalması lazım kogmaw 30 dan sonra kendini bulur ama oyunlar çok erken bittiği için kogmaw tercih edilmiyor.

ilk item wit's end neden? çünkü w hasar vurmuyor bunun pasifi sayesinde vurmaya baslıyor.guinsoo-hurricane-(donmus balyoz) !! core item !! zincire giren çıkamıyor ortalıgı silip süpürüyor.son itemler sana kalmıs karsıya göre.Nashoor tooth deniyebilirsin yada trinity sana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbucksunstari

Sana bir build vericem pişman olursan gel beni bul oyunun late kalması lazım kogmaw 30 dan sonra kendini bulur ama oyunlar çok erken bittiği için kogmaw tercih edilmiyor.

ilk item wit's end neden? çünkü w hasar vurmuyor bunun pasifi sayesinde vurmaya baslıyor.guinsoo-hurricane-(donmus balyoz) !! core item !! zincire giren çıkamıyor ortalıgı silip süpürüyor.son itemler sana kalmıs karsıya göre.Nashoor tooth deniyebilirsin yada trinity sana göre.

okudum, düşündüm ve bunu yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whituryd -- 18 Aralık 2015; 2:59:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtfaiyeci Tristana?
    9 yıl önce açıldı
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tuhaf ama gerçek.

• kog maw op falan diyordunuz çöp resmen yav almayın cidden iş görmüyor
  • burdan fikir sahibi olabilirsin
  • * Hem tek atan hem de zıpır zıpır kaçan ADC lerin olduğu bir ortamda Kog'Maw'ın yeri yok maalesef.

* Oynanabilmesinin tek yolu önüne etten duvar örüp arkasına da bir adet Lulu koymak.
  • fAlleNzwOw kullanıcısına yanıt
    Yalnız zaten w açınca 2 katı as olduğu için gene aynı süreye denk geliyor. Menzilli olmayan biri 4 vuruş yapana kadar kogmaw 8 vuruşu da yapıyor. Zaten kogmaw guinsoo nun stacklerinden aldığı as yi 2 kat etkili kullandığı için daha hızlı 8 stack yapabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.