< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bir süredir bunun hakkında düşünüyorum ve bilgisayar bölümünden tırsmaya başladım açıkçası. Öğrenmek için geç olmayabilir ama öne çıkmak için geç olabilir belki.
|
Knk onu hocalara değil, 130-90 yapan DH delikanlılarına soracaksın
|
hocam kusura bakma da uslubun hic hos degil. bence sen konusmayi bilmiyorsun. adamlar bilgisayar oyunlarinda saatlerini harcayacagina dogru yonlendirmeler sayesinde oyun yapmis, uygulama gelistirmisler. gayet normal insanlar, tanisan seversin bak.
|
geç meç yapacak bi şey yokki sadece ortaokulda olsa iyi olur diyor yani yapılmaz diye bi şey yok
|
ceng şişti patlayacağı günü bekliyor
|
"Computer Science is no more about computers than astronomy is about telescopes."
Kodlamaya değil Bilgisayar bilimlerinin teorik kısmına odaklanın. Asıl para orada. Kodlama 2 yıllık programcının işi. |
Tamamen sallamış....
Güzel sanatlar fakültesinden mezun olan ve yazılım uzmanı olan arkadaşım var. Aynı şekilde liseden mezun olan yine yazılım sektöründe çalışan arkadaşım da var. Bu işte başarılı olan ne kadar tanıdığım varsa. Boş zamanlarında benim gibi oyun oynamak yerine gezmek tozmak yerine oturup kod yazan adamlardı. Ayrıca Türkiye'de kodlama eğitimi falan hikayeden ibaret. Kaldı ki eğitim fakültesinden bilgisayar öğretmenliği bölümü mezunu biri olarak açıkca söylüyorum ki bilgisayar dersinin ortaokul müfredatından kaldırılması gerekiyor. Hiç kasmaya, özenti olmaya gerek yok burası Ne Güney Kore, Finlandiya.... Ortaokulda bir öğrenci yazılım ile ilgili bir şeyler yapıyorsa zaten o özel biridir merak etmeye gerek yok o bir şekilde yolunu bulur zaten. |
1993 ÖYS birincisi masteri mitte doktorayı stanfordda yapmış. Doktora yeterlilik sınavını 1. olarak geçmiş hala muhabbetleri dönüyormuş Standofordda. Her üniversiteye lazım böyle hocalar.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi functionmachine -- 2 Ağustos 2020; 22:27:20 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean-Baptiste Fourier -- 2 Ağustos 2020; 22:30:40 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|